Allah gönlüne göre versin inşallah canım
Çok sevdim yorumunu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sevdim yorumunu
Siz doktorunuzu dinleyin bence en doğru kararı o verirYok canım bir kaç arkadaşa sordum onlar 5. ayda kullandılar
Sağol canım benimSiz doktorunuzu dinleyin bence en doğru kararı o verir
Valla ben de aynısını dusunuykrum tabiki benim de bir oğlum var oğlum da dahil hepimiz kiz istiyoruz tabiki ilk etapta saglikli olsunAminn canım bir oğlum var hangisi olursa çok sevinirim tabi ama bir de kız neden olmasın![]()
Oncelikle gecmis olsun, rabbim bir daha yasatmasin. Benim de ikinci tup bebek denemem de bebegimin kalbi durmustu,kurtaj olup genetige yollamistik saglikli gelmisti.Sonra besinci denemede kizim oldu.İnsallah sizin de en kisa zamanda olur,dua etmeye denemeye degiyor ve hic beklemedigimiz anda mucizemiz geliyor.İçimden patolojiye göndermek gelmedi hiç canım çünkü bir kaç arkadaşım da benzer durumlar yaşayıp göndermişti ve temiz çıkmıştı ayrıca pgt de yaptıranlar bile vardı içlerinde
Zaten yeterince madden ve manen yıprandım bu ikinci tüp bebek denememdi çünkü
Benimde d vitaminim çok düşük. Hamileligim benim planlı gebelikte. Tüm kan ve diğer taramaları yaptırıp doktor tamam deyince korunmayı bıraktık. D vitamini resmen yerlerdeydi çok düşüktü. Doktorum 1500luk d vitamini yazdı hamile kaldığını öğrendiğin an bırak dedi. Gerçeği şu ki 1 ay sonra hamilelik haberi aldım ve o 1 ay içinde toplasan 3 defa kullanmisimdir hep unuttum. K.dogum doktoruma dedim değerim çok düşük eski tahlilim burda diye şuan vermeyi düşünmüyorum ilerleyen zamanda bakarız dedi. Onzaman halen gelmedi bakalım.Ben de d vitamini çok düşük o yüzden
Daha bu gün koca bir salkım yedim, ve genel olarak hemen hemen her gün de yediğim oldu uzun zamandır.Kızlar hamilelikte üzüm yemek sıkıntı mı? Daha bugün yedim sonra şöyle bir yazı gördüm. Bu gebelik döneminde paranoyak olmazsam iyidir.
Allah aklımızı ve böbreklerimizi bize bağışlasınevet ben üçüz arabaları acaba kaç ki diye bakmıştım resmen üçüz arabası yok ! bu memlekette üçüzler de var beşizler de var . bi ikiz bi tek arabası da uyguna gelmeyecektir , şaka bi yana Allah yardımcımız olsun hepimizin. yavruların da canları sağ olsun
analar babalar ama özellikle analar çözüm bulmak için var.
kaynananıza da laf edip kendimde bulmak istemiyorumama bu sefer sarmaları doğuma gitmeden kendiniz bitirin
not : Annabelle1, iyi ki tanıştık. mucizen, umudun tekrar seni bulsun , yüzün gülsün dilerim![]()
Kızlar selam
Bazılarınızın bildiği üzere Üçüz gebeydim ancak hepsinin kalbi durdu ve kürtaj oldum
Transfer günümde doktorum prograf başlatmıştı günde 1 kez ve kalp atışı duyulana kadar iç dedi
Ancak bıraktığım günün haftasında 2 bebeğimin kalbi (7. Haftada) diğer bebeğimin ise 10. Haftada kalbi durdu hepsinin normal atarken
Acaba diyorum ilacı bıraktığım için mi böyle oldu çünkü oksapar ve ecopirin kan sulandırıcı da kullanıyordum
Kimisi 12. Haftaya kadar kullanmış
Kafam çok karışık
Tüm gebeliği boyunca ya da en uzun ne kadar kullanan oldu aranızda
Kader arkadaşımbenim ki de sözde lohusa bakmaya geldi 9 gün kaldı tek tas yemek yapmadı.
Bebek gece ağlarken bile gayet sakin bir şekilde uyuyordu , birde gece ağladı mı da diyor
Çıldırmamak elde değil gerçekten
Bazı trajikomik hikayeler oluyor gerçekten ya.Ben eve kimseyi istemedim bir müddet. Annem gelmişti sabah erken kahvaltı hazırladı evi topladı süpürdü sildi öğlen akşam yemeklerini yaptı , çamaşır ütü ne varsa işte hepsini halletti işi bitince kendi evine gitti hep. K.validemleri de 1 haftadan sonra kabul ettik mesela. Sezeryanim kendimi iyi hissetmiyorum biraz toplarlanayim dedim hepsine
![]()
Ben de hamilelikten once kullaniyordum hamile kaldigimi ogrendigimde de devam ettim, kadın doğum doktoruma ilk kez gittigimde 6 haftalikti ve kullanmaya devam ettirdi kan tahlilinde sonucum cok iyi çıkınca biraktirdi ilerleyen zamanda yine bakariz dedi. 7-8.haftalarda d vitaminine bakılmamış miydi canim. Her doktorun görüşü farklı oyuzden bu konularda yorum yapmak istemiyorum ama seninki önceden çok düşükmusBenimde d vitaminim çok düşük. Hamileligim benim planlı gebelikte. Tüm kan ve diğer taramaları yaptırıp doktor tamam deyince korunmayı bıraktık. D vitamini resmen yerlerdeydi çok düşüktü. Doktorum 1500luk d vitamini yazdı hamile kaldığını öğrendiğin an bırak dedi. Gerçeği şu ki 1 ay sonra hamilelik haberi aldım ve o 1 ay içinde toplasan 3 defa kullanmisimdir hep unuttum. K.dogum doktoruma dedim değerim çok düşük eski tahlilim burda diye şuan vermeyi düşünmüyorum ilerleyen zamanda bakarız dedi. Onzaman halen gelmedi bakalım.
Merhaba canım kremini sürdüm fitil tavsiye etmiyor uzmanlar ama krem sür parmağınla iç kısmına doğru sürmen lazım mecburen çok ağrın varsa doktorunla tekrar konuş fitil için ama ilk 3/4 ay kesinlikle önermiyorlar fitili. Kremle de 2 gün sonra ağrısı geçti yani çok çok azaldı rahat ettim canım. İnşalah sen de faydasını görürsün.Merhaba ben de henoroidle mücadele ediyorum. Doktoruma yazdım procto glyvenol kullanabilirsin dedi. Size etki mi? Doktor tavsiyesi ile mi kullandınız?
Soner Sezgi korkunç bir doktor. Narsistik, egosu çok yüksek. Kilo takibi yapmamakta. Ve riskli gebelikleri sezmekte, hamile psikolojisini hiç anlamamakta. Sakın gitmeyinBebeğim nihan hoca çok tatlı evet daha önce burda çalışıyordu şimdi lokman hekime gitti benimde burda doktorum soner sezer sezgi oda yıl sonu çıkacak mışbende düşündüm nihan hocayla devam edebilirim
demek burda verdin testini belki karşılaşmışızdır birbirimizle
![]()
Kuzu bana verdiği keremin ucu var böyle içine sokuluyor ama ben sokmadan parmağımla sürdüm. Çok aşırı etki etmedi sanki, inşallah birkaç güne geçer. Sen hangi kremi kullandın?Merhaba canım kremini sürdüm fitil tavsiye etmiyor uzmanlar ama krem sür parmağınla iç kısmına doğru sürmen lazım mecburen çok ağrın varsa doktorunla tekrar konuş fitil için ama ilk 3/4 ay kesinlikle önermiyorlar fitili. Kremle de 2 gün sonra ağrısı geçti yani çok çok azaldı rahat ettim canım. İnşalah sen de faydasını görürsün.
Güneş lekesi canım onlar özellikle hamileleri etkiliyor dikkat et genelde güneşi gören yerlerde belirgin olmaya başlayacak bir dermatoloji uzmanından güzel bi koruyucu al ve de şapka gözlük tak çıkarken. Hastanede bir çok gebemizde oluyordu bu sıkıntı. Maalesef nedendir bilinmez ama vücut güneşe karşı hassasiyet oluştuyor bu süreçte.Kızlarrrr bişi soracam,vücudumda lekelenmeler oldu,kahverengimsi birden bire ortaya çıkan lekeler.yüzümde de oluşmaya başladı var mı bu durumu yaşayan ..bıyık kısmım hitler bıyığı şeklinde karardıinanamıyorum cidden ne kullanmak lazım
![]()
Alınır neden alınmasın sıcak suda kaynat bütün mikrobu ölür varsa. Ben kendi makinamı anlama verdim, kız kardeşime verdim, kuzenime verdim en son o da kendi kardeşine vermişti sonra ne oldu makinam bilmiyorum o zaman bile çok pahalıydı 11 sene öncesinde almıştım. Hem güzeldi hem de çok kullanışlıydı herhalde artık kaybolmuştur mecbur yeni bakacağım ben.Kızlar sizce 2.el süt sağma makinesi alınır mı ? Medela istiyorum ama 1. elleri çok pahalı temiz bulup 2. el mi alsam acaba. Çalışacağım için iyi bi cihaz almak istiyorum.
Kremin markası bu ve çok etkili benim en yakın arkadaşım genel cerrah sakıncası olsaydı o bana kullandırmazdı hatta yarım fitil atmıştım ben bu kremin fitilini mecbur kalmıştım. Çok kötüydüm daha da atmadım kremi parmağımda sürdüm o üç bendede vardı zaten kanamam eliyordu onu sokamadım parmağımla iyice içeriye doğru iteledim. Ama işe yaradı sabah ve akşam olmak üzeri sürdüm hala da bazen kabızken ara ara sürüyorum canım rahat çıkarıyorum öyle. Hiç bişey olmaz merak etme. Doktorun da olsaydı vermezdi zaten. Hatta 3. Aydan sonra fitil verenler var. Ama sen yine de kullanma fitil 3 güne kalmaz emin ol düzeleceksin ben yatamıyordum resmen orası zonkluyordu. Yaşayan bilir gerçektende. Çok geçmiş olsun canım.Kuzu bana verdiği keremin ucu var böyle içine sokuluyor ama ben sokmadan parmağımla sürdüm. Çok aşırı etki etmedi sanki, inşallah birkaç güne geçer. Sen hangi kremi kullandın?
Ben şuan 6. Aydayım zaten ama yine de fitile cesaret edemem sanırım sadece krem akıp vajina girişine geliyor gibi sorun olmaz inşallah
Ben de bundan kullanıyorum ilk sürüşte çok aşırı etki etmedi ama inşallah birkaç güne daha iyi olur. Bana günde 1 kere dedi ama 2 kere kullanılıyorsa 2 defa kullanayım. Çok geçmiş olsun inşallah bir daha olmaz.Kremin markası bu ve çok etkili benim en yakın arkadaşım genel cerrah sakıncası olsaydı o bana kullandırmazdı hatta yarım fitil atmıştım ben bu kremin fitilini mecbur kalmıştım. Çok kötüydüm daha da atmadım kremi parmağımda sürdüm o üç bendede vardı zaten kanamam eliyordu onu sokamadım parmağımla iyice içeriye doğru iteledim. Ama işe yaradı sabah ve akşam olmak üzeri sürdüm hala da bazen kabızken ara ara sürüyorum canım rahat çıkarıyorum öyle. Hiç bişey olmaz merak etme. Doktorun da olsaydı vermezdi zaten. Hatta 3. Aydan sonra fitil verenler var. Ama sen yine de kullanma fitil 3 güne kalmaz emin ol düzeleceksin ben yatamıyordum resmen orası zonkluyordu. Yaşayan bilir gerçektende. Çok geçmiş olsun canım.
Merhaba canım kızımda üzüm yemiştim hep çilekle üzüm hiç bir sıkıntı yaşamadım doktorumda öyle bişi demedi zaten ve resmen üzüm aşerdim hep yedim. Stres yapma canım herşey zararlı zaten nerden baksan yararlı bişi kalmadı doğru düzgün :)Kızlar hamilelikte üzüm yemek sıkıntı mı? Daha bugün yedim sonra şöyle bir yazı gördüm. Bu gebelik döneminde paranoyak olmazsam iyidir.
Valla Kızlar kardeşime geldim okullar açılmadan bi kaç gün daha kalayım diye 3 gündür kusmuyorum bulantım yok ama tiksinmem ve iştahsızlığım yok yine de canımın istediği bişey olduğunda rahatlıkla diyebiliyorum. Şükürler olsun bulantılarım tamamen azaldı. Tiksinmem ve iştahsızlığımda biterse rahatlıkla yiyebilirim artık istediğimi. Kardeşimde de pek giremedim. Sen nasılsın canım?
Ben iki kere sürdüm çünkü ben o ucu takmadım parmağımda yaptım içine sıkmıyorum doğal olarakta çok fazla girmemiş oluyor içine parmağımla yedirmeye çalışıyorum. 2 güne geçer merak etme 3.gün çok rahat edersin bende rahat ettim o günden sonra da WC ye rahat çıktım ama duphalac şurup içiyorum hergün yoksa kabızlığıma hiç bişey fayda etmiyor canım. Hatta doktorum müshil verdi bana eğer 3/4 gün çıkmazsan yarım ölçek çay bardağına koy suyla karıştır iç dedi. Hiç zararı yok dedi. Bende 2 defa öyle yaptım onu içmeme rağmen ishal olmadım ama yumuşak ve rahat çıkarttım. İnşalah sağlıkla atlatacağız senin daha da az kalmış rabbim sağlıkla kavuştursun inşallahBen de bundan kullanıyorum ilk sürüşte çok aşırı etki etmedi ama inşallah birkaç güne daha iyi olur. Bana günde 1 kere dedi ama 2 kere kullanılıyorsa 2 defa kullanayım. Çok geçmiş olsun inşallah bir daha olmaz.
Doktoruma danışayım muhsili de. Duphalac bana anca gaz yaptı ya aşırı etki etmedi.Ben iki kere sürdüm çünkü ben o ucu takmadım parmağımda yaptım içine sıkmıyorum doğal olarakta çok fazla girmemiş oluyor içine parmağımla yedirmeye çalışıyorum. 2 güne geçer merak etme 3.gün çok rahat edersin bende rahat ettim o günden sonra da WC ye rahat çıktım ama duphalac şurup içiyorum hergün yoksa kabızlığıma hiç bişey fayda etmiyor canım. Hatta doktorum müshil verdi bana eğer 3/4 gün çıkmazsan yarım ölçek çay bardağına koy suyla karıştır iç dedi. Hiç zararı yok dedi. Bende 2 defa öyle yaptım onu içmeme rağmen ishal olmadım ama yumuşak ve rahat çıkarttım. İnşalah sağlıkla atlatacağız senin daha da az kalmış rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah![]()