2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Doktorum o kremi yazdi ama 3.ayla birlikte kullanmaya basla dedi. Bebek icin zararliymis bu aylarda.
Hangi kremi yazdı ? Çok kullanmıyorsun zaten karın büyümediniz için önemsemedim ben kullanmayı açıkçası. Amaann yarın sürerim üşengeçliği var ama artık hiç bir pantolonumun olmaması gerçeği beni artık kullanmalısın kilo alıp duruyorsun diye zorladı dünden beri. Sabah ne kullanmam ne yapmam gerekiyor diyip YouTube videolarına dadandım. Çünkü genetik olarak annemde de çok belirgin olmasa da çatlak var. Bakınca anlaşılmıyor dikkatli bakmak lazım ama bende kesin aşırı olur.

Bebe yağının içeriğinde badem yağınca bildiğim kadarıyla. Saraçoğlu da badem yağı öneriyor faydası olabilir. Lierac da bana yapış yapış geliyor ilk sürdüğümde geçiyor sonra ama o hissi sevmediğimden kullanmak istemiyorum ama hepsi böyle sanırım :/
Olamasss 🥴 minseo minseo babydream i önermiş o digerleri gibi degil galiba ona da bakacagim rossmandaki urunler hosuma gidiyo vallahi

Bir çatlak kremi önerisi alırım 😍😍
Ben doğalcıyım kuzum. Marka felan onermem ilkinde ben migrostan yenilebilir (yemeklere de katilabilen) hindistan cevizi yağı almıştım. Onu hep kullandım catlagim kullandığım süreçte hiç olmadı. Ama akılsızlık bendeki hastaneye almamıştım serumlardan 2 günde çok ödem topladım işte o zaman birkaç tane catlagim olmustu.
Şimdi yeniden hindistan cevizi yağı kullanıyorum

Bir mart annesi daha gorudm sanki 🤩🤩
Aramiza hoş geldin 😁
Güzel bir prenses geliyor diyorum bende 🥰

Sizi de listemize ekleyelim mi 🥰
Aaayy aayy keşke prenses olsa nelerimi vermem ama doktor erkeğe benzetti evet Mart ayinda doğurcam tabi ekleyebilirsin

Kizlar gunaydin
Ya daha once benzer seyler yazan arkadaslar da olmustu. Benim bugune kadar goguslerim hep asiri gergin, dolgun, karin ve kasiklarimda da hep agri vardi, agrisiz gunum olmadi. Bugun 10+1’im gogusler yumusacik, hic agri da yok. Normal midir, ne bu simdi 🥴
Normal normal normal kuzum.. dönemsel şekilde bir sişecek bir inecek sonra yine büyüyecek 7.aydan sonra daha da büyüyecek büyüyecek hatta kiminin o kadar büyüyecek ki göğüs kenarlarında çatlaklar bile olacak...😇

Kendimi hiç full enerjik hissedemiyorum sizde de öyle oluyor mu? Ev işleri, her şey büyüyor gözümde. Gezmek falan da zor geliyor 😙
Ben başından beri aynı durumdayım canım mide bulantısı da eklenince hiçbir şey yapmak istemiyorum ne yemek ne ev işi ne gezmek inşallah geçer yakın zamanda canim

lierac önceki hamileliğimde kullandım ama düzenli kullanamıyorum ben herhangi bişeyi, bi de lierac ın kıvamı cok yogun, onu sürüp işe gidemiyordum kıyafetlerim üstüme yapısıyordu. yine de iyi bir marka tabi, çatlak konusnda yararı konusunda yorum yapamıyorum düzenli kullanamadıgım icin. farklı doğal yağlar olabilir, Rheaa Rheaa yazmıstı hatırlayamadım şimdi. bebeyağı da olabilir
Hindistan cevizi yağı demişti biri sanırım oydu 🙃

Kendimi hiç full enerjik hissedemiyorum sizde de öyle oluyor mu? Ev işleri, her şey büyüyor gözümde. Gezmek falan da zor geliyor 😙
Canım çok normal , biraz sebze ağırlıklı zeytinyağlı ve gün ara öğünlerde cig badem fındık tarzinda atistirmaliklar yaparsan enerjinin biraz daha yükseldiğini hissedeceksin bence 😄

Artık çoğumuz 3. Aydayız ve ciddi anlamda disiplinli bir şekilde çatlak kremi kullanmaya başlamamız gerekiyor sanırım 😀YouTube bi kaç kişinin videosunu izledim çatlağı olmayanlar ortak noktası sabah akşam krem sürmüşler. Daha önce doğum yapmış arkadaşlar Lierac aldım ama yeterli olur mu? Ekstra yağlar vs ya da daha iyi bir marka önerisi olan var mı? Clarins diye bir markayı öneriyorlar kullanan var mı ?
Bende lierac kullanıyorum canım ablam 2 doğum yaptı o da lierac kullandı hiç çatlağı olmadı ilave bişey kullanmayacağım ben de o yüzden

lierac önceki hamileliğimde kullandım ama düzenli kullanamıyorum ben herhangi bişeyi, bi de lierac ın kıvamı cok yogun, onu sürüp işe gidemiyordum kıyafetlerim üstüme yapısıyordu. yine de iyi bir marka tabi, çatlak konusnda yararı konusunda yorum yapamıyorum düzenli kullanamadıgım icin. farklı doğal yağlar olabilir, Rheaa Rheaa yazmıstı hatırlayamadım şimdi. bebeyağı da olabilir
Yenilebilir hindistan cevizi yağı. Her akşam tüm vücuduma sürer 20-30 dakika yatağa yatar beklerdim. Sonra temiz pamuklu bir bezle fazla yağı alırdım vücudumdan, hop kıyafetlerimi giyinirken. Hem çok yumuşacık yapıyor cildi hem pırıl pırıl hemde mis gibi kokuyor gerçekten

Hangi kremi yazdı ? Çok kullanmıyorsun zaten karın büyümediniz için önemsemedim ben kullanmayı açıkçası. Amaann yarın sürerim üşengeçliği var ama artık hiç bir pantolonumun olmaması gerçeği beni artık kullanmalısın kilo alıp duruyorsun diye zorladı dünden beri. Sabah ne kullanmam ne yapmam gerekiyor diyip YouTube videolarına dadandım. Çünkü genetik olarak annemde de çok belirgin olmasa da çatlak var. Bakınca anlaşılmıyor dikkatli bakmak lazım ama bende kesin aşırı olur.
Ben ilkinde yag kullandim. Cok az Catlak var ama duzenli plateste yapmistim. Lierac Catlak kremi yazdi. Bu defa bunu kullanacagim.

Ben babydream bebek yağı (rossman) aldım temiz içerikli olduğu için, emilimi çok güzel sünger gibi çekiyor valla deri yağı 🤯
Ben de şimdi sipariş verdim bundan, sağol canım :) en onemlisi benim icin emilimin iyi olması yoksa süremiyorum vıcık vıcık beni rahatsız ediyor

Normal normal normal kuzum.. dönemsel şekilde bir sişecek bir inecek sonra yine büyüyecek 7.aydan sonra daha da büyüyecek büyüyecek hatta kiminin o kadar büyüyecek ki göğüs kenarlarında çatlaklar bile olacak...😇
aynen göğüsler de catlıyor, yeri gelmişken ben de soyleyeyim, çatlak kremini sadece göbeğe değil, basenlere kalçalara filan da sürmek gerek

Back