2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar sizce 2.el süt sağma makinesi alınır mı ? Medela istiyorum ama 1. elleri çok pahalı temiz bulup 2. el mi alsam acaba. Çalışacağım için iyi bi cihaz almak istiyorum.
Medela iyi bir marka ama fiyatlar ortada. Canım makina 2.el olabilir elektronik sonucta ama biberon ve başlıklarını değiştirmen gerekir bence onların yedek parçalarına ulaşım kolaylığı açısından baktım mi?

Güzel arkadaşlarım hepinizi çok seviyorum. Maalesef aranızdan ayrılıyorum. Sebebini yazmama gerek yok. 8 aylık evliliğimde doğal yoldan hamile kalabildiğim için Allah’ıma şükrediyorum. Bunun bile bir şans olduğunu biliyorum ve şükretmek dışında yapabileceğim birşey yok. İnşallah tekrar bu duyguyu yaşarım. Sizinle birlikte bu yolculuğu sürdürmek isterdim ama maalesef olmadı. Bu mesajıma cevap yazmayın olur mu. Çünkü okumak istemiyorum beni anlayışla karşılayın olur mu kızmayın bana siteye bir süre girmeyeceğim. Hiç kötü hislere kapılmayın. Benim mesajımı okuyup geçin ve keyifli sohbetinize devam edin. Hepinizi çok seviyorum hoşçakalın

Kızlarrrr bişi soracam,vücudumda lekelenmeler oldu,kahverengimsi birden bire ortaya çıkan lekeler.yüzümde de oluşmaya başladı var mı bu durumu yaşayan ..bıyık kısmım hitler bıyığı şeklinde karardı inanamıyorum cidden ne kullanmak lazım

Güneşe çıkarken mutlaka güneş kremi , cildiniz şuan çok hassas o yüzden güneş çok lekelenme yapıyor canım

Mesajı alıntılamıyorum ama görürsen bil ki destek için biz hep burdayız. Her ne olduysa nasıl olduysa önemli değil sen artık bi melek annesisin ve inanıyorum ki en kısa sürede bu güzel duyguyu tekrar yaşayacaksın. Kalbimiz, aklımız seninle arkadaşım.

Ayy ah üçüzlere hiç araba yok yurtdışından getirenler var ama eski ve kötü durumda olan ikinci eller bile 16 17 bin tl istiyorlar bence korkunç bir ücret biz de bir ikiz bir tek almayı düşünüyoruz şuan ama belirsizlik içindeyiz

Yaa biz de aynı hastaneden geldik kaynanam tutturdu ben kalcam diye akşam da gitti 11de yattı benim hamileyken hazirladigim börekleri sarmaları buzluktan çıkarıp yaptı kimseye ikram etmedi sağolsun bana da 1 tas çorba yapmadı hep kuru yemek yaptı inatla ayy neyse bunu anlatmayacaktım arada aklıma geliyor deliriyorum böyle biz ilk gece kaldık eşimle başbaşa bebek ağlıyor mecburen habire emziriyorum yok hala ağlıyor altına bakıyoruz aynı şekilde devam ağlamaya meğer ikimizde çocuğun gazını çıkartmıyormuşuz ondan ağlıyormuş çocuk ben başladım ağlamaya sütüm yok cocuk ac diye esim sokta falan sabah oldu çocuk uyudu bizde uyuduk ilk gece bir sekilde gecti boyle geldik ikinci geceye ikince gece zar zor 3teuyuttuk tam daldım çocuk başladı ağlamaya altına bakalım dedik kakası sırtından cıkmış bir yandan temizliyorum bir yandan ağlıyor kıyafetini değiştirelim derken çocuk titriyor ben bir türlü citcitli badisini giydiremedim oturdum ağladım yarim saat sukur sonunda kaynanam uyandi geldi 1 kere hayirli bir sey yapti onu anlatir durur herkese gizem giydiremedi ben giydirdim diye yani bu tarz acemilikler olur sonra cok da gulersiniz

Off ikiz bebek arabası piyasası da kötüymüş hakkımızda hayırlısı artık
Bende böbrek piyasasıyla haşir nesir olmayı düşünüyorum sonumuz o olacak belli ki

C Cimenlere_uzansam isteğine saygı duyuyorum seni de çok seviyorum umarım en kısa zamanda istediğine kavuşursun

Allah aklımızı ve böbreklerimizi bize bağışlasın evet ben üçüz arabaları acaba kaç ki diye bakmıştım resmen üçüz arabası yok ! bu memlekette üçüzler de var beşizler de var . bi ikiz bi tek arabası da uyguna gelmeyecektir , şaka bi yana Allah yardımcımız olsun hepimizin. yavruların da canları sağ olsun analar babalar ama özellikle analar çözüm bulmak için var.

kaynananıza da laf edip kendimde bulmak istemiyorum ama bu sefer sarmaları doğuma gitmeden kendiniz bitirin

not : Annabelle1, iyi ki tanıştık. mucizen, umudun tekrar seni bulsun , yüzün gülsün dilerim

Canım mart anneleri, doktordan geldim.
Her şey gayet yolunda çok şükür .
Ama poponu dönmüş mümkün değil kendini gostermedi. Neler neler yaptı doktor ama bana mısın demedi.
Doktor dolu inat dedi %60 kız diyelim ama hazırlık yapma bi bekle dedi

Gözünaydın canım ben de ctsi gidicem çok stresliyim inşallah iyidir bebek

Bana da aynısını söyledi erken dedi :) hayırlısı olsun canım sağlıklı olsunlar da

Merhaba kızlar ben de kontrolden geldim çok şükür her şey yolunda fakat kanama alanından ötürü iki hafta rapor verecek doktorum. Pazartesi itibariyle başlamadan rapor almış olacağım. Cinsiyet tahmini yapabilecek olanları beklerim

Eklentiler

• IMG_20220901_170816.jpg
    94,7 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_20220901_170737.jpg
    91,8 KB · Görüntüleme: 70
Merhaba arkadaşlar 4. Ayda FERRUM ve DECAVİT ini tek mi kuulanıyoruz benim doktor sadece bunları verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…