2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
İnsallah canım benim ya valla benim de ne et var ne süt yani umarım bebisle güzel gelişir yine de

Kizlar hangi hamilelik programını kullanıyorsunuz indireyim bende böyle şaşırıyorum kaç haftalık olduğunu

Ah ah şu normal tatları o kadar özledim ki
Ben kendi adıma konuşayım hala diyet uyguluyorum(kızımın alerjilerinden kaynakli) tukettigim besinler sınırlı o yüzden. Kendime ayrı ona ayrı yemek yapınca yemek reddi yaşıyoruz kendininkini yemiyor o yüzden ailecek onun diyetine uyum sağladık hala da devam ediyoruz. Öyle çok çok dikkat ettiğimi söyleyemem genel yemek alışkanlığım neyse o şekilde devam ediyoruz halen. Benim eksi ve acı düşkünlüğüm arttı çok fazla. Her şeyin üstüne acı biber döküp limonla yiyebilirim k dereceye geldim

Bence de hee yerde farklı canim 15 gunde cikan da var galiba. Gercekten doktor konusunda çok şükür şanslıyım aklımda soru işareti bırakmıyor. Tahminin doğru cıktı erkek 9. Hafta da ki görüntü içinde yine erkek demistin

kızlar tetanoz aşısı zamanı ile ilgili sağlık ocağından aranan ya da bilgi alan oldu mu ? beni arayan soran yok ona göre bi gidip yoklayacağım ebeyi

Bence doktorun dediği çıkar o sayfadan henüz tuttu diyen çıkmadı eskaza belki 1 -2kisi çıkar ayy sağlıklı olsunlar da inşallah kız da bizim erkek de canım

Evet kalp atışı gibi yemek yedikten sonra oldu o yüzden amann gazdır diyip geçtim bi heyecanlanmadım değil ama kendini kandırma daha hissedemezsin çok erken diyip duruyorum kendime
Ben de 11 haftalıkken bir kez hissettim ama bir daha olmadı ya sabırsızlıkla bekliyorum :) kasıklarında hissettiysen bebiştir, daha yukarılarda ise bagırsak hareketi oluyor :)

çok büyük kabalık, en azından baska bir arkadasından yardım rica edebilirdi. magaza müdürleri bile yardımcı oluyor aslında cok yogunluk durumlarında
Evet çok haklısınız belkide ters anına denk geldim bilemedim ama benimde moralimi bozdu. Yani bir yandan kızımı zaptetmeye çalışıyorum bir yandan kıyafet bulmaya çalışıyorum felan sinirlenince hemen çıktım bende. O yüzden İnternet alışverişine daha sıcak bakar oldum

kızlar tetanoz aşısı zamanı ile ilgili sağlık ocağından aranan ya da bilgi alan oldu mu ? beni arayan soran yok ona göre bi gidip yoklayacağım ebeyi
Kacinci hafta da oluyor canım asi beni de arayan olmadı. Birtek daha onceki tahlil sonuçlarına gore doktorum 5. Ayda hepatit b aşısı olacaksın dedi.

benim zaten magazaya gidip alışveriş yaptıgım cok nadirdir, zamandan büyük tasarruf, çocukla alışveriş cok zor oluyor

Merhaba canım anneler ikili testimin değeri yüksek çıktı varmı ikili test yaptıran nasıldı değerleriniz doktorum endişelenme dedi ama yine de endişeleniyor insan

Ayy böyle dedikçe daha çok seviniyorum heycanlanıyorum
Tam hamile modu olmuş ya benim göbeğim nasıl diyeyim ilk hamileliğimden kalan alt göbek hala aynı yolda gören hamile demez yani şimdi sizi görünce kziimda 5.ayda o boyutlarda idim. Herhalde benim geç göbeğim çıkacak bilemedim şimdi, eşimde diyor 4.ayi geç bir anda büyümeye başlar bende sabırsızlıkla bekliyorum iyice belirginlesmesini.... Hele hele hareketlenince göbeğim üzerinde parmakla bebeği hareketlendirme evresine geçmeyi sabırsızlıkla bekliyorum

Merhaba canım anneler ikili testimin değeri yüksek çıktı varmı ikili test yaptıran nasıldı değerleriniz doktorum endişelenme dedi ama yine de endişeleniyor insan
Canım 30 yaş üzeri yüksek çıkıyormuş ben de bugün kan verdim ama doktorum zaten yüksek çıkacak görünce panik stres yapma önemli olan ultrasondaki ölçümler dedi. O yüzden stres yapma kendine bak doktorun da endiselenme demiş

yaaa bebisler büyümüş bencede haklısınız 3 tane olunca onun çok etkisi var bir sürü kalp koyasım geldi

Canım normalde mağaza müdürüne gider konuyu direk konuşurdum da, sanırım o gün tam motive günümde değildim. Birde eşim o konularda çok rahat, bak kadının işi var normal günde kaç tane insanla muhatap yorgundur vs diye çok anlayışlı davranıyor.

Maşallah bayağı belirginleşmiş, benimde artıkiyice büyüdü dışarıdan farkediliyor, yemek yiyince biraz daha hacim kazanıyor
Ya çok teşekkür ederim mutlu oluyorum böyle okudukça evet yemek yiyince daha çok çıkıyor ve geriliyor karnım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…