2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canim ne guzel

Ben 7. Aydan sonra hep naylon terlik giymiştim eşimin ki bile olmuyordu ayağıma 37 numaradan 41 e çıkmıştı insülin yüksek hep bende oyuzden dikkat ediyorum şekerden dolayı 6. Aydan sonra 3 4 kilo gayet iyi bende tam tersi hem ben hemde bebek 7. Ayda almaya başlıyoruz birgün protein birgün karbonhidrat besleniyorum kan grubuma göre kilo kontrolünu öyle saglayabiliyorum

Doktordan geldikten sonra üstüme kalın battaniye örtüp bı güzel uyumuşum uyandığımda bayağı terlemistim iyi geldi evde hali yok ya corapsizim hep usuttummu bilemedim tamamen kesilmedi ama daha iyiyim canm teşekkür ederim

kızlar bende aksıne cok zayıfım üzülüyorum 51 klioydum hamıle oldumu öğrenınce iştahım gitti 48 kıloya düştüm cok üzülüyorum cocuk gibi kaldım
Üzülme canım bende 45 le kalmıştım 4 kilo almışım dün tartıldım 49 olmuşum

Hafta olarak aynıyız sizinle.ben de öyleyim sürekli WC deyim. Normalmiş rahim büyüdüğü için mesaneye baskı oluyormuş.
Bende sürekli gidiyorum tuvalete canım gece bile kalkıyorum wc ye

Evet canm oluyor özele gitsen daha iyi bakıyorlar devlet pek bilgi vermiyor Allah kokrtugumuzla sinamasin bizleri feraha çıkarsın inşallah

Canm ben biraz daha iyiyim çok şükür annewith tende güzel haberler bekliyom

Bende sürekli gidiyorum tuvalete canım gece bile kalkıyorum wc ye
Aynen ben de. Gece tek göz açık etrafa çarpa çarpa gidiyorum çok sıklaştı son bı haftadir özellikli. Dr a gitmeden zaten girmiştim, giderken vişne suyu içtim bebek hareketlenen diye. Ki sadece yarım saat snra tekrar sıkıştım hastanede de girdim böyle böyle gececek bebisler geleck inşallah

Ben iki hafta kadar sürekli burun tıkanıklığı yaşadım, kanama hiç olmadı ama sürekli grip gibiydim. Şükür geçti.

Ahhahaha bende uykum kaçmasın diye tek gözle gidiyorum bende suyu çok içiyorum Yaa gün içinde yatmadan önce kesmek lazım aslında

Mesajda sordum doktorum yazmadı neyse bekleyeceğiz artık tekrar randevum 15/16. haftalarda,bekleyebilirim inşallah

Ekin, Dora, Alphan, Meriç, Tuna, Kerem, Uras, Ozan, Kuzey
Bende kızda ipek diyordum ipekten vazgeçtim oğlumda kız olursa Rabia olsun diyor en sevdiği arkadaşının ismi şimdide diyorum oğlumun adı Ömer erkekse özgür kızda özgü mu olsa karar veremedim

Kızlar idrarda yanma var gibi yok gibi olduğunda hemen gidiyormusunuz doktora ? İdrar yolu enfeksiyonunun başka belirtisi var mıdır ya da hiç belirti olmadan da olan ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…