- 31 Ocak 2020
- 5.219
- 11.740
- 198
Gel canım derim de bende şuan edirnede değilimDua et ki iştahım yok bu aralaryoksa şu an edirneye bilet bakıyordum
![]()
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
![Grimacing face :grimacing: 😬](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f62c.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gel canım derim de bende şuan edirnede değilimDua et ki iştahım yok bu aralaryoksa şu an edirneye bilet bakıyordum
![]()
Anlaşıldı bizim grup boğazına düşkünİnanır mısın sarma sardım sumak suyu kullandım o kadar ekşi ki resmen dilim uyuştu ona rağmen yanında limon yiyorum
Ama ben uyardım kuzumGece gece naptın yaaaaBiz bu muhabbetlere devam edersek herkese kafadan +30 kilo ben size diyim
![]()
tamamdır o zaman :) ters hiç bisey söylemedi gayet iyi dedi :) rahatladım.)Ense kalınlığı ve nazal kemik ultrasonda yazmaz canım.. 2li tarama haftasında doktorunuz ultrasonla detaylıca bakar ve o an ölçümunu yapar. Bize de ense kalınlığı normal veya değil diye bilgilendirme yapıyorlar.
tamamdır o zaman :) ters hiç bisey söylemedi gayet iyi dedi :) rahatladım.)Ense kalınlığı ve nazal kemik ultrasonda yazmaz canım.. 2li tarama haftasında doktorunuz ultrasonla detaylıca bakar ve o an ölçümunu yapar. Bize de ense kalınlığı normal veya değil diye bilgilendirme yapıyorlar.
Olur tabiki :)Aramiza hosgeldiniz bir mart annesi daha
CRL bebek ultrasonlarinda bebeğin baş popo mesafesi. Sizin 69 mm çıkmış yani bebisinizin boyu 6.9 cm çok azcık daha uzasa 7 cm olacak
Sağlıkla kucağınıza alın.
Sizi de listemize ekleyelim mi?
Canım öyle bi çekmişti kiiiiAfiyet bak şeker kaymak olsunher gün olmamak kaydıyla arada yemenin bir sakıncası olmadığını düşünüyorum ben
![]()
Tamamdır çok teşekkür ederim bugün itibarıyla başladım. :)Cnm d vitamini ve vitamin takviyesi kabız yapmaz . Kabız yapacak ola tek şey demir,kan ilacı. 2-3 gün düzenli kullanın baktınız kabız oalcak gibisiniz hemen ilacı kesip doktorunuza haber verin kabız yapmayan başka demir ilacı yazsin.. yoksa sonuçları hiç iyi değil...
Bi de öyle bakayım oturduğum yerden açıp bakıyordumYakından degil kuzum aynanın karşısına geç o zaman daha net belli olur aynadan kontrol et![]()
Arada başlık atıyorlar testime bakın falan diye denk geliyor bazen. Genel bi başlık yok. Çok keyifli oluyor o heyecanı paylaşmak. Pozitifse kendim öğrenmişim gibi mutlu oluyorumNeresiymis orası bizde gelelim![]()
Hahah benim hayat görüşümCanım öyle bi çekmişti kiiiimesajına da içim rahatladı
yediklerimden pişman değilim aklım hala yemediklerinde
![]()
Bende Burger cıyım... gerçi yemeyeli yıllar olduCanım öyle bi çekmişti kiiiimesajına da içim rahatladı
yediklerimden pişman değilim aklım hala yemediklerinde
![]()
Bakayım bende azcık oralaraBi de öyle bakayım oturduğum yerden açıp bakıyordum
Arada başlık atıyorlar testime bakın falan diye denk geliyor bazen. Genel bi başlık yok. Çok keyifli oluyor o heyecanı paylaşmak. Pozitifse kendim öğrenmişim gibi mutlu oluyorum![]()
Evet güzel şeyler gerçektenBi de öyle bakayım oturduğum yerden açıp bakıyordum
Arada başlık atıyorlar testime bakın falan diye denk geliyor bazen. Genel bi başlık yok. Çok keyifli oluyor o heyecanı paylaşmak. Pozitifse kendim öğrenmişim gibi mutlu oluyorum![]()
Canım anneler aşağıda yazanlar aseren cani çeken anneler için zararlı içerik. Lütfen devamını okumayinizbaştan uyarıyorum.... demedi demeyin
Olmaz mi yaaaaayanina da bir çikolatalı ıslak kek, susamlı tahinli kurabiye ,bir parça börek yanina , küçük dereotlu kıtır bir poğaça, birde böyle patates üstü havuçlu sarımsaklı yogurlu belki de yanina kucuk bir tabak patates salatasi bol eksili ve acılı oldu muuuuu ufffffff beeee! Gelsin kilolar
![]()
Teslim olsam iyi olacakYalnız çok pis cirkefe yatarım söyleyeyimkız ben sana paylaş dedim ama gruptan paylaş demedim
özel mesaj da atabilirdin
![]()
Hahah neyse bu güzel tarifi yarın hemen hemen hepimiz yapacağız sonuçta aynı tarihlerde olacağı için yerken de hepimiz aynı anda yiyeceğizhayat paylaşınca güzel
![]()
Bende de yok, kizimda vardiBen forumda gebelik testi başlıklarına bayılıyorum silik çizgi var mı yok mu diye heyecanlı oluyor yorumlamak. Kendi göbeğimde de çizgi arıyorum ama silik de olsa yok hala![]()
Aslında telfondan bilgi verilmesi riskli ama pratik git gel sorunu olmazBurda da test yaptıranlar vardı onlara da telefonda mi söylendi? Kagitta yazmıyoruz demisti telefonda isteyene bilgi veriyoruz demisti bana test yapan bir merkezle görüştüğümde...
Ben benim içinde ikindi ve akşam saatleri zulüm gibi oluyor sabah bişey yemedigim için sadece miğde suyu kusuyorum boğazım ağrısı hiç eksik değilMerhaba canım bulantılarım çok fazlaydı 2 gündür günde 6:7 defa çıkartıyordum. Bitmeyecek galiba benim bulantılarım 2 gün serum takıldı yine. Napacağımı bilmiyorum. Bulantı olunca da bilirsiniz bağ ağrısı baş dönmesi bayıyor yazıları okuyamıyorum. Takip edemedim pek. Çok şükür bu sabah dinç uyandım biraz ama yine hafiften başladı sabahları olmuyor ama saat 2/3 gibi bir başlıyor taki ben yatana kadar. Benim gibi çeken var mı ya sadece ben mi böyleyim Mart annelerinde.. moralim bozuk canım şıklın
Zaten erken değil mi genelde 4. aydan sonra oluşuyor diye okumuştum kızında erken mi oluşmuştuBende de yok, kizimda vardi
Ayy bendeki çizgi koyu bir şekilde var ya bildiğin o çizgi varZaten erken değil mi genelde 4. aydan sonra oluşuyor diye okumuştum kızında erken mi oluşmuştu