2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ne kadar gizemlisin Yaa
Hahhahahaha kuzum gizem felan değil de kendi kendime almış olduğum bir karar diyeyim. Bebeğin hareketlerini günlük hayat içinde hissetmeye başladığım gün eklerim demiştim. Öyle de kaldı aslinda. minseo Da merak ediyordu yazamamıştım ufaklikla oynarken toplu cevap olsun kızlar

Çok hassaslaştım birden hiç ilgilenmiyorum gibi hissettim. Burada herhangi bi konu konuşulduğunda genelde doktorumla hiç konuşmadığım bi konu oluyor. Zaten ekstra duygusalız yanlış yapma korkusu geldi birden içime. Kötü bişey olursa kendimi suçlamak istemiyorum. O yüzden endişe ettim. Ne güzel yazmışsın yine. Daha iyi hissettim okuyunca iyi ki varsın

Bir mart annesi daha aramiza hosgeldiniz
Benim cinsiyet tahminim bir prenses herseyden önce sağlıkla büyüsün minnos
İlk sayfamızdaki mart anneleri listemize sizi de ekliyorum

Yok kuzum yasaklamadı doktorum hiçbir şeyi. Ama devlet hastanesine gittiğim için açıkçası uzun uzun konuşma fırsatım da olmuyor o yüzden acaba daha ayrıntılı bilgilenmem gerekir mi diye aklıma şüphe düştü. Doktorum da doçent ve asistanı değil bizzat kendi ilgileniyor o yüzden çok güveniyorum ama hem süremiz kısa hem cihaz çok iyi değil bence

Ya süpersin Ben de çok mu ilgisizim diye içime bi kurt düştü akşam akşam. İyi bari böyle devam o zaman Ordulu musun yoksa sen

Acaba kurcalamak gerekir mi ilgisiz miyim diye içime kurt düşmüştü yalnız olmadığımı bilmek iyi geldi

Ben biraz hassaslaştım sanırım. Herkes herşeyi biliyor da ben ilgisiz kaldım diye duygulandım birden içime sıkıntı bastı. Mesajlarınız rahatlattı beni

Ay gerçekten mi iyi ki söylememiş doktorun gerçekten gereksiz stres. İkinci bebeğinde de diğer doktora gitmen iyi olmuş valla rahat ve sakin doktorlara da bayılıyorum. Aynen dediğin sebeplerle doktora soru sormuyorum ama acaba yanlış mı yapıyorum diye içime bi sıkıntı gelmişti. Mesajın rahatlattı beni

Kaçıncı hafta da söylemişti hatırlıyor musunuz, genelde erkeğe benziyor deyince çok yanılma olmuyor diyorlar ama hayırlısı bakalım
Yanılma her zaman oluyor canım bundan bir hafta felan önce anlattım sanirim burda belkide iki, tam emin değilim. Bir arkadaşım 30lu haftalara yaklaştı Doktoru hep erkek dedi. Detaylı ultrasonda da erkek demişler . Sonra ufak bir durumdan kaynakli doktoru başka bir doktordan daha muayene olmasını istemiş ve cinsiyetin kız olacağını olamaz öğrendiler. Annem de şey diyor bana senin için hep erkek demislerdi, erkek beklerken kız doğdun der. tabi o zamanın teknolojisiyle şimdiki teknoloji çok farklı ama az da olsa olabiliyor.

Hahaha yarına kendi doktorum değil ama bana yakın bir devlet hastanesinde randevu buldum. İlk defa devlette muayne olucam acaba direk kontrol için geldim desem bakarlar mı
Az kaldı cumartesiye
Tabi canım haftanı söyleyip kontrol için geldim dersin. İnşallah iyi bir doktor denk gelir Benim 12. haftadan sonra doktorum değişecek çok üzülüyorum

12 mi Ben 3 kez gittim. Annem ne çok gittin diye kızıp duruyor bana. Çocuğu dürtüp durma rahat bırak diyor Sen annemin kızı olsan seni eve bağlardı herhalde

Bakalım hayırlısı olsun artık canım kesinleşince yazarım . Ya kız ya erkek Allah herkese hayırlı evlatlar versin inşallah

Şaka yapıyom canım benim tabiki sen ne zaman nasıl mutlu hissediyorsan o zaman ekle canım çok manidar birşey bence güzel düşünmüşsün

Ben bi sorun olmadan özele gitmeyeyim diye karar aldım. Eşim baştan doktor falan araştırıyordu. İlk muayeneye gidişimizde doktorumuzu o kadar beğendi ki şimdi o beni tutuyor aralarda farklı doktora gideyim mi dediğimde Şansım iyiydi sanırım doktorum çok iyi ama süre kısıtlı işte bir de cihaz çok iyi değil. Bakalım ilerleyen süreçte ne olur. Ben de şöyle bebişimin hareketlerini bi görsem çok heyecanlıyım. Detaylıyı iple çekiyorum

12 mi Ben 3 kez gittim. Annem ne çok gittin diye kızıp duruyor bana. Çocuğu dürtüp durma rahat bırak diyor Sen annemin kızı olsan seni eve bağlardı herhalde
Ya hep endişeden biliyomusun bide ilk ya eşimde hep görmek istiyor hoşuna gidiyor bağlardı kesinlikle 5 tanesi tahlil falandır Yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…