- 22 Ocak 2017
- 5.227
- 9.247
- 198
Tesekkur ederim. Evet agizdan... Cok fazla carpti beni ...Ben hamileliğin başından beri kullanıyorum eğer ağızdan alıyorsanız progestani bulantı halsizlik tansiyon düşüklüğü yapabilir doktorum soylemisti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederim. Evet agizdan... Cok fazla carpti beni ...Ben hamileliğin başından beri kullanıyorum eğer ağızdan alıyorsanız progestani bulantı halsizlik tansiyon düşüklüğü yapabilir doktorum soylemisti
Canım boşver bahane ile cinsiyet kesinleşirKizlar merhaba bugün kontrole gittim bebeğim iyi çok şükür sadece ikili testin kan sonucu yaştan dolayı yüksek çıkmış geçmişimde bazı hikayelerde olunca önlem amaçlı perinatologa yonlendirdi cinsiyet içinde erkek olsaydı pipisi bu haftalarda görünürdü ama kesin kızda diyemem dedi perinatolojiye giderken öğrenirsin dedi hepten merakta kaldım şimdi
Kuzum bence vajinal kullan hem daha etkili hem bu tarz yan etkileri olmuyor 13 haftadır vajinal kullanıyorum benTesekkur ederim. Evet agizdan... Cok fazla carpti beni ...
Evet canım ben tüp bebekle hamile kaldım başından beri kullanıyorumYaz-ruzgari progestan kullaniyor musunuz? Ben dun basladim. Acaba o mu yapiyor?
Bebek büyürken biz halsiz düşüyoruz..Bugun benimde benzer... Tansiyonum yerlerde sanki hic halim yok, uyudum durdum![]()
Kullanamam sanki onuCanım boşver bahane ile cinsiyet kesinleşirbi sorun çıkmaz hiç korkma
Kuzum bence vajinal kullan hem daha etkili hem bu tarz yan etkileri olmuyor 13 haftadır vajinal kullanıyorum ben
Bebek büyürken biz halsiz düşüyoruz..
2.trrimesterrrr gel artikkkkk ..![]()
Benim de fitil fobim vardıKullanamam sanki onuagiz daha uygun bana.. keske kullanabilseydim
Çip kuruyemiş yiyemiyorım bende tiksindim artık ondan ama yoğurtla yemeyi denerimx aynı sıkıntı bende de var çünkü canım@ikizlerkadini96 bu arada meyveyi sade olarak tüketme kan şekerini hızla yükselttiği için çok daha fazla aç hissedersin. Yanında mutlaka çiğ kuruyemiş ya da yoğurt ile tüket o zaman farkı göreceksin o mide kazınman kalmayacak
Evet canm içimden soylemeseydin iyiydi dedim pozisyonunu bilmiyorum ki heyecandan ne gördüğümu bile hatırlamıyorumAaa böyle söylüyorlar kıl olmamak elde değil. Kız çocuğu göstermez derler ve bence de pipi olsa çıkardı. Pozisyonu uygun muydu canım? :) hayırlı olsun şimdiden sağlıklı olsun da
1.208 yazıyor bendedeKaç çıktı canım senin ben de 1:734 yazıyor
Yok canm daha öncede ikili testte sorun yaşadığım için hamileliğim hep ağlamakla geçti bu sefer inanmıyorum oyuzden de takmıyorum pekCanım boşver bahane ile cinsiyet kesinleşirbi sorun çıkmaz hiç korkma
Kuzum bence vajinal kullan hem daha etkili hem bu tarz yan etkileri olmuyor 13 haftadır vajinal kullanıyorum ben
Ultrason iyiyse kan testini fazla önemsemiyorum dedi doktorum1.208 yazıyor bendede
Canım anladığım kadarıyla sadece yaş riski varKızlar ikili tarama sonucu çıkmış anlayan bakabilir mi, hafta içi doktora göstereceğim Eki Görüntüle 3123789
Dene canım şeker riskin varsa mutlakaÇip kuruyemiş yiyemiyorım bende tiksindim artık ondan ama yoğurtla yemeyi denerimx aynı sıkıntı bende de var çünkü canım![]()
Aaaa, neden o kadar tepki verdi ki hevesin kursağında kalmıştırKizlar dün annemdeydim hamile olduğumu söyledim kadın cinnet geçirecek sandımbı kizdiki anlatamam sinirden yemek yemedi ne çektiğimi bildiği için istemiyordu bende kızdım küsmüş numarası yapıp eve geldim sabahtan beri arıyor açmıyorum babam çok duygusal oda bı agladiki susturamadik ablamla babam ağladıkça annem daha sinir oldu çok karışık bir gün geçirdim ya
Evet canm ense kalınlığı ve burun kemiği güzel dedi banadaUltrason iyiyse kan testini fazla önemsemiyorum dedi doktorum
Aslında bekliyordum bu tepkiyi daha fazlasını da dediğim gibi eski yaşadıklarımdan dolayı kendine gelince şimdi pamuklara sarar beni canm anamDene canım şeker riskin varsa mutlaka
Aaaa, neden o kadar tepki verdi ki hevesin kursağında kalmıştır![]()
Bana da dun dedi. 10+3 teyim. Dun lekelenme olunca gitmistim. Inceledi bu vesile ile. Ellerini ayaklarini falan gordum, ense kalinligi guzel dedi, o kadar rahatladim ki... Iyi oldugunu duyunca cinsiyeti hic merak etmiyordum. Dunden bu yana eder oldumEvet canm ense kalınlığı ve burun kemiği güzel dedi banada
Ben ikili test yaptırmadım kendi doktorum da ikiliyi önermedi bana 39 yasindayim. Perinatalog a gittim bu hafta başında ultrason gayet iyi dedi ama okadar ısrar etti ki kan testi yaptırmam icin, ya ikili ya nipt i mutlaka yaptırmanız lazim diye bayag darladi. Şu yazdığın beni cok rahatlattı, ben de böyle düşünüyorum. Zaten her koşulda kabulüm, Allah im inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinUltrason iyiyse kan testini fazla önemsemiyorum dedi doktorum
Kan testi zaten algoritma yani pek önemsemez 30 un üstüne çıkınca yaş maalesef riski yüksek gösteriyor çocukta bir şey olmasa bile ama beni de doktorum rahatlattı en başta sağ olsun.Ben ikili test yaptırmadım kendi doktorum da ikiliyi önermedi bana 39 yasindayim. Perinatalog a gittim bu hafta başında ultrason gayet iyi dedi ama okadar ısrar etti ki kan testi yaptırmam icin, ya ikili ya nipt i mutlaka yaptırmanız lazim diye bayag darladi. Şu yazdığın beni cok rahatlattı, ben de böyle düşünüyorum. Zaten her koşulda kabulüm, Allah im inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin