Ya bnde tam anlamam ama 1.250 gösteriyo en yuksek sınır stres yapma canim hem kesin sonuc bile olmuyo. Ense burun iyiyse sıkıntı olacağını sanmam. Insallah dr pozitif bi dr dur. Psikolojiyi cok etkiliyo
Ay canım çok şükür doktorum sıkıntı yok dedi evet aynen dediğin gibi ense ve burun ölçümüz zaten iyi dedi boş yere üzmüşüm kendimi. Dediğin gibi doktor önemli canım çokta iyi Bi doktor saolsun
Canım çok şükür doktorum sıkıntı yok niye boş yere üzdün kendini dedi biz kombine riske ense ve burnu baz alıyoruz dedi onlarda gayet iyi olduğu için hiç bi sıkıntı yok dedi
Yarın dönüyorum misafir olarak burdaki hastsneye gitmiştim alamam da . perinatolog gidicem evime gecince acaba yeniden ordami versem kanlari sonuç gelip alamam farklı sehirden ya
Bence sehire gore degisiyordur. Ama 2 hafta fazla geldi acikcasi. Ben haftaya devlette yaptiracagim. En uzun istanbul dur zaten... Test cikinca da 15.haftaya girmis olacagiz, eger iki hafta ise...hani cinsiyet acisindan da iyi olur sanki sonucla gel sonraki kontrolde demisti Dr.
Kızlar benim bir haftadır sağ böbreğim ağrıyor ya bunu yaşayan var mi sinir oldum artık geçen hafta idrar tahlili vermiştim her şey yolundaydı neden olabilir ki bu?
İyi akşamlar kızlar , ikili tarama testi sonucu bu şekilde anlayabilen var mı ? Henüz doktor randevusuna var görünce danışmak istedim fikri olan var mı
Hanımlar guncelleme yapiom ; şu istgramdan tahminci bana yüzde 80 kız demisti ya simdiki goruntuye de erkek dedi bide bana bastan erkek demisim diye çıkıştı çok ta şey yapmayın diye soylim dedim
Ben instagramdan 2 kişiye gönderdim biri de şu hepimizin gönderdiği, ikisi de kız dedi, bakalim bilecekler mi ben de haftaya öğreneceğim 15 haftalikken artık yanılma payı olmaz diye düşünüyorum:) benim de kendime tahminim nub a göre oyle ama herzaman yanılma payı var erkeğe de hazirlikliyim :)
Yarın dönüyorum misafir olarak burdaki hastsneye gitmiştim alamam da . perinatolog gidicem evime gecince acaba yeniden ordami versem kanlari sonuç gelip alamam farklı sehirden ya
Ay bilemedim şimdi ben çünkü o kağıdı direk hastaneden aldım doktora çıkardım sonucu. Mail adresi verin size atsınlar sizde kendi doktorunuza gösterin sonucu böyle olabilir aslında o tabloya bakıyor çünkü doktorlar
Ben instagramdan 2 kişiye gönderdim biri de şu hepimizin gönderdiği, ikisi de kız dedi, bakalim bilecekler mi ben de haftaya öğreneceğim 15 haftalikken artık yanılma payı olmaz diye düşünüyorum:) benim de kendime tahminim nub a göre oyle ama herzaman yanılma payı var erkeğe de hazirlikliyim :)
Biri erkek demisti bana biride kız demişti . işte kız diyen simdi bugün ki görüntüden erkek dedi.ben erkek hissettim hep bakalım artık öğreniriz bı iki haftaya artık
Kızlar benim bir haftadır sağ böbreğim ağrıyor ya bunu yaşayan var mi sinir oldum artık geçen hafta idrar tahlili vermiştim her şey yolundaydı neden olabilir ki bu?
Ben de öyleydim kabızlık da yanında ekstrasıydı malesef doktor magnezyum verdiğinden beri bu şikayetler bitti canım sen kullanıyor musun magnezyum takviyesi?
Canım bilmiyorum ki ağrıdığında beri çorapsız gezmiyorum anlayamadım ben de bu cuma ikili test icin gidecektim bunu da sorucam umarım bir sıkıntı cıkmaz