- 11 Temmuz 2022
- 1.047
- 1.550
- 63
- 32
Bana 5. Hafta itibariyle verdi kullanıyorum hala. Günde 2 damla kullan demişti kan sonucum gelmeden. Geldikten sonra eksik olduğunu gördü 3 4 damlaya çık 5 den fazlası bulantı yapabilir dedi.Herkese farklı veriyorlar ben kararsız kaldım d vitamini için erken diyorlar
Tesekkurler cevap icin Sağlıkla gelsinlerBence erkek
Nasil bir insanmis. Kv'ne guldum ama hemde sinir oldum...Vallahi üçüz arabasında birinci elde 16 17 bine bulabilseydim onu alırdım ama yok ikinci elleri de genelde çok kötümecbur kaldım bu yönteme hiç uygun bir seçeneğim yok artık para biriktiriyorum mecbur ♀
KaynanamAllah faydalı insanlar versin lohusalarin başına başka bir şey demiyorum ben ondan fayda olmaz bana diye sarma sardım börek yaptım buzluğa attım misafire versin diye kızıyla yediler misafire vermediler bu sefer hazirlamıcam bir şey nasılsa vermiyo
Çok üzüldüm kuzum ben yeni gördümtüp bebekte süreç nasıl ilerliyor bilmiyorum hiç umarım en yakın zamanda mucizene kavuşursun sen de
Yaa benim yaptıklarımı annemin getirdiklerini bile yediler 2 gün kaldılar Allah'tanyani kayinpederim çok şükür aşırı düşkün karısına 3. Gün geldi aldı Ben merak ediyorum kızına da böyle yapacak mi ama evde iş yapıp kızım evi temizledi diyen kadın kime kimi gösteriyor anlamıyorum kızı doğurunca da her işini yapmazsa adım Gizem değil benim evimde yattiklari yataklarını insanlar gelince topladılar cok kizginim onlara üçüzler olunca da istemiyorum zaten gitsin kocasının yanına benim bebekler dururlar kuvezde ben kendimi toparlarım zaten
Bende istemedim ama eşim kalsınlar merak ediyorlar dedipişman oldu zaten şimdi diyor zaten kuvezde olacaklar ihtiyaç yok boşver sen ama o ne yapar eder gelir annemle ben aynı sitede oturuyorum annem de aynı usul geldi gitti bana valla sağolsun sayesinde çorba içtim evim derli toplu temiz durdu Allah razı olsun anamdan analarımızdan
Baktı canim hatta hepsine yine çok düşüktü ama kullandırmadı. İlerleyen zamanda tekrar değerlendireceğim dedi. Hala başlamadı bakalımBen de hamilelikten once kullaniyordum hamile kaldigimi ogrendigimde de devam ettim, kadın doğum doktoruma ilk kez gittigimde 6 haftalikti ve kullanmaya devam ettirdi kan tahlilinde sonucum cok iyi çıkınca biraktirdi ilerleyen zamanda yine bakariz dedi. 7-8.haftalarda d vitaminine bakılmamış miydi canim. Her doktorun görüşü farklı oyuzden bu konularda yorum yapmak istemiyorum ama seninki önceden çok düşükmus
Benim hap şeklinde vermişBana 5. Hafta itibariyle verdi kullanıyorum hala. Günde 2 damla kullan demişti kan sonucum gelmeden. Geldikten sonra eksik olduğunu gördü 3 4 damlaya çık 5 den fazlası bulantı yapabilir dedi.
Aaaa... Nazar değdi sanaDun yazamadim. Benim spor da yasaklandi :) ev isi de... Her sey... Soslara veda ediyorum
Bana stresli olduğum zamanlarda oluyor, Var mı daha önce söylenen astım falanKızlar çok saçma bi şey sorcam aldığı nefes yetmiyor gibi hisseden oluyor mu? Sanki nefes almayı unutmuşum maraton koşmuşum da nefesim yetmiyor gibi oluyor bazen. Şu an mesela oturduğum halde bunu yaşıyorum, oksijen seviyem mi düşük acaba
Ara dıra bana da oluyo canım. İnan mutfağa gidio dolaptan su alıyorum odaya gelip oturduğumda nefes almakta zorlanıyorum sanki uzun bir maraton koşusu yapmışım gibi sonra geçiyor ama . Ben diyorum bu hallere düşecek insanmıydım . İş yerinde pıtır pıtır merdivenleri koşturan ben asansörü tercih etmezdim. Şimdş şu Halime bak 2,5 aydır hep yatıyorumKızlar çok saçma bi şey sorcam aldığı nefes yetmiyor gibi hisseden oluyor mu? Sanki nefes almayı unutmuşum maraton koşmuşum da nefesim yetmiyor gibi oluyor bazen. Şu an mesela oturduğum halde bunu yaşıyorum, oksijen seviyem mi düşük acaba
Iyi masallah kipir kipir cok tatliydiAaaa... Nazar değdi sanaBebiş iyi ama di mi? Demek ki vücudun dinlenmeni istiyor bi süre müsade et kendine
Astım yok ama alerji var canım bendeBana stresli olduğum zamanlarda oluyor, Var mı daha önce söylenen astım falan
Ben de emin olamadım hamilelikten mi, koronadan mı diye. Yarın bi sorucam bakalım doktoraAra dıra bana da oluyo canım. İnan mutfağa gidio dolaptan su alıyorum odaya gelip oturduğumda nefes almakta zorlanıyorum sanki uzun bir maraton koşusu yapmışım gibi sonra geçiyor ama . Ben diyorum bu hallere düşecek insanmıydım . İş yerinde pıtır pıtır merdivenleri koşturan ben asansörü tercih etmezdim. Şimdş şu Halime bak 2,5 aydır hep yatıyorum
Öğlen öğle yemeği yediğim için çok acıkmıyorum ben akşama kadar, 4 5 gibi açlık hissedersem ceviz falan yiyorum ya da 1 muz yanında 2 3 tane ceviz gibiKızlar sabahla akşam arası neler yiyorsunuz? Meyve kuruyemiş yesem midem gurulduruyor yemek yemek istesem ne yiyeceğimi şaşırıyorum. İştah yok ama mide arıyor
Allah korusun canımIyi masallah kipir kipir cok tatliydiBen kisilik olarak duramam. Nasil olacak hic bir fikrim yok Allah tan oturarak calisiyorum... Galiba dediginiz gibi dinlenmem gerekiyor edicem edicem cunku dun baya uzuldum. Kayip edecegim diye uzuldum... Bag kuramadim saniyordum ama baya bi hayatima almisim minik kusu
Cok haklisinAllah korusun canımEmir büyük yerden artık çok hareket etmiceksin kendini dizginle
Ben bunu bilmiyordum. Diyetimmvar seker riskim de var ama doktor sadece karbonhidratli yeme, makarna, pilav, ekmek vs dedi. Bir meyve canavari olarak cok tesekkur ederim ben deikizlerkadini96 bu arada meyveyi sade olarak tüketme kan şekerini hızla yükselttiği için çok daha fazla aç hissedersin. Yanında mutlaka çiğ kuruyemiş ya da yoğurt ile tüket o zaman farkı göreceksin o mide kazınman kalmayacak
Bu aslında hayat kurtaran bi bilgidir canım özellikle şeker riski olanlarda. Benim de bi ara insülin direncim yüksekti diyetisyen desteği almıştım nasıl beslenmem gerektiğini öğrenmek için, bu da onun verdiği bi bilgiydi ve cidden çok farkediyor. Meyveler kan şekerini aniden fırlattığı için, kuruyemiş, yoğurt, ayran gibi besinler şekerin direncini kırarak hızlı yükselmenin önüne geçiyor bu sayede yediğimiz meyveden aldığımız verim de artmış oluyor.Ben bunu bilmiyordum. Diyetimmvar seker riskim de var ama doktor sadece karbonhidratli yeme, makarna, pilav, ekmek vs dedi. Bir meyve canavari olarak cok tesekkur ederim ben debu formu bu yuzden seviyorum. Herkes samimi ve birbirbirinin iyiligini istiyor. Gercek hayatta arayip bulamadigimiz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?