- 18 Temmuz 2016
- 138
- 144
- 103
Cok üzüldüm ne denir bilemiyorum Allah yardımcınız olsun surecinizi kolaylastirsinKizlar cok tesekkur ederim ..burda yazmamin sebebi erken teshis cok önemliymis.iyi ki de ogrendim.16.haftaya kadar bekleyecegiz .dr hamileligin ilerlemez dedi ..dogsa da yasamaz dedi.cok uzuldum ama erken ogrenmek iyi oldu.dr cok guzel konustu.hep yaninizdayim dedi..hastalik 1 tane degil dedi birden cok .dogurup ogrenseydim kendime gelir miydim bilmiyorum...size de yazdim sureci saglikli qtlatayim dua edin..benim de kalbim sizinle dualarim sizde saglikla kucaginiza alin.. dunyanin en guzel duygusu...
Vücuttaki östrojen ve progesteron hormonu arttığı için burun içindeki kılcal damarlar şişiyormuş ve tıkanıklık yapıyormuş canım normal yani. Kanamalar da olabiliyormuş. Benim de gece burnum tıkanıyor gece uykumdan feci burun kaşıntısıyla falan uyanıyorum dün kaşırken kanatmışım hattaKızlar son bir iki haftadır burnum tıkalı sürekli. Resmen nefes alamıyorum. Aslında birşey de yok yani. Alerji gibiyim. Burnumu silince de zorlatmasam bile peçete kan oluyor. Böyle birşey yaşayan var mı? Gece uyuyamıyorum.
ALLAHIM en Hayırlısını nasip etsin canim gercekten kolay değil hersey ALLAHTAN hangisi sizin için Hayirlisi olacaksa onu nasip etsin ALLAH İNSAALLAH ALLAH sabir ve metanet versin sana da esine deKizlar cok tesekkur ederim ..burda yazmamin sebebi erken teshis cok önemliymis.iyi ki de ogrendim.16.haftaya kadar bekleyecegiz .dr hamileligin ilerlemez dedi ..dogsa da yasamaz dedi.cok uzuldum ama erken ogrenmek iyi oldu.dr cok guzel konustu.hep yaninizdayim dedi..hastalik 1 tane degil dedi birden cok .dogurup ogrenseydim kendime gelir miydim bilmiyorum...size de yazdim sureci saglikli qtlatayim dua edin..benim de kalbim sizinle dualarim sizde saglikla kucaginiza alin.. dunyanin en guzel duygusu...
Ayni benim de oyle 1 aydir bole sinüzit gibi tikali sonra bas agrisi yapior sonra kanıyor alistim artikVücuttaki östrojen ve progesteron hormonu arttığı için burun içindeki kılcal damarlar şişiyormuş ve tıkanıklık yapıyormuş canım normal yani. Kanamalar da olabiliyormuş. Benim de gece burnum tıkanıyor gece uykumdan feci burun kaşıntısıyla falan uyanıyorum dün kaşırken kanatmışım hatta
Kizlar cok tesekkur ederim ..burda yazmamin sebebi erken teshis cok önemliymis.iyi ki de ogrendim.16.haftaya kadar bekleyecegiz .dr hamileligin ilerlemez dedi ..dogsa da yasamaz dedi.cok uzuldum ama erken ogrenmek iyi oldu.dr cok guzel konustu.hep yaninizdayim dedi..hastalik 1 tane degil dedi birden cok .dogurup ogrenseydim kendime gelir miydim bilmiyorum...size de yazdim sureci saglikli qtlatayim dua edin..benim de kalbim sizinle dualarim sizde saglikla kucaginiza alin.. dunyanin en guzel duygusu...
Teşekkür ederim canım cevabın için. Çözümü yok yani yaşayacağızVücuttaki östrojen ve progesteron hormonu arttığı için burun içindeki kılcal damarlar şişiyormuş ve tıkanıklık yapıyormuş canım normal yani. Kanamalar da olabiliyormuş. Benim de gece burnum tıkanıyor gece uykumdan feci burun kaşıntısıyla falan uyanıyorum dün kaşırken kanatmışım hatta
Ayni benim de oyle 1 aydir bole sinüzit gibi tikali sonra bas agrisi yapior sonra kanıyor alistim artik
Ben zaten alerjiğim iyice tetiklendi sürekli burnuma su çekiyorumTeşekkür ederim canım cevabın için. Çözümü yok yani yaşayacağız
Ne denir bilemiyorum rabbim hakkınızda hayırlısı neyse onu versinPerinotolog ve dr da bakti...bebegimde hastaliklar varmis birden fazla ...midesinde karninda
Beim ablam hamileyken çocuğunun karnında kist var sırtında kist var bebeğin ölebilir yada doğduğunda yaşamaz acil ameliyat olması gerek dediler hatta sakat doğabilir dedi doktor ablam doğum yaptı bebek sapasağlam hatta dünyalar güzeli şuan 4 yaşında bir prensesHer seye hazirlikli ol dedi..cok hasta bir bebek dedi...dogurucam dersen hastanede gecirebilirsin surekli hayatini dedi.dedim down sendromluysa sorun degil yok dedi karninda gobeginde ur gibi bir sey varmis karninda su birikmis hasar cok gozukuyor dedi...kalbi atiyor kiyamam dedim de dogarsa davyasamama ihtimali var dedi...
Benim sanki öncekinde bu kadar sık değildi iyi oazman bende tereddüt etmiştim teşekkür ederimidrara sik çikma normal. Ben de devamli tuvalatteyim ama gunde 2.5 3 litre su iciyorum. Gece muhakkak kalkiyorum tuvalete.
Teşekkür ederim bende acaba bir aksilik mı var diye düşünmüştümHafta olarak aynıyız sizinle.ben de öyleyim sürekli WC deyim. Normalmiş rahim büyüdüğü için mesaneye baskı oluyormuş.
Ben özel laboratuvar da yaptırdım orda bile yazmadılar doktora söylediler arayıp doktorumda bana söyledi. Hatta bazı arkadaşlara buradan cinsiyetini söylememişler. Doktorda söylememiş..normalde özel laboratuvarlar açıklıyormuş sanırım ve doktorda oradaki kromozomlar üzerinden net bilgi verebiliyormuş diye biliyorum ama ben Gazi üniversitesi tıbbi genetik laboratuvarında yaptırdım onların açıklayacağını da hiç sanmıyorum ama acaba rapordaki yoruma göre biz anlayabilirmiyiz bir Umut diye sorayım dedim
Üzme kendini canım rabbim hayırlısı neyse onu versin inşallahPerinotolog ve dr da bakti...bebegimde hastaliklar varmis birden fazla ...midesinde karninda
Sen iyi ol yeter canım o mutlaka can bulup senin yanına gelecektir geri. Sağlıkla gelsin inşalalh bu seferKizlar cok tesekkur ederim ..burda yazmamin sebebi erken teshis cok önemliymis.iyi ki de ogrendim.16.haftaya kadar bekleyecegiz .dr hamileligin ilerlemez dedi ..dogsa da yasamaz dedi.cok uzuldum ama erken ogrenmek iyi oldu.dr cok guzel konustu.hep yaninizdayim dedi..hastalik 1 tane degil dedi birden cok .dogurup ogrenseydim kendime gelir miydim bilmiyorum...size de yazdim sureci saglikli qtlatayim dua edin..benim de kalbim sizinle dualarim sizde saglikla kucaginiza alin.. dunyanin en guzel duygusu...
Ben yaşıyorum canım sürekli burnum tıkalı heleki özellikle sağ tarafı sürekli temizliyorum yıkıyorum yine aynı aşağıda paylaştığım burun spreyini verdi doktor o da tuzlu su bildiğin deniz suyu ve hiç faydasını görmüyorum. Sürekli tıkalı oldupu için peçeteyle silmekten kılcal damarları zedeledim sanırım kanıyor ama öyle oluk oluk değil. 15.haftalarda olabilir diyordu okuduğun yerlerde tıkanıklık kılcal damarlar genişlediğinden burunda kanama galan. Neyse sağlıkla gelsin yeter canım.Kızlar son bir iki haftadır burnum tıkalı sürekli. Resmen nefes alamıyorum. Aslında birşey de yok yani. Alerji gibiyim. Burnumu silince de zorlatmasam bile peçete kan oluyor. Böyle birşey yaşayan var mı? Gece uyuyamıyorum.
Yollamayı unutmuşum bu olacakBen yaşıyorum canım sürekli burnum tıkalı heleki özellikle sağ tarafı sürekli temizliyorum yıkıyorum yine aynı aşağıda paylaştığım burun spreyini verdi doktor o da tuzlu su bildiğin deniz suyu ve hiç faydasını görmüyorum. Sürekli tıkalı oldupu için peçeteyle silmekten kılcal damarları zedeledim sanırım kanıyor ama öyle oluk oluk değil. 15.haftalarda olabilir diyordu okuduğun yerlerde tıkanıklık kılcal damarlar genişlediğinden burunda kanama galan. Neyse sağlıkla gelsin yeter canım.
Valla yavas yavas acildi bulantilarim da hafifledi heralde 3 ayi doldurdum tam bugun o yizden olabilir sadece tiksinti bi de agzim feci aci tükürük var bakalim onların da geçmesini bekliyorum bu arada ben de hep sol tarafta hissediyorum bebisi İNSAALLAH sagliklidir gönlümden kiz geciyorBen zaten alerjiğim iyice tetiklendi sürekli burnuma su çekiyorumbu arada coldmix deneyebilirsin geceleri yastığına damlatırsan burnun açılır ben 2 3 gündür öyle yapıyorum rahat oluyor en azından nefes alabiliyorsun
Amin canimCok üzüldüm ne denir bilemiyorum Allah yardımcınız olsun surecinizi kolaylastirsin
Amin canim aminALLAHIM en Hayırlısını nasip etsin canim gercekten kolay değil hersey ALLAHTAN hangisi sizin için Hayirlisi olacaksa onu nasip etsin ALLAH İNSAALLAH ALLAH sabir ve metanet versin sana da esine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?