2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Daha 2 hafta var ama 2. trimestera 🙈

Valla resmen benim memeler balondu söndü…
Hayir dunden bugune ne oldu yani, cok tuhaf gercekten 🙈
Neyse bence de bir sorun yoktur biliyorum ama insanin arada bi pimpiriklenesi geliyor 🤷‍♀️
Öyle hamilelik değişik 😄 mesela sabah iyiyim diyodum sonra leğen kemiğine doğru sancım başladı 😄

Yok canım ücretsiz bakıyor
bebegimincinsiyettahmini
Screenshot_2022-08-30-13-21-29-61_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.jpg
bumu

Kız aynısını yazdım iki gün önce ben de öyle oldum hiç hamile gibi değilim. Birebir aynı belirtilerim vardı şu an sıfır. Arkadaşlar rahatlattı sağolsun. Bebeğin leğen kemiğine doğru kayması ve her gün aynı miktarda büyümemesi söylenmişti mantıklı geldi bana. Hatta aynı anda kzımayın Şubat annelerine de danıştım onlar da öyle olmuş bizim haftalarda çok rahatladım 🙈🤣 Eski kasık ağrıları göğüs hassasiyeti kalmıyormuş artık. Ara ara yine gelebilirmiş ama eskisi gibi belirtimiz olmayacakmış artık 🥰
2. Trimester altın dönem diyorlar ya işte 2. Trimestera yaklaştıkça böyle olacak, 3. Trimesterda başlarız oram buram ağrıyor gece uyuyamıyoruz demeye 😅

2. Trimester altın dönem diyorlar ya işte 2. Trimestera yaklaştıkça böyle olacak, 3. Trimesterda başlarız oram buram ağrıyor gece uyuyamıyoruz demeye 😅
8 ayla birlikte nefes almayi ozluyor insan. O sicak basmalar, uykusuz geceler. Bel agrisi vs vs vallahi saymak da hatirlamak da istemiyorum. Lohusalik da ayri dert! Ancak yeter ki bebekler saglikla gelsin. Zaten dogum yapip o acilari bilip ikinciye gebe kaldiysak demek ki bebek sahibi olmak o kadar mi o kadar guzel 🤲😍 kimsenin gozu korkmasin hepsi gecici seyler...

8 ayla birlikte nefes almayi ozluyor insan. O sicak basmalar, uykusuz geceler. Bel agrisi vs vs vallahi saymak da hatirlamak da istemiyorum. Lohusalik da ayri dert! Ancak yeter ki bebekler saglikla gelsin. Zaten dogum yapip o acilari bilip ikinciye gebe kaldiysak demek ki bebek sahibi olmak o kadar mi o kadar guzel 🤲😍 kimsenin gozu korkmasin hepsi gecici seyler...
Allahtan soğuk serin zamanlara denk gelecek son aylarımız tek tesellim o valla 🤭

Gerçekten harika geçiyor. Sadece hamile gibi hissetmiyor insan böyle olunca da😀 3 gerçekten korkutuyor insanı ama o da ayrı bi güzel artık finale yaklaşıyoruz 😍

Ayy benimde canım popoyes çekiyor onun bir salatası var beyaz lahanalı havuçlu burda popoyes yok valla o yüzden İzmir merkeze gidicem🤣🤣
Bu kadar canımızın çektiğine göre vardır onun da bir yararı..mutluluk hormonu gibi 🙈ohhh afiyet olsun mutluluk hormonu da bebek için gerekli🙊

Annelik delilik diyorlar ya canım. Bi de insanın çıkarına en ters olup en sevdiği şeymiş hayattaki. Karşılığında hiç bir şey almadan sürekli senin verdiğin bi ilişki. Karnında taşımak da doğduktan sonra uykusuz kalmak yorulmak yıpranmak da gerçekten delilik. Ama muhteşem bişey 😍

Artık çoğumuz 3. Aydayız ve ciddi anlamda disiplinli bir şekilde çatlak kremi kullanmaya başlamamız gerekiyor sanırım 😀YouTube bi kaç kişinin videosunu izledim çatlağı olmayanlar ortak noktası sabah akşam krem sürmüşler. Daha önce doğum yapmış arkadaşlar Lierac aldım ama yeterli olur mu? Ekstra yağlar vs ya da daha iyi bir marka önerisi olan var mı? Clarins diye bir markayı öneriyorlar kullanan var mı ?

Bitti işler kızlar...
Kocaman bir OHHHHH... çekiyorum... sonuçlar güzel.
İkili test sonucu da genel değerler düşük, sadece yaş oranı yüksek çıkmış o da çok normal dedi önemsemediler bile 😁
Tüm olumsuzluklar ortadan kalkmış ...
Merak edenler vardı biliyorum sorun neydi diye..
Omfalosel durumu vardı. Yani bebeğin karın duvarı kapanmadığı için iç organları karın boşluğu dışında yüzüyordu. Bu tüm bebeklerde gelişimin bir parcasi fakat 10. haftada organlar karın boşluğuna girerek karının iki yandan birleşmesi gerekirken bizim 10+5te halen kapanmamıştı. Doktorum da son tarih olarak 11+5 i bekleyip ona göre eğer kapanmadaydi ek tahliller yaparak deformasyonun boyutunu ve organ hasarlarına bakacaktı. Ama gerek kalmadı kapanmış....
Bu arada cinsiyet içinde tahminde bulundu 🙈%51 dedi ana hocanın asistaniyla sonradan konuştuk ne derse çıkar hoca dedi 🙄🙄
Tahminlerden aklımda kalan;
Prens takimi: @oblomov21 ,@Leedong @Lastmoon06 @Cmz
Prenses takimi: @Daydream_ Aycoregi1 Aycoregi1 Sunrseee Sunrseee minseo minseo

Kazanan takimi kendimden alıntıyla açıklıyorum

3.yü planlamaya yakında başlarım 😂😂😂😂😂
Cok cok sevindim canim bnim saglikla devam etsin 🤲 bebelerimizin cinsiyetleri dogana kadar net degil ya görüyoruz türlü hikayeler😂 hala kız olabilir ❤

Artık çoğumuz 3. Aydayız ve ciddi anlamda disiplinli bir şekilde çatlak kremi kullanmaya başlamamız gerekiyor sanırım 😀YouTube bi kaç kişinin videosunu izledim çatlağı olmayanlar ortak noktası sabah akşam krem sürmüşler. Daha önce doğum yapmış arkadaşlar Lierac aldım ama yeterli olur mu? Ekstra yağlar vs ya da daha iyi bir marka önerisi olan var mı? Clarins diye bir markayı öneriyorlar kullanan var mı ?
Benim ilk doğumda hiç çatlağım olmadı, genetik olduğuna inanmıyorum çünkü annemin, teyzelerimin harita gibi.
Ben vazelin dalinin ve bebel yağı çok sürdüm

Annelik delilik diyorlar ya canım. Bi de insanın çıkarına en ters olup en sevdiği şeymiş hayattaki. Karşılığında hiç bir şey almadan sürekli senin verdiğin bi ilişki. Karnında taşımak da doğduktan sonra uykusuz kalmak yorulmak yıpranmak da gerçekten delilik. Ama muhteşem bişey 😍
Dediklerine katiliyorum. Ben karsiliginda cok sey aliyorum sahsen. Ornegin kizimin heyecanlari, ilkleri yasadigini gormek onun yaninda olmak bana da yas alirken ayri heyecan veriyor. Yaslanma korkusunun iksiri bebek! Onunla heyecanlanmak, gulmek, uzulmek, mutlu olmak paha bicilmez. Diger taraftan yasamdaki kendi amaclarim onunla daha da anlam kazaniyor ve amaclarima sariliyorum. Bir insanin uzerinde bu kadar etkimin oldugunu gormek beni kutsallastirip mucize yaziyorum gibi geliyor... Oyle seyler iste :KK36:

Ay sürekli yemekleri konuştuk benim bugün canım ne çekti biliyor musunuz? Banyodan yeni çıkmış havluya sarılmış yarı ıslak 4-5 aylık bi bebek. Ne yerim var ya 😋 Bi de kendi bebeğim olacak aklım çıkıyor düşündükçe 🤣🤣🤣
Offf cidden bende ruyamda bebeğimi gördüm cok canim cekti simdi🥰😅

Back