2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ya bnde tam anlamam ama 1.250 gösteriyo en yuksek sınır stres yapma canim hem kesin sonuc bile olmuyo. Ense burun iyiyse sıkıntı olacağını sanmam. Insallah dr pozitif bi dr dur. Psikolojiyi cok etkiliyo
Ay canım çok şükür doktorum sıkıntı yok dedi evet aynen dediğin gibi ense ve burun ölçümüz zaten iyi dedi boş yere üzmüşüm kendimi. Dediğin gibi doktor önemli canım çokta iyi Bi doktor saolsun

Selam arkadaşlar radyoloji baktı ultrasona kanlari verdim merak ettiğim tarama sonuçları hastaneye gitmeden sistemden e nabizda n gorrbiliyomuyuz
Yok canım sadece papp +a ve total hcg gözükür e nabız da. Tablo doktorda çıkıyor yani gitmen lazım canım

Yok canım sadece papp +a ve total hcg gözükür e nabız da. Tablo doktorda çıkıyor yani gitmen lazım canım
Yarın dönüyorum misafir olarak burdaki hastsneye gitmiştim alamam da . perinatolog gidicem evime gecince acaba yeniden ordami versem kanlari sonuç gelip alamam farklı sehirden ya

Devlette ikili sonucu kaç günde çıkıyor barkod verdiler burdan bakabilirsiniz 15 gün sonra diye ama çok geldi süresi

Devlette ikili sonucu kaç günde çıkıyor barkod verdiler burdan bakabilirsiniz 15 gün sonra diye ama çok geldi süresi
Bence sehire gore degisiyordur. Ama 2 hafta fazla geldi acikcasi. Ben haftaya devlette yaptiracagim. En uzun istanbul dur zaten... Test cikinca da 15.haftaya girmis olacagiz, eger iki hafta ise...hani cinsiyet acisindan da iyi olur sanki sonucla gel sonraki kontrolde demisti Dr.

Kızlar benim bir haftadır sağ böbreğim ağrıyor ya bunu yaşayan var mi sinir oldum artık geçen hafta idrar tahlili vermiştim her şey yolundaydı neden olabilir ki bu?

İyi akşamlar kızlar , ikili tarama testi sonucu bu şekilde anlayabilen var mı ? Henüz doktor randevusuna var görünce danışmak istedim fikri olan var mı

Hanımlar guncelleme yapiom ; şu istgramdan tahminci bana yüzde 80 kız demisti ya simdiki goruntuye de erkek dedi bide bana bastan erkek demisim diye çıkıştı çok ta şey yapmayın diye soylim dedim
Ben instagramdan 2 kişiye gönderdim biri de şu hepimizin gönderdiği, ikisi de kız dedi, bakalim bilecekler mi ben de haftaya öğreneceğim 15 haftalikken artık yanılma payı olmaz diye düşünüyorum:) benim de kendime tahminim nub a göre oyle ama herzaman yanılma payı var erkeğe de hazirlikliyim :)

Anca çıkar canım devlette çok hasta olduğu için bide bazı hastaneler başka laboratuvara falan gönderiyorlar o yüzden normal geç çıkması canım

Yarın dönüyorum misafir olarak burdaki hastsneye gitmiştim alamam da . perinatolog gidicem evime gecince acaba yeniden ordami versem kanlari sonuç gelip alamam farklı sehirden ya
Ay bilemedim şimdi ben çünkü o kağıdı direk hastaneden aldım doktora çıkardım sonucu. Mail adresi verin size atsınlar sizde kendi doktorunuza gösterin sonucu böyle olabilir aslında o tabloya bakıyor çünkü doktorlar

Biri erkek demisti bana biride kız demişti . işte kız diyen simdi bugün ki görüntüden erkek dedi.ben erkek hissettim hep bakalım artık öğreniriz bı iki haftaya artık

Arkandaslar bu karin sisligi, tas gibi olmasi ve gaza cozum bulan var mi? Benim yasam kalitemi mahvediyor hic tat birakmiyor...
Ben de öyleydim kabızlık da yanında ekstrasıydı malesef doktor magnezyum verdiğinden beri bu şikayetler bitti canım sen kullanıyor musun magnezyum takviyesi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…