• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Pozitif sonuç alan arkadaşlar transferden sonra genel olarak yattınız mı yoksa ağır olmayacak şekilde ev işlerinize katkıda bulundunuzmu ben ilk 4-5 gün yattım ara ara yürüyüşler yaptım kan akışı için 7. Günden sonra ufak ufak işler yapıyorum bi yanım vicdan yapıyo sorun olur mu die 😅😅sizler ne durumdaydınız
Ben henüz sonuç almadım ama transfer sonrası yatmadımda. Yemekse yemeğimi yaptım. Ortalık toplamaksa ortalığımı topladım. Çamaşırımı yıkadım astım. Öenmli olan ağır kaldırmamak. Ve aşırı yorulmamak. Bana hastane yatma dedi. Hareketsizlik hem kabız yapar hemde kan akışını yavaşlatır dediler

Arkadaslar selam, pozitif gorenleri kutluyorum🌸
Hic belirti yasamadan pozitif goren var mi aranizda? Ya da belirtileriniz kacinci gunde basladi, basindan beri var miydi?
Benim henuz 4.gunu transferimin ve dun cok cok az bel ve kasik agrim oldu. Bugun yine hicbir sikayetim yok, goguslerimde hassasiyet bile yok. Belirti aramayin diyor hemsirem de, olan belirtileri de ilac ve ignelere bagli diye okudum ama yine de huzursuz oldum 🥹

Ahh vaallahş bilemedm pazar günü kan vericem umarım sorun yoktur benmkedir bebeğim 😞
İnşallah sizinledir🤲🌸 test alırsanız pazar gününe kadar koyulaşma takibi yapabilirsiniz. inşallah herşey yolundadır sizin için ,olumlu pozitif sonuç alırsınız🤲

Evet tabi bu belirti olmayabilir. Ama ben de vajinamda farklılık hissettim şişiklik. Yani şöyle düşüyorum tabi ki embriyo farklı küçücük bir şey anlayamayız ama sonuçta rahim bebekle birlikte gelişiyor büyüyor farklılaşıyor acaba ondan mı diye düşünmedim değil 😂
Ben de bel ağrısı adet ağrısı olmuştu. Evde 5. Gün idrar testinde öğrenmiştim çift çizgi görmüştüm 🥰 benim pozitif bu arada pazartesi keseyi görmeye gideceğim
5.gün embriyosumuydu sizin dondurulmuşmuydu? ben de 10 gün beklemek istemiyorum gerçi daha 3.günündeyim transferin ama 6-7 de yapsam nasıl olur acaba diye düşünmüyor değilim 😂 benim 6.gün gibi oluyor aslında 5.gün ama blast ettikleri için 1 gün daha geçiyor sanırım

Ben henüz sonuç almadım ama transfer sonrası yatmadımda. Yemekse yemeğimi yaptım. Ortalık toplamaksa ortalığımı topladım. Çamaşırımı yıkadım astım. Öenmli olan ağır kaldırmamak. Ve aşırı yorulmamak. Bana hastane yatma dedi. Hareketsizlik hem kabız yapar hemde kan akışını yavaşlatır dediler
Teşekkür ederim yanıtladığınız için bende henüz sonuç almadım 25 şubat kan testi vericem zaten çok hareketsiz durabilen biri değilim rahatladım biraz daha😊 Umarım güzel haberler alırsınız🌸

Vallahi belirtilerw çok takılmayın bende 13 şubatta oldum ilk 4 gün kasık ağrısı adet sancısı gibi ağrılar göğüslerde sızlama ağrı acı hepsi vardı 5. Gün kesildi hatta bende korktum ama bugün silik de olsa çizgi gördüm çok şükür. Yani belirtiler kesilebilir endişe etmeyin
Bir önceki kimyasal gebeliğimde gece sık idrara çıkma,uyku hali, göğüs şişkinliği oluyordu bunda hiçbir belirti olmayınca çekindim biraz. Umarım dediğiniz gibidir 😊 12.güne kadar idrardan da bakmamı istemiyor kimse bakmaya da çekiniyorum zaten. Hayırlısı olsun hepimiz için inş 💕

Hanımlar merhaba
6. Gün 31
8. Gün 47
9. Gün 66
Sonuclarım hakkında yorum yapabilecek var mı acaba

Bir önceki kimyasal gebeliğimde gece sık idrara çıkma,uyku hali, göğüs şişkinliği oluyordu bunda hiçbir belirti olmayınca çekindim biraz. Umarım dediğiniz gibidir 😊 12.güne kadar idrardan da bakmamı istemiyor kimse bakmaya da çekiniyorum zaten. Hayırlısı olsun hepimiz için inş 💕
İnşallah hepimiz için olumlu güzel şeyler olur🤲🥰 belirtiler olup kaybolan ve pozitüf ola o kadar çok kişi var ki burda endişe etmeyin diye dedim 🌸 Allahım bizlerinde kucağını doldursun inşallah🥰

Hanımlar merhaba
6. Gün 31
8. Gün 47
9. Gün 66
Sonuclarım hakkında yorum yapabilecek var mı acaba
Benim ilk transferimde böyleydi sonuçlarım. 5. Gün çift transfer olmuştum. Çok düşük değerle öğrendim 2 katı artmamıştı. Ama sonra kese gördük. 9.haftaya kadar takip edildi. Kesede bebek göremedik. Bol gebelik olarak sonlandırıldı. Hakkınızda hayırlısı olsun

3. Gün embriyosu transferi olanlar yerleşme kanamasını kaçıncı günde gördünüz. Benim transfer hariç 6. Günüm bugün ara ara pembe lekelenme geliyor. Sizlerde durum ne?

Back