• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Merhaba arkadaşlar. 13+0 haftalık hamileyim. Bir haftadır rahmimin olduğu yerde sızı,acı gibi bir şeyler hissediyorum sanki bir şeyler kopuyo benim haftamda bunlari yaşayan var mı ilk hamileligim bilmiyorum o yüzden. Ve hiç hareket hissetmedim şimdiye kadar normal mi ? 5 gün sonra randevum var korkuyorum kötü bir şey duyacağım diye
Çok normal canım bana da oluyor. Hareket hissetmeye daha 1,5 ayın falan var bazen daha erken de olabiliyormuş ama azıcık daha bekleyeceğiz 🥰

Çok teşekkür ederim doğru diyosunuz gittim gördüm, fiyat da bi tık pahalı anladığım kadarıyla diğerlerine göre☺️ Ben joienin litetrax modelini beğendim aslında ama tek taraflıymış. Acaba bilgisi olan var mıdır joienin hem hafif hem çift taraflısı var mı
Joie Chrome modeli var canım dönebiliyor. Çok güzel bir araba ama çok hafif değil. Mirus modeli de çift taraflı oluyor ve baya hafif ama biraz dar bir araba bebeğin tombul olursa uzun süre kullanamayabilirsin. Diğerlerinde sadece ana kucağı alırsan sana dönük oluyor bebeğin. Joie genel olarak ağır arabalar üretiyor. Ben de aşırı kararsız kalıyorum o yüzden çok kaliteli ve uygun fiyatlı çünkü.Gerçekten bi gidip dokununca insan diğer markalar oyuncak araba gibi geliyor insana😐🤔 Chrome mushroom rengine bitiyorum. Aşık oldum arabaya. Ama ağır işte 😕 Bi bak e bebeğin sitesine kuzum 9 eylüle kadar %25 indirim var joielerde 💕

Yaa ben de 31 yaşındayım, riskli grup mu 😢
Riskli grup demeyelim de 20li yaşlara göre daha yüksek oran çıkıyormuş ben de burada öğrendim. Ama çok takılmamak lazım bence çünkü genel bir olasılık veriyorlar. 31 yaşındaki herkesin biyolojisi aynı değil. 25 yaşında birinden daha genç olunabilir mesela biyolojik olarak. Ama test bunu ölçmüyor. Direkt yaş riski veriyor. Galiba genel risk mi ne vardı o kısım daha önemliymiş

Joie Chrome modeli var canım dönebiliyor. Çok güzel bir araba ama çok hafif değil. Mirus modeli de çift taraflı oluyor ve baya hafif ama biraz dar bir araba bebeğin tombul olursa uzun süre kullanamayabilirsin. Diğerlerinde sadece ana kucağı alırsan sana dönük oluyor bebeğin. Joie genel olarak ağır arabalar üretiyor. Ben de aşırı kararsız kalıyorum o yüzden çok kaliteli ve uygun fiyatlı çünkü.Gerçekten bi gidip dokununca insan diğer markalar oyuncak araba gibi geliyor insana😐🤔 Chrome mushroom rengine bitiyorum. Aşık oldum arabaya. Ama ağır işte 😕 Bi bak e bebeğin sitesine kuzum 9 eylüle kadar %25 indirim var joielerde 💕
benim araba seçeneğim kısıtlı ama dediklerinize de bakıyorum bi yandan gerçekten chrome mushroom baya güzelmiş 😅 en fazla ne kadar ağır olabilir ya ? 😂😂😂 ben de kraft onyx beğenmiştim bi zamanlar 🤪

ben de ikizlere çift yönlü araba bakıyorum o kadar seçenek az ki yani fiyat filtresi de yapınca 1-2 model kalıyor o yüzden ağırlık mecburen 2. plana gidiyor. yıl olmuş 2022 bebikler doğacak 2023, çift yönlü araba üretmemek nedir yav 😒

Yasa bağlı risk yüksek çıkmış o da çok normal 30 un üstüne çıktık artık 😁ama kombine risk düşük bence sorun teşkil edecek bir durum yok. Benimde o değerim 10.000/1 idi doktorum sorun yok demisti.
Teşekkür ederim. şükür doktorumda dönüş yaptı az önce sorun yok dedi yoğunym yüzyüze ayrıntılı bilgi veririm için rahat olsun dedi haftaya cumartesi gitçez inşallah o zaman ayrıntılı konuşurum.

Maalesef çok aşırı pahalı😕Ben arabayla da kalmayıp herşeyini doldurmayı düşünüyorum yavaştan bu ay başlıyorum. En geç yılbaşına kadar alışverişi bitirmek lazım bence kızlar. Emzirme pompasından göğüs pedine listemizde ne varsa dolduracağım. 2023 korkutuyor valla
Biz de büyük şeyleri ailelerden bekliyoruz araba bebek odası falan. Kalanları almaya başlasak mı kararsızım

30 yaş üstü yaş risk grubuna giriyor kızlar yengemde de yaş riskli çıktı. Bende de öyle çıkacak büyük ihtimal 🥲 ama ikili taramada ense burun vs sıkıntı yok dokyorum gayet normal dedi
Günlerimiz aynı gidiyor sanırım, cinsiyet tahminininde bulundu mu doktorunuz 😊

benim araba seçeneğim kısıtlı ama dediklerinize de bakıyorum bi yandan gerçekten chrome mushroom baya güzelmiş 😅 en fazla ne kadar ağır olabilir ya ? 😂😂😂 ben de kraft onyx beğenmiştim bi zamanlar 🤪

ben de ikizlere çift yönlü araba bakıyorum o kadar seçenek az ki yani fiyat filtresi de yapınca 1-2 model kalıyor o yüzden ağırlık mecburen 2. plana gidiyor. yıl olmuş 2022 bebikler doğacak 2023, çift yönlü araba üretmemek nedir yav 😒
Ay buna ben de ayar oluyorum o kadar basit bir teknoloji ki. Niye hepsinde yok anlamıyorum. Joie mirus dediğim modelde mesela sapı direkt dönüyor çift yön oluyor çok mantıklı keşke her arabada olsa. Ama onu da çok dar yapmışlar 2 yaşa kadar ya kullanır ya kullanmaz sonra tekrar araba gerekecek. İyi bi özellik koyunca da bi yerden eksiltiyorlar sanki. Kraftlara pek bakmadım açıkçası onu da araştırayım🙂 Az önce metroda Joie litetrax kullanan bir kadını gördüm de ona sordum arabanız nasıl memnun musunuz diye çocuk 5 yaşında nerdeyse kocaman. Çok memnunum çok sağlam ve kolay sürülüyor dedi. İlk çocuğunda chicco kullanmış hiç memnun kalmadım mecbur bunu aldım dedi 🙂 Joie ikiz fiyatları nasıl ya da özelliklerini beğendin mi

Ah canım benim ne kadar zorluk yaşamışsın akşam giremedim şimdi yazabiliyorum. Çok şükür şimdiki hamileliğin rahat geçiyor. Gerçekten çok zorlanmışsın kıyamam. Ama sonunda ne güzel hediyeni aldın kuzucuğuna kavuştun ❤️ Sen sürekli çok şey biliyorsun ya hamileliğinle ilgili dikkatlisin doktorun zaten çok iyi. Bir de kızımda kalp atışı şu kadarmış deyince o noktada artık kendimi sorgulamaya başladım hiç bişey bilmiyorum diye. Dün biraz duygusaldım ondan da oldu. Hepimiz çok rahat geçirelim hamileliğimizi de yavrularımıza kavuşalım güzelce. İnşallah buraya hep güzel doğum haberlerimizi yazmak nasip olur 🙏🏻💕
Kuzum hele bir de bebekler doğunca sen gör bizdeki halleri 🤣 tecrübeli anneligin en güzel ya i bebek ağlarken sakın kalabilmek. Mesela ben hatırlıyorum eve geldiğimizde kızımla gaz sancısı çekiyormuş yavrum nasıl ağlıyor bende oturdum onla ağlıyorum 🤭🤭
Yani diyeceğim bilgilerimizi paylaşalım derken kimseyi üzmek değil amacım, ben bazı şeyleri zor yoldan ogrenenlerden oldum hep. Yoksa doktor iyi hoş dedikten sonra ne yapayım fhr yi crl yi vs. Ama işte eski tecrübeler bir tık ister istemez tetikte tutuyor beni de. Onun dışında aslında çok rahatım ben ya. Daha sabah kızım sırtıma bindi 🙈 at olacakmışım 🤣

Ay buna ben de ayar oluyorum o kadar basit bir teknoloji ki. Niye hepsinde yok anlamıyorum. Joie mirus dediğim modelde mesela sapı direkt dönüyor çift yön oluyor çok mantıklı keşke her arabada olsa. Ama onu da çok dar yapmışlar 2 yaşa kadar ya kullanır ya kullanmaz sonra tekrar araba gerekecek. İyi bi özellik koyunca da bi yerden eksiltiyorlar sanki. Kraftlara pek bakmadım açıkçası onu da araştırayım🙂 Az önce metroda Joie litetrax kullanan bir kadını gördüm de ona sordum arabanız nasıl memnun musunuz diye çocuk 5 yaşında nerdeyse kocaman. Çok memnunum çok sağlam ve kolay sürülüyor dedi. İlk çocuğunda chicco kullanmış hiç memnun kalmadım mecbur bunu aldım dedi 🙂 Joie ikiz fiyatları nasıl ya da özelliklerini beğendin mi
bence ağırlık da iki yönde önemli ama genellikle birinden birine tercih yapmak zorunda kalınıyor çok saçma.

joie nin çift yön ikiz bebek arabası yok malesef. hatta bir çok bilindik markanın ikiz bebek arabası yok falan 😒 napacayiz biz bu çocukları birini kucağıma diğerini sırtıma mı bağlayım ? 😂
bir de ben yan yana değil ön arkalı çift yönlü istiyorum ki biraz büyüdüklerinde birbirlerine çevireyim takılsınlar kendi aralarında diye. öyle de bi abc desing var 20 bin 😅 bir de peg prego 2071 var o da 11 bin küsurcuk.

böbrek piyasasını mı bi soruştursam diyorum bazen 😂😂😂

Ya çok merak ettim neden bu kadar gittiğinizi☺️ ben iki kez gittim şimdiye kadar o da biri kanamam olduğundan🙈 fazla mı rahatım acaba
Edit: Fh2512 Fh2512 bayaa geriden gelince okudum yazdığınızı☺️☺️
Benimde öyle aslında. 1.cisi ilk gebeligi öğrendiğimde 4 haftalikken (temmuzda), keseyi gördü ama kalp atımı alamadığı için daha sonra çağırmıştı. Onu kontrol olarak sadece kalp atimina baktı. Diğeri ağustosta 2li test için çağırdı muayenede sorun görmüştü.1 hafta sonra fakültede detaylı kontrole çağırıp kan tahlillerini yaptırdı. Ekstradan çağırmasam benimde 2 olacaktı. Doktorumun gel dediği tarih dışında hiç gitmedim bende.

Çok teşekkür ederim çok incesin 💜💜 bagi ve dedikleriniz arasındayım inanılmaz tecrübe yoksunuyum😂 bakalım buraya yazıcam yakın zamanda almayı planlıyorum çünkü zamlar zamlar🥺

Biz de büyük şeyleri ailelerden bekliyoruz araba bebek odası falan. Kalanları almaya başlasak mı kararsızım
Siz bilirsiniz canım ama dediğim gibi fiyat artışlarının çok olacağını söylüyorlar yılbaşından sonra. Bi de tırnak makasından tut banyo süngerine kadar ıvır zıvır bi sürü şey alınacak. Son aylarda almaktansa her ay bi miktar alırsak daha kolay olur diye düşünüyorum ☺️

Ya ben de 31 yaşındayım kendimi gayet normal bir yaşta sanıyordum anne olmak için. Yaşlanmış mıyız biz 😀 Benim de yaş riski yüksek çıkacak muhtemelen. İnşallah diğerleri iyi çıkar🙏🏻
Yaa böyle deyince aklıma ne geldi biliyormusun , böyle 15-16 li yaşlarda 30 lu 35 li yaşları duyunca oooowww çok büyük yaaa felan diyorduk 😆 şimdi o yasa gelince anladım ki hiçte oooowww luk bir durumu yok 🤣 gayet genciz güzeliz yani 🥰

Benimde öyle aslında. 1.cisi ilk gebeligi öğrendiğimde 4 haftalikken (temmuzda), keseyi gördü ama kalp atımı alamadığı için daha sonra çağırmıştı. Onu kontrol olarak sadece kalp atimina baktı. Diğeri ağustosta 2li test için çağırdı muayenede sorun görmüştü.1 hafta sonra fakültede detaylı kontrole çağırıp kan tahlillerini yaptırdı. Ekstradan çağırmasam benimde 2 olacaktı. Doktorumun gel dediği tarih dışında hiç gitmedim bende.
Dediğim gibi herkesin süreci farklı işliyor bana 2 kere gitmek az gelirken size yeterli olabiliyor herkesin kendi tercihi

Merhaba arkadaşlar. 13+0 haftalık hamileyim. Bir haftadır rahmimin olduğu yerde sızı,acı gibi bir şeyler hissediyorum sanki bir şeyler kopuyo benim haftamda bunlari yaşayan var mı ilk hamileligim bilmiyorum o yüzden. Ve hiç hareket hissetmedim şimdiye kadar normal mi ? 5 gün sonra randevum var korkuyorum kötü bir şey duyacağım diye
Canım cok gecmis olsun,
ben kendi tahminimi soyleyeyim acı eşiğiniz düşükse tahminen rahim büyüdüğü için kaslarin cok geriliyor ve bunu hissediyorsunuz. Kasların genişlemesi ağrı acı sızı yapıyor cunku😊 aktif kanama, hareket edemeyecek kadar ağrının varsa doktorunuza danışın mutlaka ama .

Back