Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    49
Açıkçası 11. Haftadan itibaren ben baya rahatladım. Hayat kaliteni çok etkiliyorsa hamilelikte kullanılan bulantı ilaçları var belki iyi gelir 🥹
Evet ilaç kullanıyorum dün ilaç almadım bulantım geçmiştir belki diye. Tüm gün bulandım🤢 haftaya tekrar deneyeceğim🙂↔️

Canim benim ilk cocukta 13.hftada erkek dedi doktorum ,20.hfta detaylı da kız oldgnu öğrendik.🤣
Çin takvimi Rus takvimi aşerme olayları hepsi kız gösteriyor bakalım şimdi bilimle yarış halindeyiz 😅 sonuç ne olacak.. sağlıklı olsun da insallah haftaya fetal dna vereceğim belli olur artık ✨

Benim süreç en başından beri tam da anlattığın gibi, asla belirtim olmadı. Bendeki asla bitmeyen endişe halini var sen düşün 😅 Ama artık 15 haftalık olduk, bu duruma da alışıyorum yavaş yavaş 🥲
Ben de galiba sizin gibiyim her an acaba sağlıklı mı diye düşünmekten doktor kontrollerini iple çekmekten sabırsızlıkla geçirmek zor oluyor ama bebeğin sağlıklı olması herseyden önemli tabi

Kızlar iyi geceler. Bir sorum olacak benim. Geçen akşam gebeliğimi öğrendim. Henüz doktora gitmedim. Tahminim 4 haftalık. Ama aklıma takılan bir şey var. Ben İngiltere’de yaşıyorum ve burada sağlık biraz farklı işliyor. Hastaneden randevu aldım. 18 Mart’a verdiler. Burada ilk kontrol 12.haftada oluyormuş, saçmalık. 8 Mart’ta da Türkiye’ye gidiyorum, biletimi hamile kalmadan önce almıştık.Yani burada hiç muayene olmadan uçağa binmiş olacağım. Ve bu beni endişelendiriyor. İlk aylar uçak yolculuğu yapanlar oldu mu aranızda? Veya yapılıyor mu? Bilginiz var mı? Kanama vs herhangi bir durum olmasa bile uçak yolculuğu riskli mi sizce?
Ben 6. Haftamda 15 saatlik uçak yolculuğu yaparak Türkiye’ye geldim, ki bir önceki gün lekelenmem olmasına rağmen doktor sorun olmayacağını söylemişti, gerçekten de sorun yaşamadım şu an 13. Haftamdayım. İngiltere çok uzak bir mesafe değil bence, aile hekiminiz varsa ona da danışın isterseniz.

Kızlar iyi geceler. Bir sorum olacak benim. Geçen akşam gebeliğimi öğrendim. Henüz doktora gitmedim. Tahminim 4 haftalık. Ama aklıma takılan bir şey var. Ben İngiltere’de yaşıyorum ve burada sağlık biraz farklı işliyor. Hastaneden randevu aldım. 18 Mart’a verdiler. Burada ilk kontrol 12.haftada oluyormuş, saçmalık. 8 Mart’ta da Türkiye’ye gidiyorum, biletimi hamile kalmadan önce almıştık.Yani burada hiç muayene olmadan uçağa binmiş olacağım. Ve bu beni endişelendiriyor. İlk aylar uçak yolculuğu yapanlar oldu mu aranızda? Veya yapılıyor mu? Bilginiz var mı? Kanama vs herhangi bir durum olmasa bile uçak yolculuğu riskli mi sizce?
Geçen yıl bir arkadaşım da embriyo transferinden hemen sonra 14 saatlik uçuş yapmıştı, hiçbir sorun yaşamadı tüp bebek olmasına rağmen.

Çin takvimi Rus takvimi aşerme olayları hepsi kız gösteriyor bakalım şimdi bilimle yarış halindeyiz 😅 sonuç ne olacak.. sağlıklı olsun da insallah haftaya fetal dna vereceğim belli olur artık ✨
Çin,rus takvimi ve yüzük falı erkek çıktı bende de ama doktor kıza benzetti haftaya tekrar bakıcak bakalım😂

Back