2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Çok geçmiş olsun canım bende senin gibiyim cam balkon kapısı sabaha kadar açık üç aydır hicbisey ortmuyorum uyurken dikkat etmek gerekir ama bana çok sıcak basıyor dayanamıyorum ıhlamur varsa içine yarım limon bir çubuk tarçın bikac tane karanfil atım kaynat iyi gelir

Geçmiş olsun bizde de her yer açık ama hiç esmiyor bal tek yeme limon ve karabiberle yersen daha etkili olabiir

Canım benim çok geçmiş olsun. Bizde cam açık yatıyoruz sabaha karşı soğuk oluyor bende üşüyorum dikkat edelim limonlu ıhlamur iyi gelir inşallah

Günaydın arkadaşlar bu gece sağ kasıkta anlık bir sancı hissettim su anda da cok hafif var normal midir bu uyuyamadım endişe ettim
Canım herhalde normaldir kızımda hatırlamıyorum çok zaman geçti üzerinden ama bende bazen bi ağrı giriyor batma şeklinde sanki bişey kopuyor orada sonra kendi kendine geçiyor. Hepimiz tedirgin oluyoruz yalnız değilsin canım.

İçtim canım şimdi biraz yatıp dinleneceğim bakalım inşallah iyi gelir

Benimde 21 Haziran ayni sayılırız

Günaydın kızlar Doktordan çıktık, şükür her şey yolunda Sabah uyansın diye vişne suyu içmiştim baya coşmuştu kıpır kıpır hiç durmadı Doktor amcası kız dedi minnoşa
Oyy maşallah cici kız olcak demek bebito

Acaba ilk kimin bebegi dogacak? Cok merak ediyorum. Bir gun forma bir giriyoruz bir dogum hikayesi cok heyecanli oluyor. Insallah hepimiz 37.haftadan sonra dogum yapariz. Bu hikayeleri duymak istiyorum
Hafta olarak kim önde acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…