keşkeKeşke onu dışardan anlayabilsek
Kesinlikle bende öyleydim ilkinde sosyal medya bu kadar yaygın değildi hemen hemen hepimizin telefonlarında belirli şeyler vardı. 11 sene oldu bunları yaşayalı.. şimdi herşeyi araştırıyoruz en ufak noktasına kadar fazla bilgi de bizi strese sokuyo ister istemez.İnşallah canım, ilkinde böyle değildim, daha az bilgim vardı bu konularda, daha rahattım, öğrendikçe insanın stresi daha da artıyor.. İyi ki sizler varsınız, konusup rahatlıyoruz
Evet Eylül mega indirimleri bazı ürünler için çok faydalı oluyor.Kızlar trendyolda eylül indiriminde gerçekten bir çok seyin fiyatı düsüyor dün bebek arabamiza karar vermistik bugün alacaktık sabah uyandim bir baktim trendyolda 300 tl indirim gelmis sizlerde bakın derim
Bazı çalışanlar o kadar kaba ve yardımcı olmaktan o kadar uzak ki. Geçen bir ebebek şubesinde indirim ürünlere bakıyorum kışlık neyse, beden bulamadım yardımcı olabilirmisiniz dedim hepsi orda siz arayıp bulun müsait değilim dedi. Elimdeki tüm eşyaları bırakıp mağazadan çıktım mesela.Tamamdırsize grubun en büyük karnını göstereceğim gün içinde
Ben kararsızlıktan ziyade seceneksizlikten araba alamıyorum üçüz bebek bekliyorum ama ülkemizde üçüz arabası yok ne yazık kie bebek candır hele o maslaktaki çok güzel gerçekten benim de kızıma aldığım bir takım küçük gelmişti 1 yaşındayken benimle aynı takımı aramıştı sağolsun bir çalışan zor bulduk önüne başka birşey asmış insanlar ama bulduk azmin zaferi
Benimde 9 sene olduKesinlikle bende öyleydim ilkinde sosyal medya bu kadar yaygın değildi hemen hemen hepimizin telefonlarında belirli şeyler vardı. 11 sene oldu bunları yaşayalı.. şimdi herşeyi araştırıyoruz en ufak noktasına kadar fazla bilgi de bizi strese sokuyo ister istemez.
Doğuma kadar böyle olucaz gibikeşkeher kontrole kadar içim içimi yiyor kontrolde kötü birşey duyacağım diye
Kız mııııBuda var
Ne güzel erken söylemiş benim 13. Hafta ama hala net değil beklemedeyim, cinsiyeti kız mıı?Selam kızlar bugün ikili tarama için gittim. Ultrason ölçümünde herşey iyi dedi doktor yaş faktörü kaynaklı kanda yüksek çıkar onu dikkate alıp panik yapma önemli olan benim ölçümüm ve hekim olarak gördüklerimden mutluyum dedi. 1 hafta sonra sonuç çıkacak gel yüzyüze açıklayayım aklında soru kalmasın dedi.icim rahatladı cinsiyetimizi de söylediinşallah hepimizin sonucları güzel çıkar sağlıkla geçirir bu süreci sağlıkla alırız bebislerimizi kucağımiza.
Erkek diye düşünüyorum canımBunlar 11+6 haftadan görüntüler
Kıza benziyor bu pek narin geldi banaSelam kızlar bugün ikili tarama için gittim. Ultrason ölçümünde herşey iyi dedi doktor yaş faktörü kaynaklı kanda yüksek çıkar onu dikkate alıp panik yapma önemli olan benim ölçümüm ve hekim olarak gördüklerimden mutluyum dedi. 1 hafta sonra sonuç çıkacak gel yüzyüze açıklayayım aklında soru kalmasın dedi.icim rahatladı cinsiyetimizi de söylediinşallah hepimizin sonucları güzel çıkar sağlıkla geçirir bu süreci sağlıkla alırız bebislerimizi kucağımiza.
Nifty ben yaptırmadım, eşim de hiç istemedi, bir hastalıgı olsa bilsek aldırmayacagız, bişey olsa dogumdan sonra da nasıl olsa öğrenilebiliyor diye, doktorum bana yaştan ötürü tam panel önerdi o da 10bine yakın tutuyor. bildirim kadarıyla 9.haftadan sonra yapılmaya başlanıyor. bana bayag ısrar ettiler yaptırmam icin, sana da mutlaka önereceklerdir. detaylı inceleme güzel cıktı cok şükür, şimdilik boyle devam edecegimiyi bari yalnız olmadığıma sevindim :) minik minik spora da başladım ama bu yavaşlık ve hafif spor ile pek bir kilo kontrolü mümükün değil artık olduğu kadar diyeceğim.aslında daha hiçbirşey önermedi kendimce yorum yapıyorum, belki de nifty önerecek gidince göreceğim. belki de ikili yapar, nifty önerecekse bu haftaya kadar önermez miydi ama sanki o daha erken yapılıyor diye düşünmüştüm kendimce.
aynıyız ya :) hayırlısı, doktorum çok soğuk kanlı bir doktor beni doğru yönlendirecektir diye düşünüyorum. nifty sen yaptırdın mı ? o hangi aralıkta yapılıyor ?kadın doğum yapabiliyor ikili testi ben perinatologa gitmedim kendi doktorum yaptı. 13. Hafta içinde yapar sana da 99%Bu arada benim ilk gebelik olmasına rağmen baya belli olmaya başladı
kesinlikle katılıyorum, cok şey bildikce daha cok endişeniyor insan. ben de ilkinde forumlara girip okumazdım hic, arada bakardım o kadar. şimdi daha endişeliyim ama konusarak rahatlıyoruz dedigin gibiİnşallah canım, ilkinde böyle değildim, daha az bilgim vardı bu konularda, daha rahattım, öğrendikçe insanın stresi daha da artıyor.. İyi ki sizler varsınız, konusup rahatlıyoruz
20.haftadan sonra stetoskopla mümkün müşKeşke onu dışardan anlayabilsek
Çok geçmiş olsun inşaallah en kısa sürede tekrar nasip eder Rabbim benim ilk gebeligimde ikizdi düşükle sonlandı 4 ay sonra yeniden hamile kalmıştım sağlıklı bir oğlum oldu üzülmeyin birkaç ay içinde yeniden güzel haberi alırsınız9+0 rutin kontrölde öğrendim sebebi sağlıksız olmasıymış senin hiçbi suçun yok sağlıksız bebeği kaybetmen senin şansın dedi ama çok çok üzülüyorum bunu nasıl aşıcam bilmiyorum senin kaç haftalıktı geçmiş olsun canım inşallah en yakın zamanda Rabbim yine nasip eder sağlıklısından bizlere de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?