2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
O zaman Rheaa dan bekliyoruz turşu ve kısırı minseo
Ben diyorum kızlar yaparım bir tepsi kısır, ama yanına eklerde olur yani kisirla kalmaz sadece.... şimdi isim vermeyeyim grupça kilo almayalım yanina da güzelce bir demlik çay offff missss.. altın gününe döner ve sonuç işin sonu göbek atmada biter

Bence evet ben de dün kasığımdan göbeğime kahverengi çizginin belirginleştiğini farkettim
Ben forumda gebelik testi başlıklarına bayılıyorum silik çizgi var mı yok mu diye heyecanlı oluyor yorumlamak. Kendi göbeğimde de çizgi arıyorum ama silik de olsa yok hala

Seni 3 evetle uğurluyoruz
Sabırla
Dost acı söyler beybim
Tesbih çekeyim bari cumartesiye kadar ya sabır diye
Ben forumda gebelik testi başlıklarına bayılıyorum silik çizgi var mı yok mu diye heyecanlı oluyor yorumlamak. Kendi göbeğimde de çizgi arıyorum ama silik de olsa yok hala
Benim de dün yağ geldi onu sürerken farkettim vücudumdaki fiziksel değişimleri çok geç farkediyorum ben ya kendimi hiç incelemem normalde

Aynı tabakta tatlıya bulaşan sarma da lazım
Canım anneler aşağıda yazanlar aseren cani çeken anneler için zararlı içerik. Lütfen devamını okumayiniz baştan uyarıyorum.... demedi demeyin

Olmaz mi yaaaaa yanina da bir çikolatalı ıslak kek, susamlı tahinli kurabiye ,bir parça börek yanina , küçük dereotlu kıtır bir poğaça, birde böyle patates üstü havuçlu sarımsaklı yogurlu belki de yanina kucuk bir tabak patates salatasi bol eksili ve acılı oldu muuuuu ufffffff beeee! Gelsin kilolar

Yakından degil kuzum aynanın karşısına geç o zaman daha net belli olur aynadan kontrol et

Dua et ki iştahım yok bu aralar yoksa şu an edirneye bilet bakıyordum

Merhaba canlar nasılsınız uzun zaman oldu buraya yazmayalı. Arkadaşlar aranızda ekşi aşerip çocuğun cinsiyeti erkek olan var mı.
Benim durum biraz farklı daha önceki hamileliğimde vefat eden kızıma hamileyken ve şimdi 3,5 yaşında olan dünya tatlısı kızıma, hamileyken inanılmaz tatlılar yiyordum. Şöbiyetler, baklavalar v.s
(Normalde de tatlıya çok düşkünümdür)
Ama bu gebeliğimde daha çok tuzlu şeyler peynir zeytin et v.s gibi şeyler istiyor canım, tatlıyı çok aramıyorum midemi bulandırıyor. Bakalım cinsiyeti daha belli değil

İnanır mısın sarma sardım sumak suyu kullandım o kadar ekşi ki resmen dilim uyuştu ona rağmen yanında limon yiyorum

Gece gece naptın yaaaa Biz bu muhabbetlere devam edersek herkese kafadan +30 kilo ben size diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…