Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nub hiç belli olmuyor, kafa yapısına göre yorum yapmıstım ama o da yanıltıcı oluyor demekki :) saglıklı olsunlar kız erkek hiç önemli degil, saglıkla kavuşun inşallah canımErkek dedi canım![]()
Evet canım kız denildiKız mıııı![]()
Biz seninle aynı gidiyoruz canım ama ben daha hiç bişey hissetmedim sanırım ilk hamileliğim ondan. Dün bi tık tık gibi bişey hissettim sanki içeriden parmakla dürtülüyormuşum gibi kasığımın orda tam. Ama bebiş miydi değil miydi anlayamıyorum ki. Göbeğim de pek çıkmadı belirti zaten yok bari bi yerden belli etse kendini artık diyorumKızlar bir kaç defa böyle bebeğin kıpırtılarını hissetmiştim şimdi hiç hissetmiyorum sanki 2 hafta oldu hiç bir his yok.. siz hissediyor musunuz kızlar çok merak ediyorum 15+3 teyim bir de 2.çocuk daha erken hissedilebilir diyorlardı ama bende olmadı. Böyle böyle söyleyince herkes bende hissetmeye başlamayınca tedirgin oluyorum.
Sizin baya belirginlesmis yaBenim göbüşte böyle kızlar sağlıkla gelsin bebişlerimiz![]()
Bu haftalarda daha düzenli hissedemeyiz bence ben de 1 gün hissediyorum 2 gün hissetmiyorum değişiyor gününe göre. biraz daha büyüdüklerinde bence 20 li haftalardan sonra iyice düzene girerKızlar bir kaç defa böyle bebeğin kıpırtılarını hissetmiştim şimdi hiç hissetmiyorum sanki 2 hafta oldu hiç bir his yok.. siz hissediyor musunuz kızlar çok merak ediyorum 15+3 teyim bir de 2.çocuk daha erken hissedilebilir diyorlardı ama bende olmadı. Böyle böyle söyleyince herkes bende hissetmeye başlamayınca tedirgin oluyorum.
kalp atışı gibi oluyor bebektir o :)Biz seninle aynı gidiyoruz canım ama ben daha hiç bişey hissetmedim sanırım ilk hamileliğim ondan. Dün bi tık tık gibi bişey hissettim sanki içeriden parmakla dürtülüyormuşum gibi kasığımın orda tam. Ama bebiş miydi değil miydi anlayamıyorum ki. Göbeğim de pek çıkmadı belirti zaten yok bari bi yerden belli etse kendini artık diyorum![]()
Ayy böyle dedikçe daha çok seviniyorum heycanlanıyorumSizin baya belirginlesmis ya![]()
Merakla bekliyorum
Abdominal aort damarı canım o pıt pıt atankalpten rahime kan pompalıyor hamile olduğumuz için kan akışı fazla olduğu için farkediyoruz
Bazı çalışanlar o kadar kaba ve yardımcı olmaktan o kadar uzak ki. Geçen bir ebebek şubesinde indirim ürünlere bakıyorum kışlık neyse, beden bulamadım yardımcı olabilirmisiniz dedim hepsi orda siz arayıp bulun müsait değilim dedi. Elimdeki tüm eşyaları bırakıp mağazadan çıktım mesela.
Kızlar nasil besleniyorsunuz bulantılarım devam ediyor benim ama tatlıya düştüm özellikle pudingeiki üç günde bir yapıp yiyorum en azından süt içmiş oluyorum diye kendimi avutuyorum ama sanki bütün hamileler aşırı zengin besleniyor ben pisboğazmışım gibi geliyor bi yandan
![]()
Kızlar bir kaç defa böyle bebeğin kıpırtılarını hissetmiştim şimdi hiç hissetmiyorum sanki 2 hafta oldu hiç bir his yok.. siz hissediyor musunuz kızlar çok merak ediyorum 15+3 teyim bir de 2.çocuk daha erken hissedilebilir diyorlardı ama bende olmadı. Böyle böyle söyleyince herkes bende hissetmeye başlamayınca tedirgin oluyorum.
Inşallah canım hepimiz sağlıkla alalım kucağımiza kız erkek hiç fark etmez. Ben sormadım bile açıkçası doktorum bi anda söyledi söylemese sormazdım kesinNub hiç belli olmuyor, kafa yapısına göre yorum yapmıstım ama o da yanıltıcı oluyor demekki :) saglıklı olsunlar kız erkek hiç önemli degil, saglıkla kavuşun inşallah canım![]()
Evet kalp atışı gibi yemek yedikten sonra oldu o yüzden amann gazdır diyip geçtim bi heyecanlanmadım değil ama kendini kandırma daha hissedemezsin çok erken diyip duruyorum kendimekalp atışı gibi oluyor bebektir o :)
Bence güzel bir prenses bu, göbek kordonu ilk bakınca sanki erkek gibi geliyor ama çok yukardaBunlar 11+6 haftadan görüntüler![]()
aman yarabbim maşallah yaaEveeet o önemli an geldi
Eki Görüntüle 3126102
Eki Görüntüle 3126103
Iki acıdan baya farklı cıktı ondan ikisini de ekledim ben ve koca göbeğimama yargılamayın toplamda 3 kilo aldım ve 3 bebek var herhalde 3 tane bebek var diye bu kadar şişti
![]()
Ayyy maşallah yaa sağlıcakla alın inşallah kucağınızaEveeet o önemli an geldi
Eki Görüntüle 3126102
Eki Görüntüle 3126103
Iki acıdan baya farklı cıktı ondan ikisini de ekledim ben ve koca göbeğimama yargılamayın toplamda 3 kilo aldım ve 3 bebek var herhalde 3 tane bebek var diye bu kadar şişti
Ayy bak ben hiç karşılaşmadım böyle bir şeyle ama karşılaşsam aynısını yapar bir de her yerden şikayet ederdim
Benim bulantım yok ama bir besleniyorum asla anlatmayayim size yediğim tek hayırlı şey sabah kahvaltısında yediğim haşlanmış yumurta ve kadar peyniri gerisi hep pirinç içeriyor
Bende 12 haftalikti hisseder gibi olmustum sonra da hep hissettim ama 3 4 gündür ses yok bende korktum ama bu sabah baya elim duruyordu hareket ettiklerini hissettimherhalde küçükler sürekli hissedilmiyor bence tedirgin olma takip et hareket edecektir
![]()
saniyelik oluyor zaten çok tatlıEvet kalp atışı gibi yemek yedikten sonra oldu o yüzden amann gazdır diyip geçtim bi heyecanlanmadım değil ama kendini kandırma daha hissedemezsin çok erken diyip duruyorum kendime![]()
Maşallah Sağlıkla gelsin inşallah. Bende kızımda aşırı tatlı yemiştim birde tatlıya çok düşkünüm, şimdi ise sacede tuzlu şeyler istiyor canım. Bu arada instagramdaki sayfa bana da %80 kız dedi. Geçen hafta doktor erkeğe yakın dedi. Haftaya kontrolüm var bakalım ne çıkacakKızlar bu arada instagramdaki sayfa bana %80 kız demisti ama doktorumuz bugun erkek dediyenilen şeylerde de alakası yok bence çünkü ben tatlı olan herşeyden tiksindim hiç yemedim
![]()
Bu sonuçların çıkma süresi heryerde farklı herhalde ya bilemedim mesela benim 1 gün içinde çıkmıştı. Tip fakültesinde verdim sabah 9da kan vermiştim akşam 4 te laboratuvara gidip elden sonuç aldım direk.Selam kızlar bugün ikili tarama için gittim. Ultrason ölçümünde herşey iyi dedi doktor yaş faktörü kaynaklı kanda yüksek çıkar onu dikkate alıp panik yapma önemli olan benim ölçümüm ve hekim olarak gördüklerimden mutluyum dedi. 1 hafta sonra sonuç çıkacak gel yüzyüze açıklayayım aklında soru kalmasın dedi.icim rahatladı cinsiyetimizi de söylediinşallah hepimizin sonucları güzel çıkar sağlıkla geçirir bu süreci sağlıkla alırız bebislerimizi kucağımiza.
Evet canım ben kızımdan hatırlıyorum sağlık ocağı kontrolumde 1 defa stetoskopla bakmisti kalp atışına sonda başka bir cihaz var böyle küçük hoparlör gibi, onu dayayıp kalp atimini dinlemiştim bana, hatta demiştim bunu bana verirmisiniz diye20.haftadan sonra stetoskopla mümkün müş![]()
Aynen öyle daha rahat olmamız lazım belki deOyyyy kız senin baya büyümüş maşallah benim bunun yarısı
Evet yaa, duyuluyormuş alırız belki
Valla aynı şeyi sabah düşündüm biliyo musun. Ben abur cubur vs de yiyemiyorum canım istemiyor ama öyle çok zengin içerikli harika beslediğim de söylenemezsonra çevremde bulantılardan 9 ay 1 tane yumurta bile yiyemeyen hamileler vardı hep kuru hamurişi beslendiler çocukları da maşallah gayet sağlıklı doğdu sen yine iyi kötü yiyosun yemeğini diye kendimi teselli ediyorum
zaten bebişin gelişimi güzelse sıkıntı yok