- 9 Şubat 2022
- 892
- 1.516
- 33
- 28
Haha hadi yaaa, us görüntüsü ne zamandı ilk attığınızHanımlar guncelleme yapiom ; şu istgramdan tahminci bana yüzde 80 kız demisti ya simdiki goruntuye de erkek dedibide bana bastan erkek demisim diye çıkıştı çok ta şey yapmayın diye soylim dedim
Çok da güvenmemek gerekiyomuş bana da %80 erkek demişti kız çıktıHanımlar guncelleme yapiom ; şu istgramdan tahminci bana yüzde 80 kız demisti ya simdiki goruntuye de erkek dedibide bana bastan erkek demisim diye çıkıştı çok ta şey yapmayın diye soylim dedim
10 haftalik atmistim. Kuzenimde 12 haftalikkenHaha hadi yaaa, us görüntüsü ne zamandı ilk attığınız
Erkek deilmiydi senin yahuuÇok da güvenmemek gerekiyomuş bana da %80 erkek demişti kız çıktı
İnanmamak gerekiyor ya demek ki10 haftalik atmistim. Kuzenimde 12 haftalikken
Bak bana tahmin yapmamissin yine sen guncelleme foto attım dahepsi öyle canım 16. haftaya kadar kesin bişey demekten kaçınıyorlar ama erkek bebeklerde bariz belli oluyor bu haftalar da testisler falan bence erkek olsa belli olurdu :)
Ben de öyle biliyodum ama bugun öğrendim ki nazlı bi cimcimeymişErkek deilmiydi senin yahuu
ŞaşırdımBen de öyle biliyodum ama bugun öğrendim ki nazlı bi cimcimeymiş
Hoşgeldin canım sağlıkla al inşallah bebislerini kucaginaMerhaba sevgili anneler.Ben de ikiz annesi olarak aranıza katılayım.Ikizlerimin olacagini ogrendigimden beri zorlu haftalar geçiriyorm. Şaşkınlık,korku, sevinç hepsini bir arada yasadigim ilginc bi 3 hafta oldu.Durumu anca kaniksayabildim diyebilirim.12+4 günlük ikizler. Cinsiyet konusunda henüz erken mi bilmiyorum ama gittiğim iki Dr farkli cinsiyetler söyledi.Iyice kafam karisti
Evet bu da çok güzelmiş hemen hemen aynı model bunu da seçenekler arasına koydum canım. Farklı renklerine de bakacağım canım. Şuan en çok hoşuma giden model bu diğerlerini pek beğenemiyorım daha kullanışlı duruyor çünkü.Güzelmiş canım ben de buna benzer bir şey alacağım dur linkini atayım baby plus Canyon Travel Sistem Bebek Arabası V2 - ebebek
Nasıl bşr genişlik vardı da sığmadı asansöre yerinde gidip bakacağım artık hem bu tarz hemde kullanışlı pratik bir tane alacağım artık canım. Söylediğin iyi oldu hiç asansörü düşünmedim bide ben 12hatta oturuyorum yukarıya sığmazsa sürekli katlamakta uğraşacağım. İstiyorum ki çocukla beraber yukarıya kadar çıkartayım kzı kardeşim kanz dan aldı hemde 5 sene önce aldı 2000 TL’ye İnan 1 ay kullandı bıraktı çocuk durmadı onda kıyameti koparıyordu ona bindiğinde gitti şemsiye aldı yazlık varya :))) onda büyüdü valla çocukCanim benim bu modelden vardi asansore sigmadi bende tasiyamadim verdim birine cok yer kapliyordu.kendiniz tasiyabileceginiz modellere bakin.arabaya bagaja cok zor sigdi..pismanligimiz bizim.kabin tipi alicam simdi.bahceli eviniz vardir super o zamn tasimasi ama yoks cook cok agir
Benimde sonuçlar bugün çıktı yaşa bağlı düşük Risk tazmıştı,ama diğer ölçümlerde sorun yokmuş.Sadece yaş faktöründen dolayı dedi doktorYasa bağlı risk yüksek çıkmış o da çok normal 30 un üstüne çıktık artıkama kombine risk düşük bence sorun teşkil edecek bir durum yok. Benimde o değerim 10.000/1 idi doktorum sorun yok demisti.
Aminn canım inşaAllahŞaşırdımsağlıkla gelsin nazlı güzel
Benim de öyle çıktı, sadece yaş faktörü.Benimde sonuçlar bugün çıktı yaşa bağlı düşük Risk tazmıştı,ama diğer ölçümlerde sorun yokmuş.Sadece yaş faktöründen dolayı dedi doktor
Bu görüntü iyi değil canım alt taraf hiç belli değilEki Görüntüle 3125712 Benim nub a baktık mı yaaa @minseo
Hahahah neyse ki iade diye bi güzellik varAynen öyle iş testiste bitiyomuş canımgittim bi de dayanamadım 3 tane erkek zıbın takımı sipariş vermiştim bugun elime ulaştı
Eee önceki yazdığının ekran görüntüsünü atsaydın yaHanımlar guncelleme yapiom ; şu istgramdan tahminci bana yüzde 80 kız demisti ya simdiki goruntuye de erkek dedibide bana bastan erkek demisim diye çıkıştı çok ta şey yapmayın diye soylim dedim
Canım anlayamadıklarıma hiç yazmıyorum nub görürsem anca yazıyorum diğer türlü kız erkek diye sallayamıyorum ben öyle bi yeteneğim yokBak bana tahmin yapmamissin yine sen guncelleme foto attım da
Oyle yaptım bende zaten yazmadi bidaha. Kız nubu görüp yorum yapmistin ya geçen simdi nub gorunmiyomuBu görüntü iyi değil canım alt taraf hiç belli değil
Hahahah neyse ki iade diye bi güzellik varsenin bacak arasında hiç bişi yok ya erkek olsa pipi gülümserdi
Eee önceki yazdığının ekran görüntüsünü atsaydın ya
Canım anlayamadıklarıma hiç yazmıyorum nub görürsem anca yazıyorum diğer türlü kız erkek diye sallayamıyorum ben öyle bi yeteneğim yok
Ee o zaman ne demiştim dediysem orda nub bellidir bu fotoda nub belli değilOyle yaptım bende zaten yazmadi bidaha. Kız nubu görüp yorum yapmistin ya geçen simdi nub gorunmiyomu
Canım çok şükür doktorum sıkıntı yok niye boş yere üzdün kendini dedi biz kombine riske ense ve burnu baz alıyoruz dedi onlarda gayet iyi olduğu için hiç bi sıkıntı yok dedicanım naptın görüştün mü doktorunla ? ultrason ölçümlerin iyiydi diye hatırlıyorum ben bi sıkıntı olacağını sanmıyorum
Yazmıyor mu tahminini sana yazdığını yapıştırsaydın yollasaydın canım :))Hanımlar guncelleme yapiom ; şu istgramdan tahminci bana yüzde 80 kız demisti ya simdiki goruntuye de erkek dedibide bana bastan erkek demisim diye çıkıştı çok ta şey yapmayın diye soylim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?