• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    6
Kızlar bugün kontrole gittim 5+4 de keseyi gördük siyah beyaz us görüntüsünün altında “ xG1 12.9 mm “ yazıyor yani boyutu 1.29 cm mi oluyor ?

Benim 2. Testten sonra bir daha bakmaya gerek görmediler keseyi görmek için beklememi söylediler.

Bugün gittim özelde doktora Solante Pregna önerdi. Direkt hamileler içinmiş. Ben daha önce de Solantenin başka bir versiyonunu kullanıp memnun kalmıştım. Şimdi buna geçeceğim.

Eklentiler

• Screenshot_2025-02-20-16-35-05-072_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2025-02-20-16-35-05-072_com.android.chrome-edit.jpg
    38,3 KB · Görüntüleme: 20
Günaydın kızlarr 🐣 Ya bişey sormak istiyorum. 7 haftalığım, bebis sol tarafta. Yürürken sol bacağımın iç kısmı çok ağrıyor dizime kadar diyebilirim. Çekme yapıyor gibi, değil gibi de tam anlayamadım ama bacağıma gerçekten çok vuruyor. Sizde de böyle bir durum var mı?
Canım benimde sol tarafta ama sağ tarafımda arada ağrım oluyor. Ağrıların olması çok normal rahim büyüyor sonuçta😍 içerde hummalı bir çalışma var ağrı,sızı normal ama eğer ki dayanılmaz ise doktora görün istersen canım🌸

Bugün gittim özelde doktora Solante Pregna önerdi. Direkt hamileler içinmiş. Ben daha önce de Solantenin başka bir versiyonunu kullanıp memnun kalmıştım. Şimdi buna geçeceğim.
Kızımda bunu kullandım hiç leke yaşamadım skt si az kaldı indirim kovalayayım ben de tekrar bundan alacağım. Biraz kötü kokuyor ama güzel kokan güneş kremi yok zaten ☺️

Arkadaşlar şimdi okuyabiliyorum yazılanları. Ben İstanbul’da bi devlet hastanesinde doğumhanede bebek hemşiresiyim. Ve asla devleti önermiyorum. Güzel bir hastanede yaşanan doğum deneyimini bilmeyenler ya da benim kadar işin içinde olmayanlar devleti iyi sanabilir ama maalesef, özellikle eğitim araştırma hastaneleri… hele de ilk doğumunuzsa koşarak uzaklaşın.

Back