Maşallah canmEveeet o önemli an geldi
Eki Görüntüle 3126102
Eki Görüntüle 3126103
Iki acıdan baya farklı cıktı ondan ikisini de ekledim ben ve koca göbeğimama yargılamayın toplamda 3 kilo aldım ve 3 bebek var herhalde 3 tane bebek var diye bu kadar şişti
Ayy bak ben hiç karşılaşmadım böyle bir şeyle ama karşılaşsam aynısını yapar bir de her yerden şikayet ederdim
Benim bulantım yok ama bir besleniyorum asla anlatmayayim size yediğim tek hayırlı şey sabah kahvaltısında yediğim haşlanmış yumurta ve kadar peyniri gerisi hep pirinç içeriyor
Bende 12 haftalikti hisseder gibi olmustum sonra da hep hissettim ama 3 4 gündür ses yok bende korktum ama bu sabah baya elim duruyordu hareket ettiklerini hissettimherhalde küçükler sürekli hissedilmiyor bence tedirgin olma takip et hareket edecektir
boşver canım tepkileri, sen kendi sevincini yaşa allah çizmiştir bir yolunu hayırlısı ile. ablan muhtemelen doktor kafası ile düşündüğü için öyle tepki vermiştir üzülme. cinsiyeti netleşen bi kaç kişi var nifty ile bizler hala bekliyoruz doktorlar bişiler dese de sanırım 16. haftaya kadar tam bu diyemeyeceğizSelam kızlarNasılsınız?
Neredeyse 2 haftadır buralarda yoktum. Sizleri merak ettim. Özledim buraları :) Bebişler baya büyümüştürCinsiyet öğrenenler oldu mu ki bu arada..? İnşallah herkes iyi haberler almıştır, hastalar iyileşmiştir.. Mide bulantıları bitmiştir
Sonunda annemlere ve kayınvalidelere söyledik bebişi. 2 taraf da şok tabi. Annemler öyle laylaylom tepki vermediler. Beklemiyorlardı.. Yaş da malum 40. (Bu arada resmi olarak tam 40 oldumDün doğum günümdü) Annem şaşkınlıkla hayırlı olsun falan diye sarıldı etti. Ablam ve diğerleri kalkıp yanıma bile gelmedi Uzaktan tebrik ettiler öyle.. Kendisinin tek çocuğu var ve hayatında 2. çocuk düşünmüşlüğü bile yoktur. Halinden memnun. Allah sağlık versin, isteyene versin kafasında hep. Allah korusun falan dedi hatta saolsun :) Yani illa ki bir gülümsediler ettiler de.. Şoku 2. gün biraz attılar ama tam da atamadılar galiba. Tabi işte anladım sonra beni düşündüğünden. Öncekinde şöyle zorlanmıştın böyle sorunlar olmuştu vs vs onları düşünüyor. Biraz anne gibidir ablam da.. dedim ben bile unutmuşum boşver yani.. bir de doktor kendisi, evhamlıdır.. ama tabi baya bir moralim bozuldu ilk tavırlarına, üzüldüm baya.. neyse şimdi iyiyim şükür.. Kayınvalideler çok sevindi şükür :) Geçen gün eşimin de doğumünüydü. Ona demiş inşallah sonraki doğumgününe 1 bebek de gelir diye.. Eşim bana söylememiş. Ben de kendime karıştırtmam pek bana da söyleyemiyor :) Neyse birileri sevindi şükür Kuzenler falan da sevindi. İş yeri ve 2. derece akrabalar, genelde baba tarafı, bilmiyor. Demem o ki yarın kontrolüm var Allah'ım her şey yolundadır umarım. Çok korkuyorum.. Her şey yolundaysa inşallah sanırım gen testi için de kan vereceğim. Stresliyim. Herhalde haftaya falan da iş yerine söylerim. Bakalım..
Nasıl sabrettiniz maşallah vallaBen 14+5 oldum hala söylemedik ailelerebu hafta söyleyelim artık diyoruz. Hep bi tedirginlik oluyor daha yeni kontrole gittim ama yine de söylemeden önce bi daha mı gitsem diyorum
Valla öyle.. Yarın kontrolüm var hayırlısı ile sağlıkla geçer inşallah yaaAh bunu yaşamayan var mı biz de söyledik yakın çevremize ama her söylediğimde acaba diyorum…
Annelik ilk günden telaş sanırım
Ay valla stres.. İlkinde böyle değildim. Herkesin tepkisi tahmin ediliyordu.. Sevinç.. Bu biraz da geç gelen 2. olduğu için sanırım, insanların tepkileri korkutuyor beni.. Çocuklara da uygun zamanda söylersiniz. Çok heyecanlıBen bir hafta önce annemler gittim; eşim sürekli hadi söyle hadi söyle.. ben bir türlü cesaret edemiyorum. Sonra annem bana sordu, sen de bir haller var diye de öyle diyebildim. Daha da kimseye diyemem sanırımçocuklara da henüz demedik
Ay siz de söylediniz mi canım..? Hadi hayırlısı yaaayni ben :) soyledik ve p.esi kontrole gittim ama hala tedirginim, bir dahaki kontrole kadar da zaman nasıl gecicek bilmiyorum. siz bayag beklemişsiniz ya nerdeyse 4 aylık olacak
biz de geçen haftasonu cocuklara soyledik, anneme söyledik bir de yakın arkadaslarımız var bir çift onlara soyledik. işyerine daha dogrusu müdürüme haftasonu soyleyecegim ama cok zor geliyor işyerine soylemek, özellikle yakın calıstıgım iş arkadasımdan nasıl bir tepki alacagım bilmiyorum benden hiç beklemiyor. onlar da bebek planlaması yapıyorlar eşi işten ayrılmıs kontrollere rahat gitmek ve hamileliğinde rahat olmak icin. hayırlısı bakalım
Benm aşılarım tam olduğu için çağırmayacagini sadece tahlil ve takip için cagiracaklarini söyledi hemşirekızlar tetanoz aşısı zamanı ile ilgili sağlık ocağından aranan ya da bilgi alan oldu mu ? beni arayan soran yok ona göre bi gidip yoklayacağım ebeyi
Geçen gün ablam bir işe başlayacağı için oldu kolu şişti 3 gün yattı garibim anlamadım bende inşallah hafif geçerFh2512 ben de işe girerken 1 doz olmuştum bana hiç etki etmemişti 1 gün hafif ağrıdı o kadar, ama kardeşim olduğunda 2-3 gün kolunu kaldıramadı herkese farklı mı etki ediyor yoksa denk gelen kasla mı alakalı bilemedim
Ablamda 3 gün kolunu oynatamadı o yüzden tırstım biraz kesin bende dibine kadar yaşarım o ağrıyıKorkutmak istemem ama benim çok ağrılı geçmişti. 1.dozda 3 gün, 2. Dozda tam1 hafta kolumu 30° ,den daha yukarı kaldiramamistim , uyurken donememistim kıyafet giyerken çok zorlanmıştim ama asıl zorluk 3.dozda oldu. Yani doğumdan sonra kolum ağrıyor çocuk kucak istiyor, hadi sağ koluna aldın ama emzirirken illa sol kol aktif oluyor ve ağrısı oluyor. Ağrı derken kas ağrısı. Sonra geçiyor tabi de gecene kadar iştebaşka bir arkadaşım benim kadar yoğun yasamamisti mesela 2 güne toplamıştı günlük hayatına çok kolay dönmüştü. Biraz bünye meselesi bence
Ay maşallahSelam kızlar bugün ikili tarama için gittim. Ultrason ölçümünde herşey iyi dedi doktor yaş faktörü kaynaklı kanda yüksek çıkar onu dikkate alıp panik yapma önemli olan benim ölçümüm ve hekim olarak gördüklerimden mutluyum dedi. 1 hafta sonra sonuç çıkacak gel yüzyüze açıklayayım aklında soru kalmasın dedi.icim rahatladı cinsiyetimizi de söylediinşallah hepimizin sonucları güzel çıkar sağlıkla geçirir bu süreci sağlıkla alırız bebislerimizi kucağımiza.
İşte canim kimi ağır geçiriyor kimi hafif. Mesela eşim de oldu tetenoz 1.dozda ne ağrı ne sizi hiç bir şey olmadı ama 2.dozda çok daha ağır geçirdi üstüne üşüme felan da yaşadı.Ablamda 3 gün kolunu oynatamadı o yüzden tırstım biraz kesin bende dibine kadar yaşarım o ağrıyı
Ay Allah'ım yeriimmHerkes göbek resmi paylaştı bende, bebeğe sarılıp uyuyan minnos resmi paylaşayım
Sağol canım benim inşallah hepimizin sağlıcakla vakti zamanında gelsin bebisleri valla belki söylerAy maşallahSağlıkla gelsin inşallah
Baya da erken söylemiş yarın da ben 11+4'üm. Söyler mi bir şey acaba yaa :) ama benim doktor da pek garantici bee.. Bence söylemezPehh
Ayy Allah'ım yaHerkes göbek resmi paylaştı bende, bebeğe sarılıp uyuyan minnos resmi paylaşayım
Canım ben daha hiç hissetmedim. Hem belki ilk hissettiğin bebek değildi ondan da emin olamazsın bence. Daha çok yeni. Sürekli de hissedilmeyebilir belki yeni olduğu için..Kızlar bir kaç defa böyle bebeğin kıpırtılarını hissetmiştim şimdi hiç hissetmiyorum sanki 2 hafta oldu hiç bir his yok.. siz hissediyor musunuz kızlar çok merak ediyorum 15+3 teyim bir de 2.çocuk daha erken hissedilebilir diyorlardı ama bende olmadı. Böyle böyle söyleyince herkes bende hissetmeye başlamayınca tedirgin oluyorum.
Gece 2 öğlen 1 prilamı kesmedim. Kahvaltı ara öğünler ve akşam yemeğini sağlıklı yapmaya çalışıyorum. Geçen bayılma vakamdan sonra korktuk çok
Ben prilam içsem de o bulantı hissi hiç geçmiyor bugün tam 11.haftadayım biraz daha zorlayacak sanırım
Kizlar hangi hamilelik programını kullanıyorsunuz indireyim bende böyle şaşırıyorum kaç haftalık olduğunu
Ay valla stres.. İlkinde böyle değildim. Herkesin tepkisi tahmin ediliyordu.. Sevinç.. Bu biraz da geç gelen 2. olduğu için sanırım, insanların tepkileri korkutuyor beni.. Çocuklara da uygun zamanda söylersiniz. Çok heyecanlı
Saol canımboşver canım tepkileri, sen kendi sevincini yaşa allah çizmiştir bir yolunu hayırlısı ile. ablan muhtemelen doktor kafası ile düşündüğü için öyle tepki vermiştir üzülme. cinsiyeti netleşen bi kaç kişi var nifty ile bizler hala bekliyoruz doktorlar bişiler dese de sanırım 16. haftaya kadar tam bu diyemeyeceğiz
HeheheheÇocuklara hala söylemdik desemhatta 7,5 yaşındaki oğlum manidar bir sesle “anne, sen hamile misin” dedi ama gene demedik şu kontrol de geçsin inşallah deriz.
Dediğiniz gibi ilkler kolaydı da bu sefer insanların tepkileri can sıkabiliyor.
Valla çok zor dayandık ama napalım kötü tecrübeler yüzünden ancak cesaret edebiliyoruz, bugün söyleyeceğiz kısmetse :)Bunları çok geç gördüm sanırım. Hiç bakamamıştım çünkü..
Nasıl sabrettiniz maşallah vallaİnsan her an kalp atışı duymak istiyor yaa... pıtıpıtıpıtı
Valla öyle.. Yarın kontrolüm var hayırlısı ile sağlıkla geçer inşallah yaa
Ay valla stres.. İlkinde böyle değildim. Herkesin tepkisi tahmin ediliyordu.. Sevinç.. Bu biraz da geç gelen 2. olduğu için sanırım, insanların tepkileri korkutuyor beni.. Çocuklara da uygun zamanda söylersiniz. Çok heyecanlı
Ay siz de söylediniz mi canım..? Hadi hayırlısı yaaİnşallah beklediğinden iyi tepkiler gelir iş yerinde de. Gelmezse de yapacak bir şey yok artık.. Sağlık olsun da..
HoşgeldinizMerhaba kızlar 12+4 ile aranıza katıldımm
Oy maşallah minnoşKızlarr bugün ikili test için devlet hastanesine gittim 10 dakika bile sürmedi banada bişey göstermedi söylemedi zatenKan verdim sonucunu 2 hafta sonra alırsın dedi Ultrason görüntüsünü 10. Haftada atmıştım net değildi bunuda atayım tahmin yaparsanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?