çok büyük kabalık, en azından baska bir arkadasından yardım rica edebilirdi. magaza müdürleri bile yardımcı oluyor aslında cok yogunluk durumlarındaBazı çalışanlar o kadar kaba ve yardımcı olmaktan o kadar uzak ki. Geçen bir ebebek şubesinde indirim ürünlere bakıyorum kışlık neyse, beden bulamadım yardımcı olabilirmisiniz dedim hepsi orda siz arayıp bulun müsait değilim dedi. Elimdeki tüm eşyaları bırakıp mağazadan çıktım mesela.
erkek gibi geldi bana canım, saglıkla gelsin inşallahBunlar 11+6 haftadan görüntüler
Selam kızlar bugün ikili tarama için gittim. Ultrason ölçümünde herşey iyi dedi doktor yaş faktörü kaynaklı kanda yüksek çıkar onu dikkate alıp panik yapma önemli olan benim ölçümüm ve hekim olarak gördüklerimden mutluyum dedi. 1 hafta sonra sonuç çıkacak gel yüzyüze açıklayayım aklında soru kalmasın dedi.icim rahatladı cinsiyetimizi de söylediinşallah hepimizin sonucları güzel çıkar sağlıkla geçirir bu süreci sağlıkla alırız bebislerimizi kucağımiza.
Gece 2 öğlen 1 prilamı kesmedim. Kahvaltı ara öğünler ve akşam yemeğini sağlıklı yapmaya çalışıyorum. Geçen bayılma vakamdan sonra korktuk çokKızlar nasil besleniyorsunuz bulantılarım devam ediyor benim ama tatlıya düştüm özellikle pudingeiki üç günde bir yapıp yiyorum en azından süt içmiş oluyorum diye kendimi avutuyorum ama sanki bütün hamileler aşırı zengin besleniyor ben pisboğazmışım gibi geliyor bi yandan
Ben prilam içsem de o bulantı hissi hiç geçmiyor bugün tam 11.haftadayım biraz daha zorlayacak sanırımGece 2 öğlen 1 prilamı kesmedim. Kahvaltı ara öğünler ve akşam yemeğini sağlıklı yapmaya çalışıyorum. Geçen bayılma vakamdan sonra korktuk çok
Oyyyy kız senin baya büyümüş maşallah benim bunun yarısıBenim göbüşte böyle kızlar sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Evet yaa, duyuluyormuş alırız belki20.haftadan sonra stetoskopla mümkün müş
Valla aynı şeyi sabah düşündüm biliyo musun. Ben abur cubur vs de yiyemiyorum canım istemiyor ama öyle çok zengin içerikli harika beslediğim de söylenemezKızlar nasil besleniyorsunuz bulantılarım devam ediyor benim ama tatlıya düştüm özellikle pudingeiki üç günde bir yapıp yiyorum en azından süt içmiş oluyorum diye kendimi avutuyorum ama sanki bütün hamileler aşırı zengin besleniyor ben pisboğazmışım gibi geliyor bi yandan
14 e kadar yapılıyor diye biliyorum genelde istiyorlar senden neden istemediler bilmiyor bahsetmemiş bile hatta. Belki bir bildiği vardır yine de ne diyim doktorunla konuş sen istersen gittiğinde canım.iyi bari yalnız olmadığıma sevindim :) minik minik spora da başladım ama bu yavaşlık ve hafif spor ile pek bir kilo kontrolü mümükün değil artık olduğu kadar diyeceğim.aslında daha hiçbirşey önermedi kendimce yorum yapıyorum, belki de nifty önerecek gidince göreceğim. belki de ikili yapar, nifty önerecekse bu haftaya kadar önermez miydi ama sanki o daha erken yapılıyor diye düşünmüştüm kendimce.
aynıyız ya :) hayırlısı, doktorum çok soğuk kanlı bir doktor beni doğru yönlendirecektir diye düşünüyorum. nifty sen yaptırdın mı ? o hangi aralıkta yapılıyor ?kadın doğum yapabiliyor ikili testi ben perinatologa gitmedim kendi doktorum yaptı. 13. Hafta içinde yapar sana da 99%Bu arada benim ilk gebelik olmasına rağmen baya belli olmaya başladı
Amin cnm inşallahBenimde 9 sene olduinşallah sağlıkla kucagımıza aldıgımız günleride görürüz
Çok hoşuma gidiyor büyümesiOyyyy kız senin baya büyümüş maşallah benim bunun yarısı
Evet yaa, duyuluyormuş alırız belki
Valla aynı şeyi sabah düşündüm biliyo musun. Ben abur cubur vs de yiyemiyorum canım istemiyor ama öyle çok zengin içerikli harika beslediğim de söylenemezsonra çevremde bulantılardan 9 ay 1 tane yumurta bile yiyemeyen hamileler vardı hep kuru hamurişi beslendiler çocukları da maşallah gayet sağlıklı doğdu sen yine iyi kötü yiyosun yemeğini diye kendimi teselli ediyorum zaten bebişin gelişimi güzelse sıkıntı yok
Evet insan aynada gördükçe bi acayip oluyorÇok hoşuma gidiyor büyümesiseninde çok tatlı büyümüş maşallah gördüm canım
Erkek dedi canimNe güzel erken söylemiş benim 13. Hafta ama hala net değil beklemedeyim, cinsiyeti kız mıı?
Dimi ya sürekli bakıp okşuyorum karnımıEvet insan aynada gördükçe bi acayip oluyorbüyüsünler kocaman olsunlar inşallaaaah
Erkek dedi canımkız gibi duruyor
Ayy öylemierkek dedi canım
Benimde bulantılarım çok azaldı 15+3 oldum canım. Ama iştahım falan yok yine canım bişey istemiyor hiç be bulduysam onu yemeye çalışıyorum balık ve et yemek istemiyorum kesinlikle. İştahımda açılırsa daha iyi olacak inşallah. Seninde öyle olur diye düşünüyorum canım sağlıkş gelsinler inşallah bebişlerimiz canımKızlar nasil besleniyorsunuz bulantılarım devam ediyor benim ama tatlıya düştüm özellikle pudingeiki üç günde bir yapıp yiyorum en azından süt içmiş oluyorum diye kendimi avutuyorum ama sanki bütün hamileler aşırı zengin besleniyor ben pisboğazmışım gibi geliyor bi yandan
Çok sağol canım hepimiz sağlıcakla alalım kucağımizaAyy öylemihayırlısı olsun canım benim
İnşallah canım inşallahÇok sağol canım hepimiz sağlıcakla alalım kucağımiza
Benimde öyleydi ne içersem içeyim gerçekten faydası yol yinede yaşadım en ağırını. İnşallah azalacak benim haftaya geldğinizde sizinde canım. Prilam içiyorum ama yatmadan 2 tane içiyorum onu kesmedim korkuyorum tekrarlanacak diye canım. 1 hafta daha içerim sonra bakarım devam ediyor mu diye.Ben prilam içsem de o bulantı hissi hiç geçmiyor bugün tam 11.haftadayım biraz daha zorlayacak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?