- 5 Mart 2013
- 23.550
- 44.677
- 798
çok geçmiş olsun tekrar canım inşallah inşallah sürede toparlarsınÇok sağol canım iyi olmaya çalışıyorum 30 ağustosta 3 bebeğimi de aldırdım
Psikolojik ve fizyolojik olarak atlatmaya gayret ediyorum toparlanmam lazım
Haftaya kontrolüm var
Sen nasılsın ?

Prograf bağışıklık baskılayıcı mı canım? Ben de tedaviden sonra 12. Haftaya kadar prednol+duphaston kullandım bana bıraktırdı son gittiğimde. coraspin ve progestana devam ediyorum sadece şuan. Bence kalbinin durması bunla alakalı değildir çünkü ilk etapta bebeğin kolay tutunması için veriyolar bu ilaçları kalp atışından sonra da bıraktırıyorlar. Belki 3 bebekten dolayı pıhtılaşma seviyen yükselmiştir ve kan sulandırıcının dozu düşük gelmiş olabilir. Ya da hiç bi sebepte olmayabilir bilemiyoruz ki zaten çoğul gebeliklerde ekstra risk olduğu için sebebini öğrenmekte zorlaşıyorKızlar selam
Bazılarınızın bildiği üzere Üçüz gebeydim ancak hepsinin kalbi durdu ve kürtaj oldum
Transfer günümde doktorum prograf başlatmıştı günde 1 kez ve kalp atışı duyulana kadar iç dedi
Ancak bıraktığım günün haftasında 2 bebeğimin kalbi (7. Haftada) diğer bebeğimin ise 10. Haftada kalbi durdu hepsinin normal atarken
Acaba diyorum ilacı bıraktığım için mi böyle oldu çünkü oksapar ve ecopirin kan sulandırıcı da kullanıyordum
Kimisi 12. Haftaya kadar kullanmış
Kafam çok karışık
Tüm gebeliği boyunca ya da en uzun ne kadar kullanan oldu aranızda