• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En son nöroloji doktoruna gittiğim de stresten uzak duracaksın kalabalıktan dedim to ho biz ve stresten uzak durmak bu biraz 🤏 imkansız 😁😂

Hastayim öyle diyen doktorlara 🤣🤣 bizim yaşam biçimimiz stres olmuş 😂😂
Hahah bir de şey var lütfen düşünmeyin bu bebek meselesini akışa bırakın nasılsa olacaktır falanca kafayı takmayı bıraktı hemen hamile kaldı 😁😁😁

Açıkçası sağa sola duyulmayacağını bildiğimiz için kendi aileme söyledik, eşim kendi ailesinden emin olamadı söylememe kararı aldık o yüzden 😂
Maalesef toplumumu da tüp bebek diyince bi garip bakıyorlar, halbuki sadece ilk haftası laboratuvar da yapılıyor
Sonuçta yine senin kanın canın eşinden senden bir parça
Bizim ilk çocuğumuz spontan gebelikle oldu, şimdi bir buçuk yıldır uğraşıyoruz olmuyor (yaşım 42) her duyan “sizin olur normal yoldan, niye olmuyor?” diye soruyor… “bırakın tüp bebeği kendiliğinden olur” diyorlar. Herkese laf anlatmak da çok yorucu…

Kızlar benim embriyom donduldu dün 5. Gündü 3. Günü 2 taneydi biri gitmiş kalan embriyom 4AA kalite sizce nasıl
4AA çok iyi canım. Gelişimi , homojenik yapısı bölünmesi gayet yolunda maşallah 🧿 ne kadar bekleyeceksin transfer için? Bu sürede iyiice hazırla kendini gıdana dikkat et sporunu yap transfere kadar 🙏

Bazen çok yakın bazense çok uzakta ki bir hayal gibi geliyor size de öyle oluyor mu kızlar 🌈🌈🤩🤩
Eveettt ama ben düştüğüm an kaldırıyorum kendimi, hemen bir şeyle meşgul oluyorum. Yoksa sarar stres yaparım gereksiz yere
Az önce psikologumla görüştük bana diyor ki sen savunma mekanizması geliştirmişsin ee ne yapalım dedim yaşamayan nasıl anlar 😁 her gün yeni bir umut
Canımcım seni biz anlarız şu an, psikoloğa boşuna para verme 🤗😀😀

Bakma sen şu an gülüyorum falan ama ilk iki negatifi atlatmam çok zor oldu 🙄🙄🙄 dönem dönem bu konuyu bir hırs meselesi haline getirdim
Bense tam tersi amaan napiim olmazsa olmaz, demek ki bu mutluluğu bu dünyada yaşamak bana nasip değilmiş diye umutsuz bir düşünceye kapıldım. Sonra toparlandım ve Allah yeniden başlayanların yardımcısıdır kızım, hayat seni elemeden sen kendini eleme dedim ve yola koyuldum 😀

Canım bütün kalbimde yaninda olduğumu bil. Hayırlısı böyleymiş demekten başka çaremiz yok ki keşke olsa da herşeyi tersine çevirsek. Umarim istediğin pozitifi rabbim tez zamanda gercekleştirsinde hamilelik haberini ve surecini burdan takip edelim 🥰 dualarım seninle 🤲🤲
Teşekkür ederim Allah razı olsun

Allah razı olsun canım. Bugün şekilden şekile girdim resmen. Perdeleri çekip yatağın icinde kendimi gömdüm ama yok yok. Alkahtan transfer öncesi vurdu da agri kesici içtim ama yine de nafile. İnşallah sonrasinda vurmasin ilacsiz nasil olur bilmiyorum 😭😭😭
Oyyy kuzum çok geçmiş olsun 🌸 Allahım kalıcı şifalar versin ve bir daha yaşama. 💕

Back