2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Nasil bir insanmis. Kv'ne guldum ama hemde sinir oldum...

Baktı canim hatta hepsine yine çok düşüktü ama kullandırmadı. İlerleyen zamanda tekrar değerlendireceğim dedi. Hala başlamadı bakalım

Bana stresli olduğum zamanlarda oluyor, Var mı daha önce söylenen astım falan

Ara dıra bana da oluyo canım. İnan mutfağa gidio dolaptan su alıyorum odaya gelip oturduğumda nefes almakta zorlanıyorum sanki uzun bir maraton koşusu yapmışım gibi sonra geçiyor ama . Ben diyorum bu hallere düşecek insanmıydım . İş yerinde pıtır pıtır merdivenleri koşturan ben asansörü tercih etmezdim. Şimdş şu Halime bak 2,5 aydır hep yatıyorum

Aaaa... Nazar değdi sana Bebiş iyi ama di mi? Demek ki vücudun dinlenmeni istiyor bi süre müsade et kendine
Iyi masallah kipir kipir cok tatliydi Ben kisilik olarak duramam. Nasil olacak hic bir fikrim yok Allah tan oturarak calisiyorum... Galiba dediginiz gibi dinlenmem gerekiyor edicem edicem cunku dun baya uzuldum. Kayip edecegim diye uzuldum... Bag kuramadim saniyordum ama baya bi hayatima almisim minik kusu

Bana stresli olduğum zamanlarda oluyor, Var mı daha önce söylenen astım falan
Astım yok ama alerji var canım bende
Ben de emin olamadım hamilelikten mi, koronadan mı diye. Yarın bi sorucam bakalım doktora
Kızlar sabahla akşam arası neler yiyorsunuz? Meyve kuruyemiş yesem midem gurulduruyor yemek yemek istesem ne yiyeceğimi şaşırıyorum. İştah yok ama mide arıyor
Öğlen öğle yemeği yediğim için çok acıkmıyorum ben akşama kadar, 4 5 gibi açlık hissedersem ceviz falan yiyorum ya da 1 muz yanında 2 3 tane ceviz gibi

Allah korusun canım Emir büyük yerden artık çok hareket etmiceksin kendini dizginle

Ben bunu bilmiyordum. Diyetimmvar seker riskim de var ama doktor sadece karbonhidratli yeme, makarna, pilav, ekmek vs dedi. Bir meyve canavari olarak cok tesekkur ederim ben de bu formu bu yuzden seviyorum. Herkes samimi ve birbirbirinin iyiligini istiyor. Gercek hayatta arayip bulamadigimiz ...

Bu aslında hayat kurtaran bi bilgidir canım özellikle şeker riski olanlarda. Benim de bi ara insülin direncim yüksekti diyetisyen desteği almıştım nasıl beslenmem gerektiğini öğrenmek için, bu da onun verdiği bi bilgiydi ve cidden çok farkediyor. Meyveler kan şekerini aniden fırlattığı için, kuruyemiş, yoğurt, ayran gibi besinler şekerin direncini kırarak hızlı yükselmenin önüne geçiyor bu sayede yediğimiz meyveden aldığımız verim de artmış oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…