2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Sen yaptırmak istemiyormusun?
Yok canım ikili testte sorun çıksa yaptırırdım belki ama ölçümler, test sonucu iyi çıktı, zaten down vs. Olsa da aldırmayı düşünmediğim için gerek görmedim ben. Bir de türkiyede aşırı ticarete dökülmüş durumda şuan bu test o yüzden de biraz uzak durdum diyebilirim.

Instagramdki sayfaya sorsana canım, benim de 1 oğlum var bana gelişimi %80 kız dedi kendi doktorum ne diyecek bakalım yarın

Kız olsun çamurdan olsun diye bir laf var, sağlıklı olsunlar da insanın ikisinin de tadına bakmak istiyor tabi

Canım bazen ağrı geçiyor bazen geri geliyor.
Benim de geçen hafta yoktu şimdi gene dokunulmuyor

Yarın ben de gideceğim, inşallah güzel haberlerle döne

Merhaba kizlar nisan grubundan yaziyorum arabizda cinsiyet ogrenen var mi kacinci haftanizda ogrendiniz 🌸

Yok canım ikili testte sorun çıksa yaptırırdım belki ama ölçümler, test sonucu iyi çıktı, zaten down vs. Olsa da aldırmayı düşünmediğim için gerek görmedim ben. Bir de türkiyede aşırı ticarete dökülmüş durumda şuan bu test o yüzden de biraz uzak durdum diyebilirim.
Anladım canım, benim yaştan dolayı yapmak istiyor doktor. Ve simdi 2 tüp bebek merkezine fiyat soruyormus gibi yapip 10+3 de yapılsa doğru cikarmi diye sordum. Biri gayet yeterli dedi, diğeri 9. Haftadan sonra yapiyoruz biz sonuçlarda sikinti yaşamadik dedi.
Fiyatina biri 800 euro 💶
Digeri 750 Euro dedi.
Benim yapacagim merkez 500 Euro dedi. Arada 300 euro var evet ticarete döküldüğü belli.

Allah'ım günah yazmasın ama çok üzülüyorum kızım olmadı diye 😔
Bence bu kafadan çıkın hayırlı ve sağlıklı evlat olsun da ne önemi var cinsiyetin, bebeğinizin şuan bilinçaltına bu duyguları gönderiyorsunuz kendini istenmeyen bebek gibi hissediyor embriyo iken başlıyor travma kayıtları anne karnında. Allah kaderimizde ne yazdıysa onu yaşayacağız rabbim sağlık versin de.

Anladım canım, benim yaştan dolayı yapmak istiyor doktor. Ve simdi 2 tüp bebek merkezine fiyat soruyormus gibi yapip 10+3 de yapılsa doğru cikarmi diye sordum. Biri gayet yeterli dedi, diğeri 9. Haftadan sonra yapiyoruz biz sonuçlarda sikinti yaşamadik dedi.
Fiyatina biri 800 euro 💶
Digeri 750 Euro dedi.
Benim yapacagim merkez 500 Euro dedi. Arada 300 euro var evet ticarete döküldüğü belli.
O zaman yaptır canım sıkıntı olcağını sanmıyorum. Ahh paralara bak hamile kalana kadar ayrı hamile kaldıktan sonra ayrı masraf 😑

Bence bu kafadan çıkın hayırlı ve sağlıklı evlat olsun da ne önemi var cinsiyetin, bebeğinizin şuan bilinçaltına bu duyguları gönderiyorsunuz kendini istenmeyen bebek gibi hissediyor embriyo iken başlıyor travma kayıtları anne karnında. Allah kaderimizde ne yazdıysa onu yaşayacağız rabbim sağlık versin de.
Çok mantıklı bence Allah'ım sağlık versin minikoma abiside çok sevindi zaten erkek dedi diye doktor sevmez olurmuyum oda benim canımın bir parçası sadece kız evladın duygusunu da tatmak istedim ama her şeyin hayırlısı

Artık çoğumuz 3. Aydayız ve ciddi anlamda disiplinli bir şekilde çatlak kremi kullanmaya başlamamız gerekiyor sanırım 😀YouTube bi kaç kişinin videosunu izledim çatlağı olmayanlar ortak noktası sabah akşam krem sürmüşler. Daha önce doğum yapmış arkadaşlar Lierac aldım ama yeterli olur mu? Ekstra yağlar vs ya da daha iyi bir marka önerisi olan var mı? Clarins diye bir markayı öneriyorlar kullanan var mı ?
Dr um lieracla birlikte nemlendirici yag-krem muhakkak kullanmam gerektigini soyledi. Lierac nemlendirmiyormus. Bana mustelanin yağını önerdi.

İzmirde fiyat aldığımız iyi bi hastane 12,500 tl dedi doğum için düşün 😅 nifty kıbrısta daha pahalıymış türkiyede 6-8 bin arası yaptırdılar genelde
Bilet alip Türkiye gidip yaptirsam daha kárlıyım ozmn. Hem gezmiş olurum 😅
Doğum fiyati gerçekten cok iyiymiş. Ben burda 25 bin TL den dan aşagi olduğunu düşünmüyorum :KK64:

Bilet alip Türkiye gidip yaptirsam daha kárlıyım ozmn. Hem gezmiş olurum 😅
Doğum fiyati gerçekten cok iyiymiş. Ben burda 25 bin TL den dan aşagi olduğunu düşünmüyorum :KK64:
Offfff🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ peki kazancınız orda tl mi euro mu? Kıbrıs pahalı diyorlardı doğruymuş 😂 Bence de türkiyede yaptırsan daha kârlı olur 🙈

Ben de dogsun da seveyim istiyorum, dün kontrolden cıktıktan sonra gözlerim doldu okadar güzel ki onu izlemek🥰 anne olmak muhteşem bir his. burda ve dısarıda genelde kız anneleri hep diyor kız cocuk bambaska diye ama bence kız erkek farketmiyor, benim bazen oğlumu içime sokasım geliyor sevgiden, öyle bir aşk ki bu hiçbişeye benzemiyor. Allah tüm cocuklarımıza saglıklı mutlu ömürler versin
Benim oğlum da var inanım gerçekten bambaşka bir şey.
Annesine de çok düşkün sürekli sarılmalar 🤗😃 bence erkek çocukları annelerinin en büyük aşkları

Back