- 9 Şubat 2022
- 892
- 1.516
- 33
- 28
Ben 11. Haftada kontrole gittiğimde kız gibi ama çok erken dedi. Salı günü ikiliye gidicem bakalım nolcak :)Salı günü 2li taramaya gittim canım doktorum erkeğe benziyor dedi ama bu haftalar yanılma olabiliyor dedi o yüzden net değil. Senin ki belli mi
Hadi hayırlısı bende haftaya gidicem tekrar netleşmesi için sağlıkla gelsinlerBen 11. Haftada kontrole gittiğimde kız gibi ama çok erken dedi. Salı günü ikiliye gidicem bakalım nolcak :)
Medela iyi bir marka ama fiyatlar ortada. Canım makina 2.el olabilir elektronik sonucta ama biberon ve başlıklarını değiştirmen gerekir bence onların yedek parçalarına ulaşım kolaylığı açısından baktım mi?Kızlar sizce 2.el süt sağma makinesi alınır mı ? Medela istiyorum ama 1. elleri çok pahalı temiz bulup 2. el mi alsam acaba. Çalışacağım için iyi bi cihaz almak istiyorum.
Güneşe çıkarken mutlaka güneş kremi , cildiniz şuan çok hassas o yüzden güneş çok lekelenme yapıyor canımKızlarrrr bişi soracam,vücudumda lekelenmeler oldu,kahverengimsi birden bire ortaya çıkan lekeler.yüzümde de oluşmaya başladı var mı bu durumu yaşayan ..bıyık kısmım hitler bıyığı şeklinde karardıinanamıyorum cidden ne kullanmak lazım
benim araba seçeneğim kısıtlı ama dediklerinize de bakıyorum bi yandan gerçekten chrome mushroom baya güzelmişen fazla ne kadar ağır olabilir ya ? ben de kraft onyx beğenmiştim bi zamanlar
ben de ikizlere çift yönlü araba bakıyorum o kadar seçenek az ki yani fiyat filtresi de yapınca 1-2 model kalıyor o yüzden ağırlık mecburen 2. plana gidiyor. yıl olmuş 2022 bebikler doğacak 2023, çift yönlü araba üretmemek nedir yav
Kuzum hele bir de bebekler doğunca sen gör bizdeki halleritecrübeli anneligin en güzel ya i bebek ağlarken sakın kalabilmek. Mesela ben hatırlıyorum eve geldiğimizde kızımla gaz sancısı çekiyormuş yavrum nasıl ağlıyor bende oturdum onla ağlıyorum
Yani diyeceğim bilgilerimizi paylaşalım derken kimseyi üzmek değil amacım, ben bazı şeyleri zor yoldan ogrenenlerden oldum hep. Yoksa doktor iyi hoş dedikten sonra ne yapayım fhr yi crl yi vs. Ama işte eski tecrübeler bir tık ister istemez tetikte tutuyor beni de. Onun dışında aslında çok rahatım ben ya. Daha sabah kızım sırtıma bindiat olacakmışım
bence ağırlık da iki yönde önemli ama genellikle birinden birine tercih yapmak zorunda kalınıyor çok saçma.
joie nin çift yön ikiz bebek arabası yok malesef. hatta bir çok bilindik markanın ikiz bebek arabası yok falannapacayiz biz bu çocukları birini kucağıma diğerini sırtıma mı bağlayım ?
bir de ben yan yana değil ön arkalı çift yönlü istiyorum ki biraz büyüdüklerinde birbirlerine çevireyim takılsınlar kendi aralarında diye. öyle de bi abc desing var 20 binbir de peg prego 2071 var o da 11 bin küsurcuk.
böbrek piyasasını mı bi soruştursam diyorum bazen
Ayy ah üçüzlere hiç araba yokyurtdışından getirenler var ama eski ve kötü durumda olan ikinci eller bile 16 17 bin tl istiyorlar bence korkunç bir ücret biz de bir ikiz bir tek almayı düşünüyoruz şuan ama belirsizlik içindeyiz
Yaa biz de aynı hastaneden geldik kaynanam tutturdu ben kalcam diye akşam da gitti 11de yattı benim hamileyken hazirladigim börekleri sarmaları buzluktan çıkarıp yaptı kimseye ikram etmedi sağolsun bana da 1 tas çorba yapmadı hep kuru yemek yaptı inatla ayy neyse bunu anlatmayacaktım arada aklıma geliyor deliriyorum böylebiz ilk gece kaldık eşimle başbaşa bebek ağlıyor mecburen habire emziriyorum yok hala ağlıyor altına bakıyoruz aynı şekilde devam ağlamaya meğer ikimizde çocuğun gazını çıkartmıyormuşuz ondan ağlıyormuş çocuk ben başladım ağlamaya sütüm yok cocuk ac diye esim sokta falan sabah oldu çocuk uyudu bizde uyuduk ilk gece bir sekilde gecti boyle geldik ikinci geceye ikince gece zar zor 3teuyuttuk tam daldım çocuk başladı ağlamaya altına bakalım dedik kakası sırtından cıkmış bir yandan temizliyorum bir yandan ağlıyor kıyafetini değiştirelim derken çocuk titriyor ben bir türlü citcitli badisini giydiremedim oturdum ağladım yarim saat sukur sonunda kaynanam uyandi geldi 1 kere hayirli bir sey yapti onu anlatir durur herkese gizem giydiremedi ben giydirdim diye yani bu tarz acemilikler olur sonra cok da gulersiniz
Off ikiz bebek arabası piyasası da kötüymüşhakkımızda hayırlısı artık
Bende böbrek piyasasıyla haşir nesir olmayı düşünüyorum sonumuz o olacak belli ki
Gözünaydın canımCanım mart anneleri, doktordan geldim.
Her şey gayet yolunda çok şükür .
Ama poponu dönmüş mümkün değil kendini gostermedi. Neler neler yaptı doktor ama bana mısın demedi.
Doktor dolu inat dedi%60 kız diyelim ama hazırlık yapma bi bekle dedi
İyidir canım Allah'ın izniyle hicc merak etme onların keyfi yerinde maşallahGözünaydın canımben de ctsi gidicem çok stresliyim inşallah iyidir bebek
Bana da aynısını söyledi erken dedi :) hayırlısı olsun canım sağlıklı olsunlar daCanım mart anneleri, doktordan geldim.
Her şey gayet yolunda çok şükür .
Ama poponu dönmüş mümkün değil kendini gostermedi. Neler neler yaptı doktor ama bana mısın demedi.
Doktor dolu inat dedi%60 kız diyelim ama hazırlık yapma bi bekle dedi
İyidir Allahın izniyleGözünaydın canımben de ctsi gidicem çok stresliyim inşallah iyidir bebek
İnşallah kuzum, annelik mesleği çok zormuşİyidir canım Allah'ın izniyle hicc merak etme onların keyfi yerinde maşallah
Covidden sonra göremedim ya onun stresi oldu biraz daİyidir Allahın izniyle
Benim de bu cumartesi gerildim birazGözünaydın canımben de ctsi gidicem çok stresliyim inşallah iyidir bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?