2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
çok zor gercekten, kayıp yaşayanlara Allah sabır versin. ben de şuan bebeğimle bağ kuramadım, yani bu bebeği çok istedim aylarca ugrastım, doktorlar olmayacak gibi konusuyordu, mucize gibi çok şükür geldi. ama korkuyorum hep, bir de dogumdan sonra oğluma zaman ayıramayacagım diye endişeliyim, bu şekilde hissedenler çok vardır belki, meditasyon yapayım diyorum ama hep erteliyorum, ben de sanırım 4 aylık olunca daha rahat olacagım
Ablam da ikinci çocukta bu endişeleri yaşadığını söylerdi. 2. çocukta normal sanırım. Hep ilk çocuğuna haksızlık yaptığını hissedip vicdan azabı duymuş. Onunla daha az ilgileneceğim diye içi içini yedi. Bu duyguları doğuma kadar geçmedi maalesef 😕Doğumdan sonra hiç böyle bişey hissetmedi tabi ama mantıklı düşünemiyordum o zaman diyor. Bi de ikinci çocukta düşük tehlikesi vardı çok kanamalı geçti. İlk çocuktaki gibi tatlı bi hamilelik geçirmedi. Ama kocaman oldular şimdi unutuldu gitti hepsi. Sen de unutacaksın bugünleri ailen bi kişi daha kalabalık olacak harika bişey hiç sıkma kendini bağ kuramadım falan diye. Herkesin yaşadığı doğal bir süreç ☺️💕

Merhaba herkese🌸
Umarım herkes iyidir yokluğumda iyi baktınız mı bebislere 😍 ben şuan Datcadayım🌸 arkadaş bu ege ve akdeniz insani nasıl yaşıyorsunuz siz yazın ben klimanın önüme yatmaktan mahvoldum 😂😂😂 hayır değişik bir şekilde konakladigim yer aşırı sıcak dışarısı serin aslında 🤦‍♀️🤦‍♀️

Bu arada karnım yine çok şişti 🙄 şuan beni gören teyzeler sahilde 6 aylık mi diyorlar 🙄 4 aylık deyince çok kilo almışsın diyorlar bende öyle oldu napalim diyorum 😂😂😂 teyze 3 tane var orda diyesim gelse de demiyorum sonra ne güzel geziyorsun diyorlar yerimden kalkamıyorum 🙄🧿🧿🧿

Bende durumlar böyle sürekli yazamıyorum ama arada okuyorum sizleri benim nasıl olduğumu merak edenler olur diye yazayım dedim 🌸🌸
Ege’de aynen şu an senin yaptığın gibi yaşıyoruz canım klimaya yapışık şekilde🤣 İyi olmana çok sevindim. Ne güzel sağlığın iyi geziyorsun nazarlar değmesin 🧿❤️ Sen söyleme üçüz diye aynen ☺️

çok zor gercekten, kayıp yaşayanlara Allah sabır versin. ben de şuan bebeğimle bağ kuramadım, yani bu bebeği çok istedim aylarca ugrastım, doktorlar olmayacak gibi konusuyordu, mucize gibi çok şükür geldi. ama korkuyorum hep, bir de dogumdan sonra oğluma zaman ayıramayacagım diye endişeliyim, bu şekilde hissedenler çok vardır belki, meditasyon yapayım diyorum ama hep erteliyorum, ben de sanırım 4 aylık olunca daha rahat olacagım
Benim kaygılarımın başında geliyor, bebek dogunca oğlum ne olacak.
Dersleri, okula gelip gitmesi, her şey kısacası. Rabbim inşallah kolaylık versin umduğumuz gibi zorlamasin bizi

Kızlar
Bugün doktor kontrolüm vardı üçüz gebeydim ancak tüm bebeklerimin kalbi durmuş yarın kürtaj olacağım 😔
Çok üzüldüm 😔 hep diyorum ben böyle durumlarda ne diyeceğimi bilemiyorum, ama bir şey demesem de gönlüm razı gelmiyor 😔
İnşallah en yakın zamanda gönlünden geçen tüm güzellikler ve dilekler gerçekleşir canım.. 🤲

Merhaba canlar nasılsınız uzun zaman oldu buraya yazmayalı. Arkadaşlar aranızda ekşi aşerip çocuğun cinsiyeti erkek olan var mı.
Canım bu gidişle ben olacağım sanırım..
Kızımda deli gibi acı ve eksi yemiştim...
Şimdi de canım seli gibi eksi ve acı istiyor yani utanmadan limonu sıkıp içine acı biber koyup bana bana yiycem o derece.. ama doktorum erkek ihtimali üzerinde duruyor.

Merhaba ilk defa böyle bir foruma üye oldum :) Şuan 13+1'deyiz. Cinsiyetini tam net olarak değil ama tahminen kız olarak belirledi :) Önümüzdeki Salı tekrar bakacak :)
Bugün ikili testi olduk, tabi daha 1 hafta var çıkmasına ama bu benim için çok önemli...
Bir sorun olmadığını söyledi..
CRL 69.4MM yazıyor bu ne anlama geliyor?
Ultrason fotoğraflarından anlayan var mıı? Şimdiden çok teşekkür ederim. :) umarım hepinize :)
Aramiza hosgeldiniz bir mart annesi daha 🌺
CRL bebek ultrasonlarinda bebeğin baş popo mesafesi. Sizin 69 mm çıkmış yani bebisinizin boyu 6.9 cm çok azcık daha uzasa 7 cm olacak 😊
Sağlıkla kucağınıza alın.
Sizi de listemize ekleyelim mi?

Aha tas gene bana geldi :KK70: ispiyonlamak gibi olmasin, beni kim zorladi soylemiyeyim ( Rheaa Rheaa 🤫)
Yalnız çok pis cirkefe yatarım söyleyeyim 🤭🤭🤭 kız ben sana paylaş dedim ama gruptan paylaş demedim 😁 özel mesaj da atabilirdin :KK76: :halay:
Hahah neyse bu güzel tarifi yarın hemen hemen hepimiz yapacağız sonuçta aynı tarihlerde olacağı için yerken de hepimiz aynı anda yiyeceğiz 🤭🤭🤭😁 hayat paylaşınca güzel 😍

Çok çok çok çok teşekkür ederim,
:) ense kalınlığıyla alakalı birsey var mıdır ultrasonda?
Ense kalınlığı ve nazal kemik ultrasonda yazmaz canım.. 2li tarama haftasında doktorunuz ultrasonla detaylıca bakar ve o an ölçümunu yapar. Bize de ense kalınlığı normal veya değil diye bilgilendirme yapıyorlar.

Bize de bir sorun yok dedi, hatta ölçümü söyledi de ama biz o sırada gözlerimizden kalpler çıkararak ekrana odaklandigimiz için hatırlamıyoruz 😂
Kan testi de verdim, o zaman Salı'yi beklemek kalıyor bize sanırım şimdilik.
Bir de birsey daha soracağım..
Doktor bana
Dvit3
Decavit
Gynoferro verdi.
Kilo yaparlar mı?
Kabızlık?
Bir de prilam kullanıyorum gece yatmadan 1 adet..
Bulantilar yüzünden :KK43:
Cnm d vitamini ve vitamin takviyesi kabız yapmaz . Kabız yapacak ola tek şey demir,kan ilacı. 2-3 gün düzenli kullanın baktınız kabız oalcak gibisiniz hemen ilacı kesip doktorunuza haber verin kabız yapmayan başka demir ilacı yazsin.. yoksa sonuçları hiç iyi değil...

Back