Bence bu kız maşallahMerhaba kızlar ben de kontrolden geldim çok şükür her şey yolunda fakat kanama alanından ötürü iki hafta rapor verecek doktorum. Pazartesi itibariyle başlamadan rapor almış olacağım. Cinsiyet tahmini yapabilecek olanları beklerim
Ahh inşallah güzel haberler alalım, her muayene ayrı bi stresBenim de bu cumartesi gerildim biraz
Solante pregna kulllanıyorum canım benKızlarrrr bişi soracam,vücudumda lekelenmeler oldu,kahverengimsi birden bire ortaya çıkan lekeler.yüzümde de oluşmaya başladı var mı bu durumu yaşayan ..bıyık kısmım hitler bıyığı şeklinde karardıinanamıyorum cidden ne kullanmak lazım
Çok sağol canım iyi olmaya çalışıyorum 30 ağustosta 3 bebeğimi de aldırdımC crazygirl35 canım sen nasılsın nasıl oldun?
ErkekMerhabalar kızlar ben de kontrolden geldim hersey yolunda hamd olsun 10+2 günlük olduk acaba cinsiyet tahmininde bulunabilir misiniz biraz bulanık amaEki Görüntüle 3122831
Merhaba canım bana bugün ferro sanol, d vitamini damla ve ocean mummy kullanıyordum ona devam edelim dedi.Merhaba arkadaşlar 4. Ayda FERRUM ve DECAVİT ini tek mi kuulanıyoruz benim doktor sadece bunları verdi
Geçmiş olsun canım, daha iyi olacaksın inşallahÇok sağol canım iyi olmaya çalışıyorum 30 ağustosta 3 bebeğimi de aldırdım
Psikolojik ve fizyolojik olarak atlatmaya gayret ediyorum toparlanmam lazım
Haftaya kontrolüm var
Sen nasılsın ?
Kader arkadaşımAyy ah üçüzlere hiç araba yokyurtdışından getirenler var ama eski ve kötü durumda olan ikinci eller bile 16 17 bin tl istiyorlar bence korkunç bir ücret biz de bir ikiz bir tek almayı düşünüyoruz şuan ama belirsizlik içindeyiz
Yaa biz de aynı hastaneden geldik kaynanam tutturdu ben kalcam diye akşam da gitti 11de yattı benim hamileyken hazirladigim börekleri sarmaları buzluktan çıkarıp yaptı kimseye ikram etmedi sağolsun bana da 1 tas çorba yapmadı hep kuru yemek yaptı inatla ayy neyse bunu anlatmayacaktım arada aklıma geliyor deliriyorum böylebiz ilk gece kaldık eşimle başbaşa bebek ağlıyor mecburen habire emziriyorum yok hala ağlıyor altına bakıyoruz aynı şekilde devam ağlamaya meğer ikimizde çocuğun gazını çıkartmıyormuşuz ondan ağlıyormuş çocuk ben başladım ağlamaya sütüm yok cocuk ac diye esim sokta falan sabah oldu çocuk uyudu bizde uyuduk ilk gece bir sekilde gecti boyle geldik ikinci geceye ikince gece zar zor 3teuyuttuk tam daldım çocuk başladı ağlamaya altına bakalım dedik kakası sırtından cıkmış bir yandan temizliyorum bir yandan ağlıyor kıyafetini değiştirelim derken çocuk titriyor ben bir türlü citcitli badisini giydiremedim oturdum ağladım yarim saat sukur sonunda kaynanam uyandi geldi 1 kere hayirli bir sey yapti onu anlatir durur herkese gizem giydiremedi ben giydirdim diye yani bu tarz acemilikler olur sonra cok da gulersiniz
Off ikiz bebek arabası piyasası da kötüymüşhakkımızda hayırlısı artık
Bende böbrek piyasasıyla haşir nesir olmayı düşünüyorum sonumuz o olacak belli ki
@Annabelle1 isteğine saygı duyuyorum seni de çok seviyorum umarım en kısa zamanda istediğine kavuşursun
Merhaba canım bana bugün ferro sanol, d vitamini damla ve ocean mummy kullanıyordum ona devam edelim dedi.
Kizz diyorumMerhabalar kızlar ben de kontrolden geldim hersey yolunda hamd olsun 10+2 günlük olduk acaba cinsiyet tahmininde bulunabilir misiniz biraz bulanık amaEki Görüntüle 3122831
Vitamin kan icin doktorum ilk 3 ay degil dedi. Bebekte dikkat eksikligine neden oluyor dedi. Biz henuz baslamadik. Ama kizimda 7.hafta baslamisti farkli doktorHerkese farklı veriyorlar ben kararsız kaldım d vitamini için erken diyorlar
Allah içine ferahlık versin canım tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Prograf dediğin hangi ilaç tam olarak anlamadim ben de tüp bebek ile hamile kaldım da ondan soruyorumKızlar selam
Bazılarınızın bildiği üzere Üçüz gebeydim ancak hepsinin kalbi durdu ve kürtaj oldum
Transfer günümde doktorum prograf başlatmıştı günde 1 kez ve kalp atışı duyulana kadar iç dedi
Ancak bıraktığım günün haftasında 2 bebeğimin kalbi (7. Haftada) diğer bebeğimin ise 10. Haftada kalbi durdu hepsinin normal atarken
Acaba diyorum ilacı bıraktığım için mi böyle oldu çünkü oksapar ve ecopirin kan sulandırıcı da kullanıyordum
Kimisi 12. Haftaya kadar kullanmış
Kafam çok karışık
Tüm gebeliği boyunca ya da en uzun ne kadar kullanan oldu aranızda
Ben de d vitamini çok düşük o yüzdenHerkese farklı veriyorlar ben kararsız kaldım d vitamini için erken diyorlar
Bağışıklık baskılayıcı ilaç organ nakillerinde kullanılıyor normalde fakat bazı tüp bebek doktorları vücut embriyoyu kabul etsin diye de veriyorlar canımAllah içine ferahlık versin canım tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Prograf dediğin hangi ilaç tam olarak anlamadim ben de tüp bebek ile hamile kaldım da ondan soruyorum
Acaba kullansam mı bilemedimBen de d vitamini çok düşük o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?