İnsallah canım benim ya valla benim de ne et var ne süt yani umarım bebisle güzel gelişir yine deBenimde bulantılarım çok azaldı 15+3 oldum canım. Ama iştahım falan yok yine canım bişey istemiyor hiç be bulduysam onu yemeye çalışıyorum balık ve et yemek istemiyorum kesinlikle. İştahımda açılırsa daha iyi olacak inşallah. Seninde öyle olur diye düşünüyorum canım sağlıkş gelsinler inşallah bebişlerimiz canım
en güzeli happy mom, gün gün gelişim hakkında bilgi alabiliyorsunKizlar hangi hamilelik programını kullanıyorsunuz indireyim bende böyle şaşırıyorum kaç haftalık olduğunu
MaşallahBenim göbüşte böyle kızlar sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Ah ah şu normal tatları o kadar özledim kiKızlar nasil besleniyorsunuz bulantılarım devam ediyor benim ama tatlıya düştüm özellikle pudingeiki üç günde bir yapıp yiyorum en azından süt içmiş oluyorum diye kendimi avutuyorum ama sanki bütün hamileler aşırı zengin besleniyor ben pisboğazmışım gibi geliyor bi yandan
Bu sonuçların çıkma süresi heryerde farklı herhalde ya bilemedim mesela benim 1 gün içinde çıkmıştı. Tip fakültesinde verdim sabah 9da kan vermiştim akşam 4 te laboratuvara gidip elden sonuç aldım direk.
Yaş faktörü evet yüksek çıkabiliyor zaten canım doktorunuz da çok güzel açıklamasını yapmışönemli olan ultrason görüntüleri bence de. Cinsiyet konusunda tam nub görünmüyor ama erkek gibi sankim
Bence de hee yerde farklı canim 15 gunde cikan da var galiba. Gercekten doktor konusunda çok şükür şanslıyım aklımda soru işareti bırakmıyor. Tahminin doğru cıktı erkekBu sonuçların çıkma süresi heryerde farklı herhalde ya bilemedim mesela benim 1 gün içinde çıkmıştı. Tip fakültesinde verdim sabah 9da kan vermiştim akşam 4 te laboratuvara gidip elden sonuç aldım direk.
Yaş faktörü evet yüksek çıkabiliyor zaten canım doktorunuz da çok güzel açıklamasını yapmışönemli olan ultrason görüntüleri bence de. Cinsiyet konusunda tam nub görünmüyor ama erkek gibi sankim
Bence doktorun dediği çıkar o sayfadan henüz tuttu diyen çıkmadıMaşallah Sağlıkla gelsin inşallah. Bende kızımda aşırı tatlı yemiştim birde tatlıya çok düşkünüm, şimdi ise sacede tuzlu şeyler istiyor canım. Bu arada instagramdaki sayfa bana da %80 kız dedi. Geçen hafta doktor erkeğe yakın dedi. Haftaya kontrolüm var bakalım ne çıkacak
Ben de 11 haftalıkken bir kez hissettim ama bir daha olmadı ya sabırsızlıkla bekliyorum :) kasıklarında hissettiysen bebiştir, daha yukarılarda ise bagırsak hareketi oluyor :)Evet kalp atışı gibi yemek yedikten sonra oldu o yüzden amann gazdır diyip geçtim bi heyecanlanmadım değil ama kendini kandırma daha hissedemezsin çok erken diyip duruyorum kendime
Evet çok haklısınız belkide ters anına denk geldim bilemedimçok büyük kabalık, en azından baska bir arkadasından yardım rica edebilirdi. magaza müdürleri bile yardımcı oluyor aslında cok yogunluk durumlarında
Kacinci hafta da oluyor canım asi beni de arayan olmadı. Birtek daha onceki tahlil sonuçlarına gore doktorum 5. Ayda hepatit b aşısı olacaksın dedi.kızlar tetanoz aşısı zamanı ile ilgili sağlık ocağından aranan ya da bilgi alan oldu mu ? beni arayan soran yok ona göre bi gidip yoklayacağım ebeyi
Bu ugulamada çok güzel tavsiye ederimKizlar hangi hamilelik programını kullanıyorsunuz indireyim bende böyle şaşırıyorum kaç haftalık olduğunu
1. trimester yani 3 ay dolduktan sonra diyor internette canımKacinci hafta da oluyor canım asi beni de arayan olmadı. Birtek daha onceki tahlil sonuçlarına gore doktorum 5. Ayda hepatit b aşısı olacaksın dedi.
benim zaten magazaya gidip alışveriş yaptıgım cok nadirdir, zamandan büyük tasarruf, çocukla alışveriş cok zor oluyorEvet çok haklısınız belkide ters anına denk geldim bilemedimama benimde moralimi bozdu. Yani bir yandan kızımı zaptetmeye çalışıyorum bir yandan kıyafet bulmaya çalışıyorum felan sinirlenince hemen çıktım bende. O yüzden İnternet alışverişine daha sıcak bakar oldum
Çok sağol canım1. trimester yani 3 ay dolduktan sonra diyor internette canım
Tam hamile modu olmuş yaAyy böyle dedikçe daha çok seviniyorum heycanlanıyorum
Canım 30 yaş üzeri yüksek çıkıyormuş ben de bugün kan verdim ama doktorum zaten yüksek çıkacak görünce panik stres yapma önemli olan ultrasondaki ölçümler dedi. O yüzden stres yapma kendine bak doktorun da endiselenme demişMerhaba canım anneler ikili testimin değeri yüksek çıktı varmı ikili test yaptıran nasıldı değerleriniz doktorum endişelenme dedi ama yine de endişeleniyor insan
Eveeet o önemli an geldi
Eki Görüntüle 3126102
Eki Görüntüle 3126103
Iki acıdan baya farklı cıktı ondan ikisini de ekledim ben ve koca göbeğimama yargılamayın toplamda 3 kilo aldım ve 3 bebek var herhalde 3 tane bebek var diye bu kadar şişti
Ayy bak ben hiç karşılaşmadım böyle bir şeyle ama karşılaşsam aynısını yapar bir de her yerden şikayet ederdim
Ya çok teşekkür ederim mutlu oluyorum böyle okudukçaMaşallahbayağı belirginleşmiş, benimde artıkiyice büyüdü dışarıdan farkediliyor, yemek yiyince biraz daha hacim kazanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?