• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Günaydın kızlar.. Malesef bugün hasta olmuş olarak uyandım. Dün boğazımda bi kuruluk hissi vardı ne kadar su içsem de geçmedi. Gece birden boğaz ağrısıyla uyandım şişlik gibi bir şey vardı ve yutkunurken çok acıyordu. Bal yedim arada uyanıp. Şimdi biraz daha hafifledi ama hala biraz rahatsızım. Ihlamur içiyorum şuan. Burnum da akıyor nezle oldum sanırım memlekette hava soğuk ama ben cam açmadan uyuyamıyorum malesef 😕 İnşallah ilerlemeden geçer..
Çok geçmiş olsun canım bende senin gibiyim cam balkon kapısı sabaha kadar açık üç aydır hicbisey ortmuyorum uyurken dikkat etmek gerekir ama bana çok sıcak basıyor dayanamıyorum ıhlamur varsa içine yarım limon bir çubuk tarçın bikac tane karanfil atım kaynat iyi gelir

Günaydın kızlar.. Malesef bugün hasta olmuş olarak uyandım. Dün boğazımda bi kuruluk hissi vardı ne kadar su içsem de geçmedi. Gece birden boğaz ağrısıyla uyandım şişlik gibi bir şey vardı ve yutkunurken çok acıyordu. Bal yedim arada uyanıp. Şimdi biraz daha hafifledi ama hala biraz rahatsızım. Ihlamur içiyorum şuan. Burnum da akıyor nezle oldum sanırım memlekette hava soğuk ama ben cam açmadan uyuyamıyorum malesef 😕 İnşallah ilerlemeden geçer..
Geçmiş olsun bizde de her yer açık ama hiç esmiyor bal tek yeme limon ve karabiberle yersen daha etkili olabiir

Canım benim çok geçmiş olsun. Bizde cam açık yatıyoruz sabaha karşı soğuk oluyor bende üşüyorum dikkat edelim 😌 limonlu ıhlamur iyi gelir inşallah 😘

Günaydın arkadaşlar bu gece sağ kasıkta anlık bir sancı hissettim su anda da cok hafif var normal midir bu uyuyamadım endişe ettim
Canım herhalde normaldir kızımda hatırlamıyorum çok zaman geçti üzerinden ama bende bazen bi ağrı giriyor batma şeklinde sanki bişey kopuyor orada sonra kendi kendine geçiyor. Hepimiz tedirgin oluyoruz yalnız değilsin canım.

Çok geçmiş olsun canım bende senin gibiyim cam balkon kapısı sabaha kadar açık üç aydır hicbisey ortmuyorum uyurken dikkat etmek gerekir ama bana çok sıcak basıyor dayanamıyorum ıhlamur varsa içine yarım limon bir çubuk tarçın bikac tane karanfil atım kaynat iyi gelir
İçtim canım şimdi biraz yatıp dinleneceğim bakalım inşallah iyi gelir

Kızlar günaydınn 😍💖 insallah ben de Mart annesi olacagım öyle gibi gözüküyor son adet tarihim 22 haziran dünkü kan sonucum 479 🙏🏻💖 yarın yine kan vericem umarım yükselmis olur🥰 yarından sonra listeye ben de girmek istiyorum insallah dualarınıza talibim. Hafif lekelenmem ve kasık ağrım var bu durumu yaşayan var mi? Progesteron kullanıyorum su an tek duam lekelenmenin kesilmesi 🙏🏻🙏🏻
Benimde 21 Haziran ayni sayılırız

Günaydın kızlar 🌸 Doktordan çıktık, şükür her şey yolunda 🤲🏻 Sabah uyansın diye vişne suyu içmiştim baya coşmuştu kıpır kıpır hiç durmadı 😅 Doktor amcası kız dedi minnoşa 🥰🧿

Eklentiler

• IMG_20220903_102827.jpg
    IMG_20220903_102827.jpg
    112,1 KB · Görüntüleme: 88
Günaydın kızlar 🌸 Doktordan çıktık, şükür her şey yolunda 🤲🏻 Sabah uyansın diye vişne suyu içmiştim baya coşmuştu kıpır kıpır hiç durmadı 😅 Doktor amcası kız dedi minnoşa 🥰🧿
Oyy maşallah cici kız olcak demek bebito 😌😌

Acaba ilk kimin bebegi dogacak? Cok merak ediyorum. Bir gun forma bir giriyoruz bir dogum hikayesi 😍 cok heyecanli oluyor. Insallah hepimiz 37.haftadan sonra dogum yapariz. Bu hikayeleri duymak istiyorum 🤲🤲🤲🌾
Hafta olarak kim önde acaba 😊😊

Back