Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aayyy hayırlı uğurlu olsuunnn gözün aydınnn Rabbim kucağına almayı da nasip etsinnKızlaaar bugün 6+5’ten bildiriyorum
Kalp miniğimin kalp atışını ve kendini gördük![]()
Çok teşekkür ederim canım. Bugüne kadar emin değildim herhangi bir belirtim de yok çok şükürAayyy hayırlı uğurlu olsuunnn gözün aydınnn Rabbim kucağına almayı da nasip etsinn![]()
Canım benimde sol tarafta ama sağ tarafımda arada ağrım oluyor. Ağrıların olması çok normal rahim büyüyor sonuçtaGünaydın kızlarrYa bişey sormak istiyorum. 7 haftalığım, bebis sol tarafta. Yürürken sol bacağımın iç kısmı çok ağrıyor dizime kadar diyebilirim. Çekme yapıyor gibi, değil gibi de tam anlayamadım ama bacağıma gerçekten çok vuruyor. Sizde de böyle bir durum var mı?
Oooo kocaman olmuşşş8 haftaliktan helloo![]()
Doktora ne zaman gideceksiniz doktorunuza sorun ben cumartesi sorcam canimBenim sabahtan beri hiç geçmedi işte öyle girip kaybolsa hiç takmam ama sabahtan beri sürüyor![]()
Canim tebrik ederim özele mi gittin eşini aliyorlarmi içeri ultrason bôlümüne kalp atisi içinKızlaaar bugün 6+5’ten bildiriyorum
Miniğimin kalp atışını ve kendini gördük![]()
Teşekkürler canım benim. Maalesef eşi içeriye almıyorlar ben kendim çektim ona göstermek için.Canim tebrik ederim özele mi gittin eşini aliyorlarmi içeri ultrason bôlümüne kalp atisi
Özelemi gitmiştin peki canimTeşekkürler canım benim. Maalesef eşi içeriye almıyorlar ben kendim çektim ona göstermek için.
Devlet olduğu için pek ilgilenmedi açıkçası bende isteyecektim ama doktor tavrı yüzünden isteyemedimBu betayla vajinal kesin görünürdü keşke başka bir yerde vajinal baktırsaydın için rahat ederdi . 1.500 üzeri vajinal görünüyor
Ben haftaya perşembe gidiyorumDoktora ne zaman gideceksiniz doktorunuza sorun ben cumartesi sorcam canim
AmiiinnÇok teşekkür ederim canım. Bugüne kadar emin değildim herhangi bir belirtim de yok çok şükürumarım sorunsuz sıkıntısız,geçer hepimiz için
![]()
Dayanılmaz değil yaCanım benimde sol tarafta ama sağ tarafımda arada ağrım oluyor. Ağrıların olması çok normal rahim büyüyor sonuçtaiçerde hummalı bir çalışma var ağrı,sızı normal ama eğer ki dayanılmaz ise doktora görün istersen canım
![]()
Kızımda bunu kullandım hiç leke yaşamadım skt si az kaldı indirim kovalayayım ben de tekrar bundan alacağım. Biraz kötü kokuyor ama güzel kokan güneş kremi yok zatenBugün gittim özelde doktora Solante Pregna önerdi. Direkt hamileler içinmiş. Ben daha önce de Solantenin başka bir versiyonunu kullanıp memnun kalmıştım. Şimdi buna geçeceğim.
Yok canım devlete gittim. Özelde babayı alıyorlar ama sen ne durumdasın ne zaman gideceksin bir sonrakine?Özelemi gitmiştin peki canim