2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
çok büyük kabalık, en azından baska bir arkadasından yardım rica edebilirdi. magaza müdürleri bile yardımcı oluyor aslında cok yogunluk durumlarında

kız gibi duruyor

Gece 2 öğlen 1 prilamı kesmedim. Kahvaltı ara öğünler ve akşam yemeğini sağlıklı yapmaya çalışıyorum. Geçen bayılma vakamdan sonra korktuk çok

Benim göbüşte böyle kızlar sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Oyyyy kız senin baya büyümüş maşallah benim bunun yarısı
20.haftadan sonra stetoskopla mümkün müş
Evet yaa, duyuluyormuş alırız belki
Valla aynı şeyi sabah düşündüm biliyo musun. Ben abur cubur vs de yiyemiyorum canım istemiyor ama öyle çok zengin içerikli harika beslediğim de söylenemez sonra çevremde bulantılardan 9 ay 1 tane yumurta bile yiyemeyen hamileler vardı hep kuru hamurişi beslendiler çocukları da maşallah gayet sağlıklı doğdu sen yine iyi kötü yiyosun yemeğini diye kendimi teselli ediyorum zaten bebişin gelişimi güzelse sıkıntı yok

14 e kadar yapılıyor diye biliyorum genelde istiyorlar senden neden istemediler bilmiyor bahsetmemiş bile hatta. Belki bir bildiği vardır yine de ne diyim doktorunla konuş sen istersen gittiğinde canım.

Çok hoşuma gidiyor büyümesi seninde çok tatlı büyümüş maşallah gördüm canım

Benimde bulantılarım çok azaldı 15+3 oldum canım. Ama iştahım falan yok yine canım bişey istemiyor hiç be bulduysam onu yemeye çalışıyorum balık ve et yemek istemiyorum kesinlikle. İştahımda açılırsa daha iyi olacak inşallah. Seninde öyle olur diye düşünüyorum canım sağlıkş gelsinler inşallah bebişlerimiz canım

Ben prilam içsem de o bulantı hissi hiç geçmiyor bugün tam 11.haftadayım biraz daha zorlayacak sanırım
Benimde öyleydi ne içersem içeyim gerçekten faydası yol yinede yaşadım en ağırını. İnşallah azalacak benim haftaya geldğinizde sizinde canım. Prilam içiyorum ama yatmadan 2 tane içiyorum onu kesmedim korkuyorum tekrarlanacak diye canım. 1 hafta daha içerim sonra bakarım devam ediyor mu diye.

Kızlar bu arada instagramdaki sayfa bana %80 kız demisti ama doktorumuz bugun erkek dediyenilen şeylerde de alakası yok bence çünkü ben tatlı olan herşeyden tiksindim hiç yemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…