• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Sayfayı yeni keşfettiğim için direk konulara dalıyo gibi oldum😂 buna bakıcam fikir için çok sağolun💜 acaba bagi easyfold 2 hakkında yorumunuz var mı
Canım bagi easyfold2 çok kaliteli bir araba 10 tane çocuğun olsa yine eskitemezsin 🤣 Yün kullanılıyor kumaşında çok güzel gerçekten. Ama ben niye tercih etmem onu söyleyeyim. Çok ağır öncelikle katlanması çok zor pratik bir kullanımı yok. Yorumlarda okumuştum tente boyu çok kısa demişler. Arabayı gidip gördüysen farkedersen boyu biraz kısa gerçekten. Çocuk uzun boylu olursa başı yukarı çok yaklaşmış olacak. Mağazada mutlaka görerek almanı tavsiye ederim arabayı. Kucakla şöyle kaldırmaya çalış. Bir kaldırım bile yeri gelip zorlayacak seni öyle düşün ☺️

Ya çok merak ettim neden bu kadar gittiğinizi☺️ ben iki kez gittim şimdiye kadar o da biri kanamam olduğundan🙈 fazla mı rahatım acaba
Edit: Fh2512 Fh2512 bayaa geriden gelince okudum yazdığınızı☺️☺️
Bazısı idrar kan tahlili için gittiklerim bide ilklerde lekelenmem vardı bebek iyimi diye merak ediyorduk. Sonrasında corona oldum o yüzden de Bi telaş sarmıştı beni bebeğim iyimi diye. Daha sonra kan pıhtılaşma sonucum için farklı doktorlara gittim bu şekilde yani. 2 kere çok az değilmi haftanızı bilmiyorum ama 2 kerede bana biraz rahat gibi geldi 😊

Yasa bağlı risk yüksek çıkmış o da çok normal 30 un üstüne çıktık artık 😁ama kombine risk düşük bence sorun teşkil edecek bir durum yok. Benimde o değerim 10.000/1 idi doktorum sorun yok demisti.
Ya ben de 31 yaşındayım kendimi gayet normal bir yaşta sanıyordum anne olmak için. Yaşlanmış mıyız biz 😀 Benim de yaş riski yüksek çıkacak muhtemelen. İnşallah diğerleri iyi çıkar🙏🏻

Ya ben de 31 yaşındayım kendimi gayet normal bir yaşta sanıyordum anne olmak için. Yaşlanmış mıyız biz 😀 Benim de yaş riski yüksek çıkacak muhtemelen. İnşallah diğerleri iyi çıkar🙏🏻
Ya ben konuşurken kuzum falan diyorum yaşça büyüksünüz benden sıkıntı yoktur inşallah 😄 tamamen samimiyetten öyle yazıyorum aslında 😊

Merhaba kızlar 😊

Ege’de aynen şu an senin yaptığın gibi yaşıyoruz canım klimaya yapışık şekilde🤣 İyi olmana çok sevindim. Ne güzel sağlığın iyi geziyorsun nazarlar değmesin 🧿❤️ Sen söyleme üçüz diye aynen ☺️

Gerçekten sıcakmış buralar ben hep tatili eylül ortasından sonra ayarlayabilen bir insan olarak bu sıcağı hiç yaşamamışım 🙈🤣🤣 neyse az kaldı diyelim yakında o tatlı havalar gelecek bu yakıcı sıcaklar geçecek sizin için de 👍

Vallahi iyi diyelim iyi olalım kuzum yatmak istemiyorum sonra çok yatarak geçecek üçüz gebeleri hep yatıyor 20. Haftadan sonra bende yatacağım diye son zamanlarda gezeyim dedim çok da güzel geçiyor ama nasıl yorulup uyuyorum anlatamam 🙈😊

Ben söylemiyorum benim meraklılar söylüyor hemen kizim herkese 3 kardeşim olacak diyor 🤣 eşim de aa eşiniz hamile mi diyen tüm satıcılara üçüz hem de diye belirtiyor sağolsun 🤦‍♀️🤣

Bazısı idrar kan tahlili için gittiklerim bide ilklerde lekelenmem vardı bebek iyimi diye merak ediyorduk. Sonrasında corona oldum o yüzden de Bi telaş sarmıştı beni bebeğim iyimi diye. Daha sonra kan pıhtılaşma sonucum için farklı doktorlara gittim bu şekilde yani. 2 kere çok az değilmi haftanızı bilmiyorum ama 2 kerede bana biraz rahat gibi geldi 😊
Bilemedim şimdi 😊 10+1 henüz. 7.haftada gitmiştim üç hafta sonraya çağırdı doktorum işte o zaman gittik bir de kanamadan dolayı kontrole gideceğim. Galiba ilkinde de öyle yapmıştık😅

Bilemedim şimdi 😊 10+1 henüz. 7.haftada gitmiştim üç hafta sonraya çağırdı doktorum işte o zaman gittik bir de kanamadan dolayı kontrole gideceğim. Galiba ilkinde de öyle yapmıştık😅
Valla sizin tercihiniz tabi 2 kerede gitmek sizin 5 kerede gitmek. Sizin ikinci galiba. Bizim ilk ve çok istediğimiz için çok üstüne düşüyoruz galiba 😌

Merhaba arkadaşlar. 13+0 haftalık hamileyim. Bir haftadır rahmimin olduğu yerde sızı,acı gibi bir şeyler hissediyorum sanki bir şeyler kopuyo benim haftamda bunlari yaşayan var mı ilk hamileligim bilmiyorum o yüzden. Ve hiç hareket hissetmedim şimdiye kadar normal mi ? 5 gün sonra randevum var korkuyorum kötü bir şey duyacağım diye

Canım bagi easyfold2 çok kaliteli bir araba 10 tane çocuğun olsa yine eskitemezsin 🤣 Yün kullanılıyor kumaşında çok güzel gerçekten. Ama ben niye tercih etmem onu söyleyeyim. Çok ağır öncelikle katlanması çok zor pratik bir kullanımı yok. Yorumlarda okumuştum tente boyu çok kısa demişler. Arabayı gidip gördüysen farkedersen boyu biraz kısa gerçekten. Çocuk uzun boylu olursa başı yukarı çok yaklaşmış olacak. Mağazada mutlaka görerek almanı tavsiye ederim arabayı. Kucakla şöyle kaldırmaya çalış. Bir kaldırım bile yeri gelip zorlayacak seni öyle düşün ☺️
Çok teşekkür ederim doğru diyosunuz gittim gördüm, fiyat da bi tık pahalı anladığım kadarıyla diğerlerine göre☺️ Ben joienin litetrax modelini beğendim aslında ama tek taraflıymış. Acaba bilgisi olan var mıdır joienin hem hafif hem çift taraflısı var mı

Merhaba arkadaşlar. 13+0 haftalık hamileyim. Bir haftadır rahmimin olduğu yerde sızı,acı gibi bir şeyler hissediyorum sanki bir şeyler kopuyo benim haftamda bunlari yaşayan var mı ilk hamileligim bilmiyorum o yüzden. Ve hiç hareket hissetmedim şimdiye kadar normal mi ? 5 gün sonra randevum var korkuyorum kötü bir şey duyacağım diye
Merhaba. Herkesin hamileligi farklı oluyor aslında yani olan da vardır olmayan da. Benim de 13 haftalik oldu başından beri ara ara kasik ağrıları oluyor ama 2-3 haftada bir kontrole gittim oyuzden içim rahat. Doktorunuza telf.la danisirsaniz iyi olur, cok şiddetli değilse endişelenmenize gerek yok

Yaa ben de 31 yaşındayım, riskli grup mu 😢
İçini ferah tut, rahim genişliyor bebek büyüyor.
20. Haftaya kadar hissedilmemesi normal.
Oğlumda 16. Haftada tek tük hissettim

İlk çocuktan kalma olunca hiç bakmamıştım ne kadar yüksek fiyatlar 🤦 Allah yardımcınız olsun. Biz casual almıştık o dönemde çok da aktif kullandık 3ysşına kadar. Çok memnunum tabi fiyatlar nasıldır bilmiyorum ama çok kullanışlıydı. Mağazada deneyin mutlaka kızlar bazıları manevralarda çok zorluyor.
Maalesef çok aşırı pahalı😕Ben arabayla da kalmayıp herşeyini doldurmayı düşünüyorum yavaştan bu ay başlıyorum. En geç yılbaşına kadar alışverişi bitirmek lazım bence kızlar. Emzirme pompasından göğüs pedine listemizde ne varsa dolduracağım. 2023 korkutuyor valla

Ya ben konuşurken kuzum falan diyorum yaşça büyüksünüz benden sıkıntı yoktur inşallah 😄 tamamen samimiyetten öyle yazıyorum aslında 😊
Büyük müymüşüm senden. Hay allah ifşa olduk 🙈🤣 Ben kimsenin yaşına bakmıyorum açıkçası herkese canımı kuzumlu konuşuyorum valla. Arkadaşız hepimiz 🥰

Back