2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    300
Oncelikle gecmis olsun, rabbim bir daha yasatmasin. Benim de ikinci tup bebek denemem de bebegimin kalbi durmustu,kurtaj olup genetige yollamistik saglikli gelmisti.Sonra besinci denemede kizim oldu.İnsallah sizin de en kisa zamanda olur,dua etmeye denemeye degiyor ve hic beklemedigimiz anda mucizemiz geliyor.
 
Ben de d vitamini çok düşük o yüzden
Benimde d vitaminim çok düşük. Hamileligim benim planlı gebelikte. Tüm kan ve diğer taramaları yaptırıp doktor tamam deyince korunmayı bıraktık. D vitamini resmen yerlerdeydi çok düşüktü. Doktorum 1500luk d vitamini yazdı hamile kaldığını öğrendiğin an bırak dedi. Gerçeği şu ki 1 ay sonra hamilelik haberi aldım ve o 1 ay içinde toplasan 3 defa kullanmisimdir hep unuttum. K.dogum doktoruma dedim değerim çok düşük eski tahlilim burda diye şuan vermeyi düşünmüyorum ilerleyen zamanda bakarız dedi. Onzaman halen gelmedi bakalım.
 
Kızlar hamilelikte üzüm yemek sıkıntı mı? Daha bugün yedim sonra şöyle bir yazı gördüm. Bu gebelik döneminde paranoyak olmazsam iyidir.
Daha bu gün koca bir salkım yedim, ve genel olarak hemen hemen her gün de yediğim oldu uzun zamandır.
Hiç duymamıştım şimdi sizden öğrendim bende
 

Vallahi üçüz arabasında birinci elde 16 17 bine bulabilseydim onu alırdım ama yok ikinci elleri de genelde çok kötü mecbur kaldım bu yönteme hiç uygun bir seçeneğim yok artık para biriktiriyorum mecbur ‍♀

Kaynanam Allah faydalı insanlar versin lohusalarin başına başka bir şey demiyorum ben ondan fayda olmaz bana diye sarma sardım börek yaptım buzluğa attım misafire versin diye kızıyla yediler misafire vermediler bu sefer hazirlamıcam bir şey nasılsa vermiyo


Çok üzüldüm kuzum ben yeni gördüm tüp bebekte süreç nasıl ilerliyor bilmiyorum hiç umarım en yakın zamanda mucizene kavuşursun sen de


Yaa benim yaptıklarımı annemin getirdiklerini bile yediler 2 gün kaldılar Allah'tan yani kayinpederim çok şükür aşırı düşkün karısına 3. Gün geldi aldı Ben merak ediyorum kızına da böyle yapacak mi ama evde iş yapıp kızım evi temizledi diyen kadın kime kimi gösteriyor anlamıyorum kızı doğurunca da her işini yapmazsa adım Gizem değil benim evimde yattiklari yataklarını insanlar gelince topladılar cok kizginim onlara üçüzler olunca da istemiyorum zaten gitsin kocasının yanına benim bebekler dururlar kuvezde ben kendimi toparlarım zaten


Bende istemedim ama eşim kalsınlar merak ediyorlar dedi pişman oldu zaten şimdi diyor zaten kuvezde olacaklar ihtiyaç yok boşver sen ama o ne yapar eder gelir annemle ben aynı sitede oturuyorum annem de aynı usul geldi gitti bana valla sağolsun sayesinde çorba içtim evim derli toplu temiz durdu Allah razı olsun anamdan analarımızdan
 
Ben de hamilelikten once kullaniyordum hamile kaldigimi ogrendigimde de devam ettim, kadın doğum doktoruma ilk kez gittigimde 6 haftalikti ve kullanmaya devam ettirdi kan tahlilinde sonucum cok iyi çıkınca biraktirdi ilerleyen zamanda yine bakariz dedi. 7-8.haftalarda d vitaminine bakılmamış miydi canim. Her doktorun görüşü farklı oyuzden bu konularda yorum yapmak istemiyorum ama seninki önceden çok düşükmus
 
Merhaba ben de henoroidle mücadele ediyorum. Doktoruma yazdım procto glyvenol kullanabilirsin dedi. Size etki mi? Doktor tavsiyesi ile mi kullandınız?
Merhaba canım kremini sürdüm fitil tavsiye etmiyor uzmanlar ama krem sür parmağınla iç kısmına doğru sürmen lazım mecburen çok ağrın varsa doktorunla tekrar konuş fitil için ama ilk 3/4 ay kesinlikle önermiyorlar fitili. Kremle de 2 gün sonra ağrısı geçti yani çok çok azaldı rahat ettim canım. İnşalah sen de faydasını görürsün.
 
Soner Sezgi korkunç bir doktor. Narsistik, egosu çok yüksek. Kilo takibi yapmamakta. Ve riskli gebelikleri sezmekte, hamile psikolojisini hiç anlamamakta. Sakın gitmeyin
 
Kuzu bana verdiği keremin ucu var böyle içine sokuluyor ama ben sokmadan parmağımla sürdüm. Çok aşırı etki etmedi sanki, inşallah birkaç güne geçer. Sen hangi kremi kullandın?

Ben şuan 6. Aydayım zaten ama yine de fitile cesaret edemem sanırım sadece krem akıp vajina girişine geliyor gibi sorun olmaz inşallah
 
Güneş lekesi canım onlar özellikle hamileleri etkiliyor dikkat et genelde güneşi gören yerlerde belirgin olmaya başlayacak bir dermatoloji uzmanından güzel bi koruyucu al ve de şapka gözlük tak çıkarken. Hastanede bir çok gebemizde oluyordu bu sıkıntı. Maalesef nedendir bilinmez ama vücut güneşe karşı hassasiyet oluştuyor bu süreçte.
 
Kızlar sizce 2.el süt sağma makinesi alınır mı ? Medela istiyorum ama 1. elleri çok pahalı temiz bulup 2. el mi alsam acaba. Çalışacağım için iyi bi cihaz almak istiyorum.
Alınır neden alınmasın sıcak suda kaynat bütün mikrobu ölür varsa. Ben kendi makinamı anlama verdim, kız kardeşime verdim, kuzenime verdim en son o da kendi kardeşine vermişti sonra ne oldu makinam bilmiyorum o zaman bile çok pahalıydı 11 sene öncesinde almıştım. Hem güzeldi hem de çok kullanışlıydı herhalde artık kaybolmuştur mecbur yeni bakacağım ben.
 
Kremin markası bu ve çok etkili benim en yakın arkadaşım genel cerrah sakıncası olsaydı o bana kullandırmazdı hatta yarım fitil atmıştım ben bu kremin fitilini mecbur kalmıştım. Çok kötüydüm daha da atmadım kremi parmağımda sürdüm o üç bendede vardı zaten kanamam eliyordu onu sokamadım parmağımla iyice içeriye doğru iteledim. Ama işe yaradı sabah ve akşam olmak üzeri sürdüm hala da bazen kabızken ara ara sürüyorum canım rahat çıkarıyorum öyle. Hiç bişey olmaz merak etme. Doktorun da olsaydı vermezdi zaten. Hatta 3. Aydan sonra fitil verenler var. Ama sen yine de kullanma fitil 3 güne kalmaz emin ol düzeleceksin ben yatamıyordum resmen orası zonkluyordu. Yaşayan bilir gerçektende. Çok geçmiş olsun canım.
 

Eklentiler

  • B950B372-99BD-4254-A6F6-C5990786A2C4.jpeg
    64,6 KB · Görüntüleme: 40
Ben de bundan kullanıyorum ilk sürüşte çok aşırı etki etmedi ama inşallah birkaç güne daha iyi olur. Bana günde 1 kere dedi ama 2 kere kullanılıyorsa 2 defa kullanayım. Çok geçmiş olsun inşallah bir daha olmaz.
 
Kızlar hamilelikte üzüm yemek sıkıntı mı? Daha bugün yedim sonra şöyle bir yazı gördüm. Bu gebelik döneminde paranoyak olmazsam iyidir.
Merhaba canım kızımda üzüm yemiştim hep çilekle üzüm hiç bir sıkıntı yaşamadım doktorumda öyle bişi demedi zaten ve resmen üzüm aşerdim hep yedim. Stres yapma canım herşey zararlı zaten nerden baksan yararlı bişi kalmadı doğru düzgün :)
 
Leedong canım nerelerdesin nasılsın yoksun Bi iki gündür merak ettim seni
Valla Kızlar kardeşime geldim okullar açılmadan bi kaç gün daha kalayım diye 3 gündür kusmuyorum bulantım yok ama tiksinmem ve iştahsızlığım yok yine de canımın istediği bişey olduğunda rahatlıkla diyebiliyorum. Şükürler olsun bulantılarım tamamen azaldı. Tiksinmem ve iştahsızlığımda biterse rahatlıkla yiyebilirim artık istediğimi. Kardeşimde de pek giremedim. Sen nasılsın canım?
 
Ben iki kere sürdüm çünkü ben o ucu takmadım parmağımda yaptım içine sıkmıyorum doğal olarakta çok fazla girmemiş oluyor içine parmağımla yedirmeye çalışıyorum. 2 güne geçer merak etme 3.gün çok rahat edersin bende rahat ettim o günden sonra da WC ye rahat çıktım ama duphalac şurup içiyorum hergün yoksa kabızlığıma hiç bişey fayda etmiyor canım. Hatta doktorum müshil verdi bana eğer 3/4 gün çıkmazsan yarım ölçek çay bardağına koy suyla karıştır iç dedi. Hiç zararı yok dedi. Bende 2 defa öyle yaptım onu içmeme rağmen ishal olmadım ama yumuşak ve rahat çıkarttım. İnşalah sağlıkla atlatacağız senin daha da az kalmış rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah
 
Doktoruma danışayım muhsili de. Duphalac bana anca gaz yaptı ya aşırı etki etmedi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…