• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar bulantılarım yok gibi var ama hafif ve hiç kusmuyorum kaç gündür. Çok açım ama iştahsızlık çok fazla. Halsizlik var başım ağrıyor ayakta durmak dahi istemiyorum. Sizin de böyle oluyor mu kızlar… kusmasamda midem kötü hep. Zoraki yiyorum yine de. Normal mi merak ettim. Sizde durumlar nasıl baş ağrısı halsizlik iştahsızlık bulantı var mı? Sürekli uzanmak istiyorum hep yatıp uzanayım bir yere gitmeyeyim hiç elime iş almayayım. Elimde değil ama.
Siz biraz daha ağır geçiriyorsunuz malesef. Ben de bulantı çok çok az oldu. İştahsızlık hiç olmadi ama halsizlik ve uyku hali hala çok var. Öğleden sonra enerjim kalmıyor. Zaten hicbisey yapmak istemiyorum. İkinci döneme geçtik yavaş yavaş azalır bu haller diye umuyorum ben de. Siz iyi beslenemediginiz için halsiz olmanız zaten çok normal. İnşallah bı an önce bu da geçer 🤲

Kızlar bulantılarım yok gibi var ama hafif ve hiç kusmuyorum kaç gündür. Çok açım ama iştahsızlık çok fazla. Halsizlik var başım ağrıyor ayakta durmak dahi istemiyorum. Sizin de böyle oluyor mu kızlar… kusmasamda midem kötü hep. Zoraki yiyorum yine de. Normal mi merak ettim. Sizde durumlar nasıl baş ağrısı halsizlik iştahsızlık bulantı var mı? Sürekli uzanmak istiyorum hep yatıp uzanayım bir yere gitmeyeyim hiç elime iş almayayım. Elimde değil ama.
Ben başından beri aynı durumdayım canım hiç kusmadim ama hep mide bulantısı halsizlik var. Yemek yemek istemiyorum hep uzanayim istiyorum bende inşallah geçer yakın zamanda

Kızlar LOR peyniri poşetlerde satılıyor.
Zaten tuzsuz olanlarin max. 1 haftalık ömrü olan bir peynir.
Bu peynir pastörize edilmemis mi oluyor?
Kafam karıştı yememelimiyim?

Kızlar LOR peyniri poşetlerde satılıyor.
Zaten tuzsuz olanlarin max. 1 haftalık ömrü olan bir peynir.
Bu peynir pastörize edilmemis mi oluyor?
Kafam karıştı yememelimiyim?
Açıkta satılanlardansa bence alma canım kıbrısta nasıl bilmiyorum ama paketin üzerinde "Türk Gıda Kodeksine Uygundur" yazması lazım güvenilir gıda olduğunu anlamak için. Pastörize ürünlerde de mutlaka pastörize olduğu üzerinde yazar yazmıyorsa değildir.

Açıkta satılanlardansa bence alma canım kıbrısta nasıl bilmiyorum ama paketin üzerinde "Türk Gıda Kodeksine Uygundur" yazması lazım güvenilir gıda olduğunu anlamak için. Pastörize ürünlerde de mutlaka pastörize olduğu üzerinde yazar yazmıyorsa değildir.
Yok hic birsey yapzmiyor. Tarihi yazıyor sadece. Ne yapayım atayım mi çöpe 🙄😒

Günaydın kızlar 🌸 Doktordan çıktık, şükür her şey yolunda 🤲🏻 Sabah uyansın diye vişne suyu içmiştim baya coşmuştu kıpır kıpır hiç durmadı 😅 Doktor amcası kız dedi minnoşa 🥰🧿
Maşallah canm sağlıkla gelsin prensesin🐣

Canm benmde kusmam günde bir bazen iki ye düştü ama o bulantı hiç geçmiyor sürekli açım ama bişey yiyemiyorum iki lokma yesem tıka basa yemiş gibi şişkinlik oluyor halsizlik bendede var bugün zar zor kalktım salonu topladım uzanıyorum şimdi supurulmeyi bekliyor 😔 az kaldı diyip kendimi teselli ediyorum bende

Ben de aynıyım hic kusma olmadi ama surekli midem agzimda sanki bulanti tiksinti iştahsızlık var yiyorum ama sırf bebek için midem bulana bulana yemesem hic açlık hissetmiyorum sadece bole soguk meyve tarzi seyler yiyorum hoşaf suyu yaptim ole iciyorum surekli dolaba koyup ilk defa bugün kalkıp ev işi yapmaya başladım okullar açılıyor pazartesi ben seminere işbaşı yani zorlu bir süreç bizi bekliyor🥰🥰
Aa bugün aynı şeyleri yapmışız bende erik hoşafı koydum şimdi😆

Bulantılarım yüzünden çok girip yorum yapamıyodum ama seni hep merak edip bakıyodum bulantılarının hafiflemesine çok sevindim canım❤️ Ben de senin gibiydim geçen hafta çarşamba gününden sonra hiç kusmadım o kadar mutlu oldum ki ama mide bulantılarım hala devam ediyo. Bu durumuda 2 saatte bir ağzıma bişeyler tıkıştırarak azaltıyorum. Yiyebildiğim tek şey kahvaltıda bal reçel kaşar, öğle ve akşam yemeğim bol limonlu marul ve havuç salatası, hafif olduğu için mideme çok iyi geliyo yemek yiyemediğinde salata yapmanı tavsiye ederim canım ara öğün olarakta ceviz badem ve meyve yiyorum. İnşaAllah tez zaman da bu bulantıları da atlatırız Allahın izniyle🤲🏻

Çok üzüldüm canım bende kaybettim
Senin kaç haftalıktı tek miydi sorun ne
9+0 rutin kontrölde öğrendim sebebi sağlıksız olmasıymış senin hiçbi suçun yok sağlıksız bebeği kaybetmen senin şansın dedi ama çok çok üzülüyorum bunu nasıl aşıcam bilmiyorum senin kaç haftalıktı geçmiş olsun canım inşallah en yakın zamanda Rabbim yine nasip eder sağlıklısından bizlere de 🤲🏻

Back