Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
25+5 canım, doktor 1 hafta önden gidiyor dedi ama salı günü kendi doktoruma gidecem perinatologa ozaman daha net öğrenirim büyük ihtimal, idrarda enfeksiyon çıktı vajinal kültür de 2 3 güne çıkar dedi, gece yatmadan içeceğim antibiyotik verdi. Renkli ultrason da gördük eliyle kalp yapıyordu kollarını emiyordu çok tatlıydı 🥹
Haftamız aynı 😊 Bu enfeksiyon işinden hiç hoşlanmıyorum yaa. Hayırlısıyla şu 35. Haftalara bir gelseydik🙏🏻

Kızlar selamlar ben bugün ütü yaptım valla öldüm birikmiş baya daha 7. Ayda böyleysek 8 9 nolucak çok merak ediyorum

Bir göbüş güncellemesi de benden bazen nefes alamıyorum valla

Eklentiler

• IMG_20250212_160304.jpg
    IMG_20250212_160304.jpg
    107,8 KB · Görüntüleme: 20
Kızlar selamlar ben bugün ütü yaptım valla öldüm birikmiş baya daha 7. Ayda böyleysek 8 9 nolucak çok merak ediyorum
Valla bizde ütü pek olmuyor olursa da eşim yapıyor benden güzel yapıyor zaten 🤭😄 bende 10 kilo aldım doktor çok almışın dedi sebze ağrılıklı beslen dedi bende zaten ekmek vs tüketmiyorum ama meyveyi çok yemiştim bide riskten dolayı heraket edemedim ondan kilo aldım, doğumdan sonra verecem artık kızlar 🤦

Hanımlar ben ara ara forumu takip edip mesajlarınızı okuyodum ama üye olmamıştım haziranın 2 sinde tahmini doğum tarihim var. Muhtemelen mayısın sonu gibi doğar diye bu sayfaya da bakıyordum. 3. Çocuğuma hamileyim çok şükür iki sağlıklı oğlum var.

Pazartesi perinatoloji randevum vardı güle oynaya gittiğim doktor randevumdan şok olarak ağlayarak döndüm. Doktor her şeye ince ince baktı sağolsun her şey iyi gidiyordu taki kalbine bakıncaya kadar. Kalbin tam gelişmediğini özel koşullarda dünyaya gelmesi gerektiğini ve hemen ameliyat olması gerektiğini söyledi. Hatta büyük ihtimalle hayatını kaybedecek dedi. O andan itibaren anlatılanları anlamadım başımdan aşağı kaynar sular döküldü.
Yinede emin olmak için iki hafta sonra tekrar bakalım dedi beklemek istemezsen daha gelişmiş bi hastaneye git tekrar bakılsın dedi. Bu hafta ya randevu buldum pazartesi için tekrar gidicem ama ne yapıcam ne düşünücem hiç bilmiyorum.
Böyle bişey duyan başına gelen oldumu dertleşmek istedim
Canım benim çok geçmiş olsun, çevrem de duymadım hiç ama kesinlikle başka doktora daha görün, detaylı ultrason da demeleri gerekiyordu aslında. Doktorlar hep kötüsünü konuşuyor, iyi düşün iyi olsun lütfen. Stres daha çok zarar. Kalbini temiz tut ve bol bol dua et Rabbim yardımcınız olsun. Hiç sorun olmadan kucağına alırsın yavrunu Allahın izniyle 🤲

Hanımlar ben ara ara forumu takip edip mesajlarınızı okuyodum ama üye olmamıştım haziranın 2 sinde tahmini doğum tarihim var. Muhtemelen mayısın sonu gibi doğar diye bu sayfaya da bakıyordum. 3. Çocuğuma hamileyim çok şükür iki sağlıklı oğlum var.

Pazartesi perinatoloji randevum vardı güle oynaya gittiğim doktor randevumdan şok olarak ağlayarak döndüm. Doktor her şeye ince ince baktı sağolsun her şey iyi gidiyordu taki kalbine bakıncaya kadar. Kalbin tam gelişmediğini özel koşullarda dünyaya gelmesi gerektiğini ve hemen ameliyat olması gerektiğini söyledi. Hatta büyük ihtimalle hayatını kaybedecek dedi. O andan itibaren anlatılanları anlamadım başımdan aşağı kaynar sular döküldü.
Yinede emin olmak için iki hafta sonra tekrar bakalım dedi beklemek istemezsen daha gelişmiş bi hastaneye git tekrar bakılsın dedi. Bu hafta ya randevu buldum pazartesi için tekrar gidicem ama ne yapıcam ne düşünücem hiç bilmiyorum.
Böyle bişey duyan başına gelen oldumu dertleşmek istedim
Bilgim yok ama umarım bir yanlışlık vardır ve sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize 🙏🏼🌸

Kızlar herkes iyidir umarım bana günler geçmiyor cumartesi gelmiyor 🥹🥹🥹
Canım kontrol günü yaklaşınca öyle oluyor. Dün yeni doğum yapan arkadaşımla konuştum. Diyor ki 28 den sonrası çok hızlı geçiyor 🙏🏻 Ben bu hafta raporluyum bir de evde olunca zaman tamamen durdu... Ama olsun yaaa. Ne kaldı ki aslında. Tadını çıkaralım 🥰

Tek tek alıntı yapamadım herkese güzel dilekleri için çok tşk ederim. Bebeğim ve ben iyiyiz çok şükür. Evet hamilelikte sık yaşanıyormuş organlar baskıyla yer değiştiği için yinede 1.5 saate yakın bebekte benimle narkozdan etkilendi ve yapılan diğer tekkiklerde ister istemez etkilemiştir sadece zor olan kısmı bu. Sezeryan öncesi küçük bir prova yaptık oğlumla 😊
Bebişinle sana tekrar geçmiş olsun diliyorum canım çok sevindim iyi olmanıza çok şükür 🙏🤲

Canım kontrol günü yaklaşınca öyle oluyor. Dün yeni doğum yapan arkadaşımla konuştum. Diyor ki 28 den sonrası çok hızlı geçiyor 🙏🏻 Ben bu hafta raporluyum bir de evde olunca zaman tamamen durdu... Ama olsun yaaa. Ne kaldı ki aslında. Tadını çıkaralım 🥰
Evet canım tadını çıkarmak gerek ama hem çok merak ediyorum hem de özledim 🥰🥹 kimisi de 30dan sonrası 3 yıl gibi oluyor diyor kişiden kişiye göre değişiyor sanırım bakalım bize 3 yıl gibi mi geçecek yoksa 3 gün gibi mi🙈

Canım benim çok geçmiş olsun, çevrem de duymadım hiç ama kesinlikle başka doktora daha görün, detaylı ultrason da demeleri gerekiyordu aslında. Doktorlar hep kötüsünü konuşuyor, iyi düşün iyi olsun lütfen. Stres daha çok zarar. Kalbini temiz tut ve bol bol dua et Rabbim yardımcınız olsun. Hiç sorun olmadan kucağına alırsın yavrunu Allahın izniyle 🤲
Detaylı randevumda söyledi 24. Haftadayım anca gidebildim detaylıya bebeğin pozisyonu pek iyi değildi görmek için inşallah o sebeple görememiştir diye dua ediyorum
Amin çok teşekkür ederim

Detaylı randevumda söyledi 24. Haftadayım anca gidebildim detaylıya bebeğin pozisyonu pek iyi değildi görmek için inşallah o sebeple görememiştir diye dua ediyorum
Amin çok teşekkür ederim
Amin canım inşallah yanlışlık vardır, dua edeceğim sizin için, güzel haberler al 🤲

Back