2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ama cok ufak senin 11 haftada nasil benzetmiş benimki de profesor ama yuzde 60 yanilma payım var dedi bilmiomki esim o pipiyi gordum demese halan umutlanirdim
Benimkilerin pipisi buyuk demekYa benim ilki 10 hafta daha yeni olmustu o normal.ozel de bir.doktor soyledi direk bu erkek yani yuz de yuz demisti

Valla doktorun goremedigini nasil gorduyse anlamadim aslinda bi de diom ki erkek olsa daha iyi birbirlerine yoldaş arkadas olurlar kizla erkek pek anlaşamaz cunku çevremdekiler hep kesi kopek gibi kiz erkek kardeşler
Ablam da oyle soyluyor. sevinmelisin 2 erkek ne guzel destek.olurlar birbirlerine diye

Ablam da oyle soyluyor. sevinmelisin 2 erkek ne guzel destek.olurlar birbirlerine diye
Aynen oyle ilki kiz olsaydi yine kiz isterdim destek olsunlar diye gercekten oyle düşünsene erkek kendiyle ilgili bir durumda kiz kardeşini aramaz erkek kardeşten yardin ister ne biliyim guzel taraftan bakmak lazım sonuçta kiz da erkek de ayni önemli olan vefalı ve saglikli olmasi ben sadece kendimi hep kiz diye umutlandırdım ondan biraz kiriklik yasadim yoksa esimden kiz cocugu beklemodum

Aynen artik hakkimizda hayirlisi

Sıfırdan başlamamak çok güzel bir duygu olmalı
Kızıma ben hep beğendiğim şeyleri aldım, kimi erkek reyonundandı. Onlari ayırıp bakmam lazım, ne kadar yakın zaman olsa da hiçbiri aklımda değil tek aklımda kalan yeşilli cam ağaçlı yenidogan takımı, birde kahve sincaplı yeni doğan vardı tek romandan alışveriş yapmamanın avantajı diyelimm

Kızlar alışverişlere başladınız mı nasıl gidiyor ?
Ben yavaş yavaş alıyorum artık indirimlerde. Bebek için anne yani Park yatak, küvet takımı, ateş ölçer, hastane çıkışı, bı kaç zıbın, alt üst, yelek aldim. Anne Bebek bakım çantası ile hamile yastığı aldım bi de. Geceleri belim agriyo malesef yastıkla desteklemeden. Bebek arabası henüz ne alacağımıza karar veremedik. Pusetli olması gerekir dedi arkadaşlarım. Yoksa yenidoganlarda sıkıntı oluyormuş. Onun için arastirmadayim. Her ay bı kaç şey alacağım bu şekilde. Bebek telsizi ile calıştığım için sağma makinesi de alacağım inşallah.

Ben de alıyorum erkek reyonundan çok güzel şeyler var ayıcıklı bi takım aldım geçen gün lcw dan çok tatlı ama çok küçük değil mi yaaa kıyafetler

Ohh sen de baya almışsın ben de yastık alıcam ya gece 2 yastıkla uyuyorum rahat geliyor öyle uyumak U şeklinde olanlardan mı aldın nasıl rahat mı?

Ohh sen de baya almışsın ben de yastık alıcam ya gece 2 yastıkla uyuyorum rahat geliyor öyle uyumak U şeklinde olanlardan mı aldın nasıl rahat mı?
Evet artık her ay alicam bu pahalilikta indirimde görünce kacirmak istemiyorum evet u şeklinde olanlardan aldım. Sırtımda da destek olmasını istedim otururken bile yanıma sırtıma her yerime koyuyorum öyle rahat ediyorum..masa başı çalışınca bel ağrısı çekiyorum sürekli malesef

Hatta lcw bedenleri bir tık büyüktür genel olarak
Yicem ya eşimle bakıp bakıp gülüyoruz kıyafetlere bu ne ya minicik diye Sana ne sorcam 1-3 ay ile 3 ay arasında ne fark var
Kızlar bu isimler nasıl sizce, erkek çocuğa isim bulmak ne zormuş ya Fikirlerinizi bekliyorum.

Ali Kaan, Talha, Ceyhun, Eyüp, Alperen, Buğrahan
Eren tek başına güzel bence, Buğra erkek deve demek anlamını sevmiyorum o ismin Alperen de siyasi çağrışım yapıyor siyasi isimler de çocuğa koymak iyi değil bence

Ben de öyle denk getirdikçe alıyorum dediğin gibi. Ah ah oturarak çalışanların belası bel ağrısı benim de her akşam belim ağrıyor eve gelince

Boy farkı eğer yarın indirirsem kıyafetleri iki takımı yan yana koyar fotosunu atarım

İsim bulamaz oldum ya açıkçası yeni nesil isimleri pek beğenmiyoruz eşimle. Bi de anlama çok önem veriyoruz buğranın anlamını bilmiyodum Eşim de Ali Kaan'a daha sıcak bakıyor soy ismimizle de uyumlu hem daha ağırbaşlı bir isim diye. Ben de iki isim konusunda kararsızım hep tek isim kullanılıyor diye. Kafalar karışık yani

Boy farkı eğer yarın indirirsem kıyafetleri iki takımı yan yana koyar fotosunu atarım
Ay çok iyi olur o zaman 3 ay da almak lazım di mi allahım tam mevsim geçişi insan ne alacağını da şaşırıyor martta doğursak mart yenidoğan nisan 1-3 le geçse mayısta 3 mü giyerler 3-6 mı kısa mı alcaz uzun mu zor işler

Korona mı oldun belirtilerin nelerdi ? Boğaz ağrısının yanında burun akıntısı da var bende koronada burun akıntısı olmuyordu sanki ☹

Valla biraz da anne babaya bağlı 2 ismin kullanılması, bir de uyumlu olacak isim atıyorum burak ramazan koyarsan iki isim söylenmez ama ali kaan uyumlu siz kullanırsanız çevre de kullanır. Dayımın kızı iki isimli ikisini de söylüyoruz biz mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…