• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktorum diyor normalde 3 yumurta hedefimiz vardı 2 si dolu çıktı bir yumurta kayıp ama bu ikisine bakcaz ögleden sonra kalitelerine bakıcam dedi
Yarın sabahtan itibaren sizi aramaya devam edicez bakalım inşallah ilerler 🤲🤲
Benim de 3 yumurta idi hedef ama 2 tanesi toplandı ve 4. gün donduruldu. Bize 1 tane bile yetiyor ya o yüzden ümitvar olun, herşey güzel olacak inşaallah 🌸

Amh değeriniz nasıl düşük mü az toplanmış bende her seferinde 5 toplandı 4 olgun çıkıyordu iki adet sadece dölleniyordu ilk tüp bebekte döllenmede olmadı onun için boş geçti resmen bu tedavi çok karmaşık sonu nereye varacak insan bilmiyor gerçekten Rabbim inşallah herşeyin sağlıklısını hayırlısını cümlemize nasip etsin inşallah 🤲💕
Benim yaş 40, AMH 0,79.. Kontrollerde 4 yumurta göründü, 3 tane toplandı ama 2 tanesi 4. güne geldi ve donduruldu canım. Yaş ilerledikçe yumurta sayısı ve kalitesi düşüyor malum 😉

Benim de ilk ikisinde dediğin gibiydim ilki kesin olur mantığında idim ikinci de olumsuz olursa yine aynı şeyi nasıl kaldıracağım diyordum şimdi üçüncü de sporumu ne zaman yapsam diye düşünüyorum 😁😁
Ayyy 😅 Allahım bu defa yüzünüzü güldürsün, hayırla sonuca ulaşıp bebeğinizle kavuştursun inşaallah 💕

Benim yaş 40, AMH 0,79.. Kontrollerde 4 yumurta göründü, 3 tane toplandı ama 2 tanesi 4. güne geldi ve donduruldu canım. Yaş ilerledikçe yumurta sayısı ve kalitesi düşüyor malum 😉
Doğru benim de yaşım 36 doktorum Amh çok düşük olduğunu söyledi ondan dolayı çok yumurta çıkmıyor dediğiniz gibi bize bir adet lazım oluyor o da sağlıklı döllenirse inşallah 🙏 ne diyelim Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah 🤲😍

Umudayolculuk35 Umudayolculuk35 CinnamonQueen CinnamonQueen N Nazli kizz kızlar nasılsınız son durumlarınız nedir inşallah herşey yolundadır arada ses verin ☺️ merak etmeyelim sizleri inşallah diğer isimlerini unuttuğum kızlar sizlerde arada yazın 🥰
Canim selam. Ben nihayet bugun regl oldum. Yarin 2. Gun olacak hemen randevumu aldim . Bakaim transfer icin nasil bir surec izlenecek :)
Sizler nasilsiniz nasil gidiyor?

Canim selam. Ben nihayet bugun regl oldum. Yarin 2. Gun olacak hemen randevumu aldim . Bakaim transfer icin nasil bir surec izlenecek :)
Sizler nasilsiniz nasil gidiyor?
Aleyküm selam 👋 çok şükür 🙌 Allah’ın izniyle çok güzel geçer sürecin sağlıklı şekilde transferin gerçekleşir Amin 🤲❤️ çok şükür bende iyiyim canım sizlerin transfer yaklaştı merak ettim bende heyecanlanıyorum sizinle beraber dilerim hepimizin pozitif olur sağlıklı bir şekilde inşallah 🤲😍

Aleyküm selam 👋 çok şükür 🙌 Allah’ın izniyle çok güzel geçer sürecin sağlıklı şekilde transferin gerçekleşir Amin 🤲❤️ çok şükür bende iyiyim canım sizlerin transfer yaklaştı merak ettim bende heyecanlanıyorum sizinle beraber dilerim hepimizin pozitif olur sağlıklı bir şekilde inşallah 🤲😍
İnşallah.. hepimizin..tüm bekleyenlerin :KK200::KK200: süreçlerimiz sorunsuz geçsin inşallah.

Canım hamd olsun eve geldik bir sıkıntı yok beşinci gün 4Aa kalitedeymiş embriyo ilaçlarıma ek oksopar iğne ve prednol diye bir ilaç verdi tuz şeker çay kahve yasakmış bu prednol yüzünden artık Rabbim yüzüme baksın 🥰
Hayırlı olsun inşallah canım ilaçların sana da bebeğine de şifa olsun dilerim annesine de sıkı sıkı tutunur annesini üzmez bu sefer Amin Ecmain inşallah 🤲🥰 :emir_bebek:

Anne Adayı 👩Yaş ❓Kaçıncı Deneme ❓Embriyo 👼Transfer Günü :emir_bebek:Sonuç Tarihi 🤗Sonuç 💕
mayala katar mayala katar 364.deneme
Umudayolculuk35 Umudayolculuk35 304.deneme 5.gün ve 6. Gün çift transfer
CinnamonQueen CinnamonQueen 291.deneme
@sepide 272.deneme 5.gün
@ayse3555 1.deneme 5aa tek transfer
ozlmckmk ozlmckmk 333.deneme5.gün6 Mart
@akbs 281.deneme 3.gün çift transfer 14 Mart
@ikosan 291.deneme5.gün
N Nazli kizz 332.deneme 5.gün
@AlyaOA 31 1.deneme 5.gün
@mavidiyebiri 261.deneneme 5.gün
@Maralim2019 402. Deneme 5.gün 4aa tek transfer
@masal50 251.deneme 3.gün tek transfer 8 Mart
@bobette 331.deneme Tek transfer1 Mart 10 Mart
@miniko17 312.deneme3.gün ve 6.gün
@Middleton 321.deneme 5.gün
@Yesilagacbambu 5.gün çift embriyo 27 Şubat10 Mart
@canmay 341.deneme 5. Gün
H hayal93 321.deneme5.gün tek transfer 10 Mart
@Kahhve 333.deneme
fsnckr fsnckr 40 2. deneme 4. Gün çift transfer 4 Mart 15 Mart
@isimsiz anne 302.deneme 5.gün çift transfer 3 Mart 13 Mart

Kızlar merhaba bizde 8 nisanda görüşmeye gidicez özel bir tüp bebek merkezine dışarıdan evrak getirsem olur mu dedim yani evrak derken amh değeri erkek için sperm testi vs olur dediler bana tek seferde tutan var mı çok heyecanlıyım 🥹

Kızlar merhaba bizde 8 nisanda görüşmeye gidicez özel bir tüp bebek merkezine dışarıdan evrak getirsem olur mu dedim yani evrak derken amh değeri erkek için sperm testi vs olur dediler bana tek seferde tutan var mı çok heyecanlıyım 🥹
Şimdiden hayırlı olsun canım sürecin dilerim Allahım emeklerini boşa çıkarmasın sürecin sağlıklı güzel ilerler inşallah yani bu işler biraz şans 🍀 ve nasip işi ilk transferde tutan da var 6. Transferde dilerim Rabbim sizi yormadan sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah 🤲❤️

Back