Ben hergun yiyorum canım ilk defa duydum inşallah gerçeklik payı yokturKızlar hamilelikte üzüm yemek sıkıntı mı? Daha bugün yedim sonra şöyle bir yazı gördüm. Bu gebelik döneminde paranoyak olmazsam iyidir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hergun yiyorum canım ilk defa duydum inşallah gerçeklik payı yokturKızlar hamilelikte üzüm yemek sıkıntı mı? Daha bugün yedim sonra şöyle bir yazı gördüm. Bu gebelik döneminde paranoyak olmazsam iyidir.
Bence erkek gibi duruyor saglikli olsun da İNSAALLAH ALLAH gönlündekini versinMerhaba kızlar ben de kontrolden geldim çok şükür her şey yolunda fakat kanama alanından ötürü iki hafta rapor verecek doktorum. Pazartesi itibariyle başlamadan rapor almış olacağım. Cinsiyet tahmini yapabilecek olanları beklerim![]()
Çok yemezsen sıkıntı olmaz bence canım.Kızlar hamilelikte üzüm yemek sıkıntı mı? Daha bugün yedim sonra şöyle bir yazı gördüm. Bu gebelik döneminde paranoyak olmazsam iyidir.
Üzüm cok faydalı hatta ekmekle yemek daha faydalı ben hep yiyorum meyvelerin zarari olduğunu hic duymamıştım İnternete bakarsak her şey zararliBen de öyle tek dikkat ettiğim sakat at, sosis, salam gibi ürünler onun dışında hiç kısıtlamadım kendimi. Çay kahve seven bi insan olsaydım onları da içerdim dozunda ama sevmediğim için içmiyorum beni zorlamıyor hatta şuan bile üzüm yiyorum annem yıkamış şimdi![]()
Vallahi bol bol yedim ben, hala da yiuorum. Çok şaşırdım ilk defa duydum böyle bişey. Karbonatlı suda bekleyip yıkıyorum zaten tüm sebze ve meyveleri. Çok şükür bir sikintim olmadi.Kızlar hamilelikte üzüm yemek sıkıntı mı? Daha bugün yedim sonra şöyle bir yazı gördüm. Bu gebelik döneminde paranoyak olmazsam iyidir.
Bilmiyorum ki, doktorunu dinle sen her zamanAcaba kullansam mı bilemedim
Maşallah çok tatlıArkadaslar sukur iyi. Ama risk oldugu icin progestan basladi. Sizce benimki kiz mi erkek mi![]()
ALLAH saglikla gelişmesini kucagina almasını nasip etsin İNSAALLAH canim erkekArkadaslar sukur iyi. Ama risk oldugu icin progestan basladi. Sizce benimki kiz mi erkek mi![]()
Bazı trajikomik hikayeler oluyor gerçekten ya.Yaa biz de aynı hastaneden geldik kaynanam tutturdu ben kalcam diye akşam da gitti 11de yattı benim hamileyken hazirladigim börekleri sarmaları buzluktan çıkarıp yaptı kimseye ikram etmedi sağolsun bana da 1 tas çorba yapmadı hep kuru yemek yaptı inatla ayy neyse bunu anlatmayacaktım arada aklıma geliyor deliriyorum böylebiz ilk gece kaldık eşimle başbaşa bebek ağlıyor mecburen habire emziriyorum yok hala ağlıyor altına bakıyoruz aynı şekilde devam ağlamaya
meğer ikimizde çocuğun gazını çıkartmıyormuşuz ondan ağlıyormuş çocuk ben başladım ağlamaya sütüm yok cocuk ac diye esim sokta falan sabah oldu çocuk uyudu bizde uyuduk ilk gece bir sekilde gecti boyle geldik ikinci geceye
ikince gece zar zor 3teuyuttuk tam daldım çocuk başladı ağlamaya altına bakalım dedik kakası sırtından cıkmış bir yandan temizliyorum bir yandan ağlıyor kıyafetini değiştirelim derken çocuk titriyor ben bir türlü citcitli badisini giydiremedim oturdum ağladım yarim saat sukur sonunda kaynanam uyandi geldi 1 kere hayirli bir sey yapti onu anlatir durur herkese gizem giydiremedi ben giydirdim diye
yani bu tarz acemilikler olur sonra cok da gulersiniz
![]()
Gecmis olsun , bol bol dinlenecegin bir surece giriyorsumMerhaba kızlar ben de kontrolden geldim çok şükür her şey yolunda fakat kanama alanından ötürü iki hafta rapor verecek doktorum. Pazartesi itibariyle başlamadan rapor almış olacağım. Cinsiyet tahmini yapabilecek olanları beklerim![]()
Tesekkur ederimBilmiyorum ki, doktorunu dinle sen her zaman
Maşallah çok tatlı
Tesekkur ederim hepimiz insallahALLAH saglikla gelişmesini kucagina almasını nasip etsin İNSAALLAH canim erkek![]()
Yok canım bir kaç arkadaşa sordum onlar 5. ayda kullandılarDoktorunuz mu erken diyor? Sanmam bu haftalarda veriyorlar d vitamini
13. Haftadayım sizin hangi ilaçlarKaç haftalıksınız kim erken diyor? 8 li haftalardan sonra d vitamini kullanılması bebeğin kemik gelişimi açısından çok önemli. Ben 10. Haftada başladım kullanmaya kan ilacı ile birlikte
Gynofero, ocean d vit 1000 ıu sprey, elenatal 213. Haftadayım sizin hangi ilaçlar
Çok sevdim yorumunuBence bu kız maşallah![]()
Aminn canım bir oğlum var hangisi olursa çok sevinirim tabi ama bir de kız neden olmasınBence erkek gibi duruyor saglikli olsun da İNSAALLAH ALLAH gönlündekini versin
Teşekkür ederimGecmis olsun , bol bol dinlenecegin bir surece giriyorsumcinsiyete gelince bence erkek
![]()
Bence erkekArkadaslar sukur iyi. Ama risk oldugu icin progestan basladi. Sizce benimki kiz mi erkek mi![]()