ben balık yiyrmiyorum canım hamilelikte iyice tiksindim. Kontrole gidince doktora dicem omega 3 e başlıcamKızlarcım omega 3 kullanıyor musunuz? Kullanmıyorsanız balık yiyebiliyor musunuz? Ben ikisini de yapamıyorum da :)
Ya benim cidden kafam çok farklı çalışmaya başladı bu hamilelik sürecinde her gün yeni bir şey kuruyorumBen
ben balık yiyrmiyorum canım hamilelikte iyice tiksindim. Kontrole gidince doktora dicem omega 3 e başlıcamYalnız değilsin
Kuzum seni çok iyi anlıyorum bende 39 haftalıkken bebeğimi kaybettim psikolojik olarak çok sorunlar yaşadım ama inan ne psikologlar nede ilaçlar çare olmadı anlatamadigim daha bir sürü şey var tek ilacın sensin kafanda bitireceksin şuan taze olduğu için acı çekiyorsun ama geçecek tekrardan hamile kalacaksın Allah'ın izniyle inşallah bı kere sağlıksız oldu yine olcak diye birşey yok dua et rabbine sığın tek ilacın o9+0 rutin kontrölde öğrendim sebebi sağlıksız olmasıymış senin hiçbi suçun yok sağlıksız bebeği kaybetmen senin şansın dedi ama çok çok üzülüyorum bunu nasıl aşıcam bilmiyorum senin kaç haftalıktı geçmiş olsun canım inşallah en yakın zamanda Rabbim yine nasip eder sağlıklısından bizlere de
Endişelenme hiç gerek yok herkes farklı geçiriyor kiminin yoğun belirtisi olurken kiminin hiç olmuyor ben o hiç belirti olmayanlardan olmayı çok isterdimYaa kızlar. Ben ilk bebeğimi kaybettim şimdi bir şey olacak diye ödüm kopuyor bir türlü huzurla geçiremiyorum bu günlerimi. İki gündür bulantım yok bir şey mi oldu diye deliriyorumbu durumda olan var mı lütfen biri bir şey desin
Yok canım ya olmazYa benim cidden kafam çok farklı çalışmaya başladı bu hamilelik sürecinde her gün yeni bir şey kuruyorumbugün de balık yiyemiyorum çocuğum salak olur mu acaba allahım sen koru ya.
Öyle mi diyosunEndişelenme hiç gerek yok herkes farklı geçiriyor kiminin yoğun belirtisi olurken kiminin hiç olmuyor ben o hiç belirti olmayanlardan olmayı çok isterdim
Aynen ben omega 3 için şimdilik 2 ,3 tane sabah kahvaltıda ceviz yiyorumYok canım ya olmazCeviz yoğurt ye onlarda çok faydalı Hem o kadar vejeteryan vegan kadın var bence bizimkisi hiç bişey
Varsa link yollayabilir misin bakayım belkş bende ee işe yarar canımBenimde birtek baş agrilarim oluyor ama akşam üzeri geçiyor.
Hatta şimdiki halim böylebu maske dolapta 1 saat durunca 1 saat etkili bir sekilde soguk oluyor. Benim cok işime yariyor, arkasında lastiği var,Tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 3124088
Evet okullar açıldığında zorlu bir süreç bizi bekliyor. İnşalah ozaman kadar daha da iyi oluruz canım.Ben de aynıyım hic kusma olmadi ama surekli midem agzimda sanki bulanti tiksinti iştahsızlık var yiyorum ama sırf bebek için midem bulana bulana yemesem hic açlık hissetmiyorum sadece bole soguk meyve tarzi seyler yiyorum hoşaf suyu yaptim ole iciyorum surekli dolaba koyup ilk defa bugün kalkıp ev işi yapmaya başladım okullar açılıyor pazartesi ben seminere işbaşı yani zorlu bir süreç bizi bekliyor
Ben bugün evde bayıldım hastaneye gittim serum yedim kusmaya bağlı dehidrasyon tansiyon düşmesi. Salı tetkikler yapılacak. Aynı vallaKızlar bulantılarım yok gibi var ama hafif ve hiç kusmuyorum kaç gündür. Çok açım ama iştahsızlık çok fazla. Halsizlik var başım ağrıyor ayakta durmak dahi istemiyorum. Sizin de böyle oluyor mu kızlar… kusmasamda midem kötü hep. Zoraki yiyorum yine de. Normal mi merak ettim. Sizde durumlar nasıl baş ağrısı halsizlik iştahsızlık bulantı var mı? Sürekli uzanmak istiyorum hep yatıp uzanayım bir yere gitmeyeyim hiç elime iş almayayım. Elimde değil ama.
Teşekkür ederim canım. İnşallah biter bütün rahatsızlıklarımız. Haklısın çok zorlu geçiyor benimkisi. Şuan gerçekten kötünün iyisi diyebilirim. Ama iştahım açıldığında bulantılarım tamamen bittiğinde sanırım daha güzel beslenebileveğim o zaman da naş ağrısı halsizlik belkş azalır. Böyle diye diye doğuma kadar gideceğim herhaldeSiz biraz daha ağır geçiriyorsunuz malesef. Ben de bulantı çok çok az oldu. İştahsızlık hiç olmadi ama halsizlik ve uyku hali hala çok var. Öğleden sonra enerjim kalmıyor. Zaten hicbisey yapmak istemiyorum. İkinci döneme geçtik yavaş yavaş azalır bu haller diye umuyorum ben de. Siz iyi beslenemediginiz için halsiz olmanız zaten çok normal. İnşallah bı an önce bu da geçer
İşte şuan böyleyim daha kötü olmamak için yemek yiyorum az kalmayayım diye :)))başımın yastıktan kalkası da yok :)Ben başından beri aynı durumdayım canım hiç kusmadim ama hep mide bulantısı halsizlik var. Yemek yemek istemiyorum hep uzanayim istiyorum bende inşallah geçer yakın zamanda
Valla ben 2,5 ay yattım hep yatalak gibi olmuştım. Yeni yeni kusmalarım yok 3/4 gündür kusmadım hiç ama hep bulantım var hep zorlasam kusacak duruma geliyorum yine de buna şükür o zamanlar neydi öyle. Kafamı kaldırsam kusuyorım. Akşama kadar otobüse ters oturan yolcu gibiydim:) halsizlik uyku isteği yorgunluk demekki hepimiz de var. Sürekli uzanmak istiyorum iş miş hak getire. Ben kahvaltımı Yapmaya üşeniyorum sanki taş taşıyorum öyle zor geliyor cnmCanm benmde kusmam günde bir bazen iki ye düştü ama o bulantı hiç geçmiyor sürekli açım ama bişey yiyemiyorum iki lokma yesem tıka basa yemiş gibi şişkinlik oluyor halsizlik bendede var bugün zar zor kalktım salonu topladım uzanıyorum şimdi supurulmeyi bekliyoraz kaldı diyip kendimi teselli ediyorum bende
Sağlıkla yeniden gelsin inşallah canım üzülme rabbim daha iyisini verecektir inşallah. Çok geçmiş olsunÇok üzülerek söylüyorum ki bebeğimi kaybettim beni listeden çıkarabilirsiniz
Geçmiş olsun canımBen bugün evde bayıldım hastaneye gittim serum yedim kusmaya bağlı dehidrasyon tansiyon düşmesi. Salı tetkikler yapılacak. Aynı valla
Bende öyle oldum işte canım azaldı artık kusmuyorum ama bulantım hep var. Ceviz badem galan yiyemitırjm ama bir arkadaşım yoğurtla karıştır ye hem tok tutuyor hemde miden bulanmaz dedi öyle deneyeceğim bakalım… bal reçel gibi şeyler hiç yiyemiyorum yumurta peynir zeytin domates salata bazen akşam sadeve salata. Bir şekilde zamanı geçiriyoruz işte canım.Bulantılarım yüzünden çok girip yorum yapamıyodum ama seni hep merak edip bakıyodum bulantılarının hafiflemesine çok sevindim canımBen de senin gibiydim geçen hafta çarşamba gününden sonra hiç kusmadım o kadar mutlu oldum ki ama mide bulantılarım hala devam ediyo. Bu durumuda 2 saatte bir ağzıma bişeyler tıkıştırarak azaltıyorum. Yiyebildiğim tek şey kahvaltıda bal reçel kaşar, öğle ve akşam yemeğim bol limonlu marul ve havuç salatası, hafif olduğu için mideme çok iyi geliyo yemek yiyemediğinde salata yapmanı tavsiye ederim canım ara öğün olarakta ceviz badem ve meyve yiyorum. İnşaAllah tez zaman da bu bulantıları da atlatırız Allahın izniyle
Canım ya çok geçmiş olsun bende öyleydim işte sürekli kusunca tansiyonum hep 8/9 aradı gidiyordu. O yüzden zaten doktor kalkamıyordun yataktan dedi. Gün aşırı serum takıldı bazende sabah akşam takıldı. Geçecek inşallah canımm. Allah yardımcımız olsun.Ben bugün evde bayıldım hastaneye gittim serum yedim kusmaya bağlı dehidrasyon tansiyon düşmesi. Salı tetkikler yapılacak. Aynı valla
İçiliyor canım ağrın varsaKızlar parol içebiliyorduk değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?