• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ben hamileliğin başından beri kullanıyorum eğer ağızdan alıyorsanız progestani bulantı halsizlik tansiyon düşüklüğü yapabilir doktorum soylemisti
Tesekkur ederim. Evet agizdan... Cok fazla carpti beni ...

• Beğen
Reactions: Cmz
Kizlar merhaba bugün kontrole gittim bebeğim iyi çok şükür sadece ikili testin kan sonucu yaştan dolayı yüksek çıkmış geçmişimde bazı hikayelerde olunca önlem amaçlı perinatologa yonlendirdi cinsiyet içinde erkek olsaydı pipisi bu haftalarda görünürdü ama kesin kızda diyemem dedi perinatolojiye giderken öğrenirsin dedi hepten merakta kaldım şimdi
Canım boşver bahane ile cinsiyet kesinleşir 😂 bi sorun çıkmaz hiç korkma
Tesekkur ederim. Evet agizdan... Cok fazla carpti beni ...
Kuzum bence vajinal kullan hem daha etkili hem bu tarz yan etkileri olmuyor 13 haftadır vajinal kullanıyorum ben

@ikizlerkadini96 bu arada meyveyi sade olarak tüketme kan şekerini hızla yükselttiği için çok daha fazla aç hissedersin. Yanında mutlaka çiğ kuruyemiş ya da yoğurt ile tüket o zaman farkı göreceksin o mide kazınman kalmayacak
Çip kuruyemiş yiyemiyorım bende tiksindim artık ondan ama yoğurtla yemeyi denerimx aynı sıkıntı bende de var çünkü canım 💐

Aaa böyle söylüyorlar kıl olmamak elde değil. Kız çocuğu göstermez derler ve bence de pipi olsa çıkardı. Pozisyonu uygun muydu canım? :) hayırlı olsun şimdiden sağlıklı olsun da
Evet canm içimden soylemeseydin iyiydi dedim pozisyonunu bilmiyorum ki heyecandan ne gördüğümu bile hatırlamıyorum 😆

Canım boşver bahane ile cinsiyet kesinleşir 😂 bi sorun çıkmaz hiç korkma

Kuzum bence vajinal kullan hem daha etkili hem bu tarz yan etkileri olmuyor 13 haftadır vajinal kullanıyorum ben
Yok canm daha öncede ikili testte sorun yaşadığım için hamileliğim hep ağlamakla geçti bu sefer inanmıyorum oyuzden de takmıyorum pek 🤗

Kizlar dün annemdeydim hamile olduğumu söyledim kadın cinnet geçirecek sandım 😆 bı kizdiki anlatamam sinirden yemek yemedi ne çektiğimi bildiği için istemiyordu bende kızdım küsmüş numarası yapıp eve geldim sabahtan beri arıyor açmıyorum babam çok duygusal oda bı agladiki susturamadik ablamla babam ağladıkça annem daha sinir oldu çok karışık bir gün geçirdim ya

Çip kuruyemiş yiyemiyorım bende tiksindim artık ondan ama yoğurtla yemeyi denerimx aynı sıkıntı bende de var çünkü canım 💐
Dene canım şeker riskin varsa mutlaka
Kizlar dün annemdeydim hamile olduğumu söyledim kadın cinnet geçirecek sandım 😆 bı kizdiki anlatamam sinirden yemek yemedi ne çektiğimi bildiği için istemiyordu bende kızdım küsmüş numarası yapıp eve geldim sabahtan beri arıyor açmıyorum babam çok duygusal oda bı agladiki susturamadik ablamla babam ağladıkça annem daha sinir oldu çok karışık bir gün geçirdim ya
Aaaa, neden o kadar tepki verdi ki hevesin kursağında kalmıştır 😐

Evet canm ense kalınlığı ve burun kemiği güzel dedi banada
Bana da dun dedi. 10+3 teyim. Dun lekelenme olunca gitmistim. Inceledi bu vesile ile. Ellerini ayaklarini falan gordum, ense kalinligi guzel dedi, o kadar rahatladim ki... Iyi oldugunu duyunca cinsiyeti hic merak etmiyordum. Dunden bu yana eder oldum :KK16: cok iyi geliyor iyi oldugunu duymak... Sukur Allah'ima 🤲🤲😌

Ultrason iyiyse kan testini fazla önemsemiyorum dedi doktorum
Ben ikili test yaptırmadım kendi doktorum da ikiliyi önermedi bana 39 yasindayim. Perinatalog a gittim bu hafta başında ultrason gayet iyi dedi ama okadar ısrar etti ki kan testi yaptırmam icin, ya ikili ya nipt i mutlaka yaptırmanız lazim diye bayag darladi. Şu yazdığın beni cok rahatlattı, ben de böyle düşünüyorum. Zaten her koşulda kabulüm, Allah im inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Ben ikili test yaptırmadım kendi doktorum da ikiliyi önermedi bana 39 yasindayim. Perinatalog a gittim bu hafta başında ultrason gayet iyi dedi ama okadar ısrar etti ki kan testi yaptırmam icin, ya ikili ya nipt i mutlaka yaptırmanız lazim diye bayag darladi. Şu yazdığın beni cok rahatlattı, ben de böyle düşünüyorum. Zaten her koşulda kabulüm, Allah im inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Kan testi zaten algoritma yani pek önemsemez 30 un üstüne çıkınca yaş maalesef riski yüksek gösteriyor çocukta bir şey olmasa bile ama beni de doktorum rahatlattı en başta sağ olsun.

Back