Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Zaten çevredekiler neye iyi yorum yapıyor ki karnım çok çıkmadı diye geçen birisi dediki sıkı giyiyorsun galiba ondan belli olmuyor, delimidir nedir manyakmıyım ben 🤣🤣🤣 gel göstereyim abla valla bu kadar karnım dedim. Toplumun her kesimi tarafından zorbalığa uğradığım nadir dönemlerden birindeyim zor tutuyorum kendimi🤬
Tabi makyaj yapipsan mesela sen bebgini hic sevmiyormusun dedi bana hadsiz olur olmadik seylere ya inanilmazlar gercekten

Kızlar bişey soracağım benim dün ve öncesinde göbeğimin üst kısmı şişti kasık tarafım bomboş gibiydi bugün tam tersi oldu üst boşaldı aşağıda ağırlık hissediyorum sizde de öyle bişey oluyor mu döndü mü ki acaba dedim hunileşme falan olsun istemem zaten de kontrole de daha 1 hafta var
Bu dönemlerde çok sık yer değiştiriyolar canım ondandır, benimkinin kafası da yukarıda ayaklar aşağıda bugün gördüm 😊yemekten sonra midem çok ağrıyordu yemekler tıkanıp kalıyor bundanmış demek

Şekerle alakalı Bi sıkıntım yok Hamd olsun canım, dediğin gibi doktorlar lüzumsuz bu konuda, biz 9 ay da 10 kilo alınmasını istiyoruz felan dedi, sebze ağırlıklı beslen dedi. Bende zaten ekmek felan tüketmiyorum hamile kalmadan öncede yemezdim ama meyveyi ilk başlarda midem bulanıyor diye çok yemiştim orda yanlış yaptım sanırım, bide mecburi hareketsizim daha çok etkiledi. Neyse bende vereceğimizi düşünüyorum çok kafaya takmıyorum, oda bizim elimizde sonuçta
Bnde meyveyi asiri tukettim hala bile zor onune geciyorum mesela zaren cok severdim iyice meyveye dustum gec saatlerde yememeye ozen gosteriyorum

Zaten çevredekiler neye iyi yorum yapıyor ki karnım çok çıkmadı diye geçen birisi dediki sıkı giyiyorsun galiba ondan belli olmuyor, delimidir nedir manyakmıyım ben 🤣🤣🤣 gel göstereyim abla valla bu kadar karnım dedim. Toplumun her kesimi tarafından zorbalığa uğradığım nadir dönemlerden birindeyim zor tutuyorum kendimi🤬
Ya bazen burada yazılanlar gerçek mi diyorum. O kadar şaşkınlığa uğruyorum. Bu insanlar nasıl kendilerinde bu haddi buluyorlar, nasıl bu kadar düşüncesiz olabiliyorlar inanılmaz gerçekten
Tabi makyaj yapipsan mesela sen bebgini hic sevmiyormusun dedi bana hadsiz olur olmadik seylere ya inanilmazlar gercekten
😅 iyi ki bana denk gelmiyor bunlar ya. Sen benden çok düşüneceksin çünkü bebeğimi en iyisini sen bilirsin o yüzden, hakikaten nasıl bir kendini bilmezlik var bu insanlarda 😂 ay ben çok gerginim bu aralar böyle bir şey denk gelse elimi belime koyup kavga edebilecek potansiyelim var 😂 normalde lafını tıkarım ağzına uzatmam ama son zamanlarda felaket kavgacı biri oldum ya umarım kalıcı değildir

Ya bazen burada yazılanlar gerçek mi diyorum. O kadar şaşkınlığa uğruyorum. Bu insanlar nasıl kendilerinde bu haddi buluyorlar, nasıl bu kadar düşüncesiz olabiliyorlar inanılmaz gerçekten

😅 iyi ki bana denk gelmiyor bunlar ya. Sen benden çok düşüneceksin çünkü bebeğimi en iyisini sen bilirsin o yüzden, hakikaten nasıl bir kendini bilmezlik var bu insanlarda 😂 ay ben çok gerginim bu aralar böyle bir şey denk gelse elimi belime koyup kavga edebilecek potansiyelim var 😂 normalde lafını tıkarım ağzına uzatmam ama son zamanlarda felaket kavgacı biri oldum ya umarım kalıcı değildir
Son yıllarda insanlarda aşırı memnuniyetsizlik ve hadsizlik oluştu gerçekten ya, aklından geçenleri filtrelemeden pat diye söyleyen insanlar türedi bide bunun adını açık sözlülük olarak adlandırıyorlar 🤣🤣🤣 az insan çok huzur kavramına öyle katılıyorum ki iyice soyutlandım insanlardan, mecburiyetten 😔

Bir de bir başak burcu olarak temas pek sevmeyen biriyim ben kızlar, yani sarılmak sürekli dokunulmak falan çocukluktan beri uzak durduğum şeylerdir. Hamilelikten beri her gören karnıma dokunuyor bebeği seviyorlarmış 😅 öyle sinirleniyorum ki, nereden çıkmış bu adet anlamadım. Bir şey desem hangi birine derim ki dokunmayın banaaaa çığlık atıcam 🤣🤣🤣🤣

Bende normalde sessizim ve söylenen şeylere tatsızlık olmasın diye çok bişey demem ama anne olunca aslan kesildim. Hele ki bebeğimle ilgili istemediğim bişey olursa sinirlerim çok bozuluyor ve kendimi tutamıyorum, bebiş doğunca nasıl olacam merak ediyorum. Özellikle bebişi öpme ve kucağa alma sevme konusunda baya hassasım kimse sevsin istemiyorum😕

Bir de bir başak burcu olarak temas pek sevmeyen biriyim ben kızlar, yani sarılmak sürekli dokunulmak falan çocukluktan beri uzak durduğum şeylerdir. Hamilelikten beri her gören karnıma dokunuyor bebeği seviyorlarmış 😅 öyle sinirleniyorum ki, nereden çıkmış bu adet anlamadım. Bir şey desem hangi birine derim ki dokunmayın banaaaa çığlık atıcam 🤣🤣🤣🤣
Nasıl yani izin almadan mı dokunuyorlar?
Nası insanlar var ya, alla alla. Okudukça sinirleniyorum. Karşılaşsam nolur bilmiyorum 😅

Of ben toplu taşıma kullandığım dönemde insan temasından rahatsız olduğum için yarı yolda indiğim oldu, biri gelip bir de göbeğime dokunacak 😁 sinir krizi geçiririm herhalde. Asosyal oldum bu insanlar yüzünden ya yalnız ve mutluyum 😊

Bende normalde sessizim ve söylenen şeylere tatsızlık olmasın diye çok bişey demem ama anne olunca aslan kesildim. Hele ki bebeğimle ilgili istemediğim bişey olursa sinirlerim çok bozuluyor ve kendimi tutamıyorum, bebiş doğunca nasıl olacam merak ediyorum. Özellikle bebişi öpme ve kucağa alma sevme konusunda baya hassasım kimse sevsin istemiyorum😕
Ya neyseki yakın çevrem bu konuda benimle aynı hassasiyette. Ben normalde de sarılıp öpüşmeyi filan sevmem el öpmek vs. Allahtan pandemi ile bu alışkanlıklar bir çok çevrede azaldı, bebek öpmek isteyen kendine bebek yapsın, el kadar bebek nasıl kıyıp tükürük bulaştırırsın 🤬

Ya neyseki yakın çevrem bu konuda benimle aynı hassasiyette. Ben normalde de sarılıp öpüşmeyi filan sevmem el öpmek vs. Allahtan pandemi ile bu alışkanlıklar bir çok çevrede azaldı, bebek öpmek isteyen kendine bebek yapsın, el kadar bebek nasıl kıyıp tükürük bulaştırırsın 🤬
İnşallah kimse böyle bişey yapmaya kalkamaz, kayananam Biara senin görmediğin yerde denk getirir öperiz artık diye konuşmuştu bende kesinlikle hayır bu konuda hassasım kimse öpmeyecek dedim

Doğum yaklaştıkça üzerimdeki ağırlık ve stres sebebiyle tahammül seviyem düşüyor yakında haşlama modunu açıcam sanırım 😬😬😈
Ben dün işte bir firmayı çok fena haşladım :D patron gergin misin iş için kendini germe boşver filan diyor, nasıl boşvereyim iş yürümüyor sonra gelip bana noldu bu diyorsun madem sen el at bu kadar düşünüyorsan :D

İnşallah kimse böyle bişey yapmaya kalkamaz, kayananam Biara senin görmediğin yerde denk getirir öperiz artık diye konuşmuştu bende kesinlikle hayır bu konuda hassasım kimse öpmeyecek dedim
Ona öpüldükten sonra hastalanan bir bebeğin videosu var onu göster. Hala buna rağmen aynı düşüncedeyse bence vicdansız ve ahlaki açıdan problemleri olan biridir ona göre bebeğini yalnız bırakmazsın

Back