2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Hiç üzme kendini ben 6 defa kürtaj oldum düşük yaptım seninle aynı sebep sağlıksız denildi zaten sağlıklı bebek düşmez canım. Allah her şeyin iyisini bilir daha iyisiyle mükafatlandıracaktır seni. Şimdi 15 haftalık gebeyim ilk defa buraya kadar geldim ve bütün taramaları yaptırdım genetiğine kdar baktırdım hiç nir sıkıntı gözükmüyor. Rabbim izin verirse sağlıkla alacağım kucağıma. Ben aştım arkadaşım sende aşacaksın. Bebeğimi kaybettim diye düşünme bu bebek sağlıksızdı Allah benim zorluk çekmemi istemedi onu aldı diye düşün. Daha çabuk geçecektir. Merak etme. Rabbim dağlıkla tekrar verecektir kalbini ferah tut.

Kızlarcım omega 3 kullanıyor musunuz? Kullanmıyorsanız balık yiyebiliyor musunuz? Ben ikisini de yapamıyorum da :)
Bende de ikisi yok yapacak bişey yok balık kokusu midemi bulantıdııyot değil yemek aklıma gelince bile kötü oluyorum. Omega da vermedi doktorum şuanlık belki re bulantılar ver o yüzden vermiyordur.

Parol içiliyor diye biliyorum canım ateşin ağrın varsa 1 tane içebilirsin canım bildiğim kadarıyla
Yok canım ben ateşlendiğimee doktor günde 4 defa içebilirsin parolun gebelere zararı yok gebeler kullanabiliyor demişti bende mecbur günde 3 tane içiyordum yetmiyordu hatta serum olarak taktırıyordun çok daha iyi geliyordu.

Ay başım çatladı resmen ya keşke daha önce içseymişim Çok iyi geldi gerçekten.. Teşekkür ederim canım

Ay başım çatladı resmen ya keşke daha önce içseymişim Çok iyi geldi gerçekten.. Teşekkür ederim canım
Çok geçmiş olsun canım benimde suyu az içtiğimde başım ağrıyor İyi ki parolumuz var çok şükür ben ağrı kesicide içiyorum bide gebelikte kullanılan antibiyotikler var onlarında bir zararını görmedim 7. Haftadan beri

Kızlar hamile yastığı kaçıncı haftada kullanılıyor Benim bel ağrılarım başladı alsam mı acaba henüz pek bi göbek yok ama

Korkma. Senin stresin çocuğa da geçer. Benim 5 düştüğüm oldu. Bir oğlum var çok şükür. 2. Çocuğuma hamileyim. Kafanı dağıtacak şeyler yap. Hobi edin. Ben psikoloğa gitmiştim çok iyi gelmişti. Şimdi çok rahatım. Kısmeti varsa olur yoksa da ne yaparsan yap olmaz. Allah’a İnan dua et gerisi Rabbimde

Canım ben de ilk bebeğimi kaybettim inan bende aynıyım çarşamba günü doktor kontrolüm onu bekliyorum endişeyle heyecanla. Doktorum tatilde olmasa haftada bir gitmek istiyorum. Ama şununla telkin ediyorum kendimi her hamilelik aynı değil herşey güzel olacak Allahın izniyle. Sen de düşünme endişe tabi ki var ama stres yapma Allahın izniyle hepimiz sağlıkla alalım kucağımiza inşallah. Bulantı kasık ağrısı açıkçası bende de bir gün oluyorsa ertesi gün olmayabiliyor yada daha az oluyor.onlar seni endiselendirmesin

Bende de ikisi yok yapacak bişey yok balık kokusu midemi bulantıdııyot değil yemek aklıma gelince bile kötü oluyorum. Omega da vermedi doktorum şuanlık belki re bulantılar ver o yüzden vermiyordur.
Ben de imom u kestim bulantılar yüzünden. Haftaya başlarım heralde. Vitaminlerimizi de alamıyoruz iyi mi

Öyle olacak sanırım, ben de bu uyku hali halsizlik bitti bitecek diye 4. Aya geldim. Hala bekliyorum

Arkadaşlar genelde herkes vitaminlerini rahat bi şekilde kullanıyo sanırım.
Ben bulantılarımdan dolayı 1 aydır d vitamini ve folik asiti bıraktım. Doktorum, bulantıların geçince tekrar kullanmaya başlarız sıkıntı yapma dedi.
bol bol yeşillik yiyerek arayı kapatmaya çalışırsın, haftda 1-2 kez balık ye dedi ama balık yiyemiyorum ve yeşillik olarak tek yiyebildiğim şey marul
Benim gibi olan folik asiti erkenden bırakan var mı acaba kendimi kötü hissetmeye başladım

Böyle böyle azalarak tamamen geçtiği günleri de görücez inşaAllah
Ağız tadında bozulmada var mı canım? Benim boğazımda damağımda sürekli bi acı tat var beni en çok rahatsız eden durumlardan biri de bu O acı tadı yutkunmak işkence gibi ne yesem de bu ağzımın tadı geçer diye farklı şeyler yemeye çalışıyorum ama hiç bişey bulamadım

Şimdi kaç haftadasınız pekii. Allahm yardımcımız olsun ne kadar zor bir bekleyiş gerçekten. Ben de geçen hafta gittim yine gitmek istiyorum. Zararı olmasa gerçekten haftada bir görmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…