2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
İnanır mısın sarma sardım sumak suyu kullandım o kadar ekşi ki resmen dilim uyuştu ona rağmen yanında limon yiyorum
Anlaşıldı bizim grup boğazına düşkün 😁
Yarım saat önce sarma muhabbeti döndü şimdi sarmayı yiyen bile var.. 😄 yarında bakayim etrafa gözüme güzel asma yaprağı görürsem bir sarma da ben yapayım 😄

Ense kalınlığı ve nazal kemik ultrasonda yazmaz canım.. 2li tarama haftasında doktorunuz ultrasonla detaylıca bakar ve o an ölçümunu yapar. Bize de ense kalınlığı normal veya değil diye bilgilendirme yapıyorlar.
tamamdır o zaman :) ters hiç bisey söylemedi gayet iyi dedi :) rahatladım.)

Ense kalınlığı ve nazal kemik ultrasonda yazmaz canım.. 2li tarama haftasında doktorunuz ultrasonla detaylıca bakar ve o an ölçümunu yapar. Bize de ense kalınlığı normal veya değil diye bilgilendirme yapıyorlar.
tamamdır o zaman :) ters hiç bisey söylemedi gayet iyi dedi :) rahatladım.)
Aramiza hosgeldiniz bir mart annesi daha 🌺
CRL bebek ultrasonlarinda bebeğin baş popo mesafesi. Sizin 69 mm çıkmış yani bebisinizin boyu 6.9 cm çok azcık daha uzasa 7 cm olacak 😊
Sağlıkla kucağınıza alın.
Sizi de listemize ekleyelim mi?
Olur tabiki :)

Cnm d vitamini ve vitamin takviyesi kabız yapmaz . Kabız yapacak ola tek şey demir,kan ilacı. 2-3 gün düzenli kullanın baktınız kabız oalcak gibisiniz hemen ilacı kesip doktorunuza haber verin kabız yapmayan başka demir ilacı yazsin.. yoksa sonuçları hiç iyi değil...
Tamamdır çok teşekkür ederim bugün itibarıyla başladım. :)

Yakından degil kuzum aynanın karşısına geç o zaman daha net belli olur aynadan kontrol et 😊
Bi de öyle bakayım oturduğum yerden açıp bakıyordum 🙈🤣
Neresiymis orası bizde gelelim 😁
Arada başlık atıyorlar testime bakın falan diye denk geliyor bazen. Genel bi başlık yok. Çok keyifli oluyor o heyecanı paylaşmak. Pozitifse kendim öğrenmişim gibi mutlu oluyorum 🥰

Bi de öyle bakayım oturduğum yerden açıp bakıyordum 🙈🤣

Arada başlık atıyorlar testime bakın falan diye denk geliyor bazen. Genel bi başlık yok. Çok keyifli oluyor o heyecanı paylaşmak. Pozitifse kendim öğrenmişim gibi mutlu oluyorum 🥰
Bakayım bende azcık oralara 😁
Ee nasıl olsa bizden geçti artık o heyecanlar 😋

Canım anneler aşağıda yazanlar aseren cani çeken anneler için zararlı içerik. Lütfen devamını okumayiniz 😁 baştan uyarıyorum.... demedi demeyin 🤭

Olmaz mi yaaaaa 🤣 yanina da bir çikolatalı ıslak kek, susamlı tahinli kurabiye ,bir parça börek yanina , küçük dereotlu kıtır bir poğaça, birde böyle patates üstü havuçlu sarımsaklı yogurlu belki de yanina kucuk bir tabak patates salatasi bol eksili ve acılı oldu muuuuu ufffffff beeee! Gelsin kilolar :kk77:

sevgili hamile yoldaşlarım. ben kendime nazar ettim galiba , daha hiç kusmadım derken bi kaç gündür habire yeşil surat banyoda alıyorum soluğu 🥲 hafta geçtikçe azalacağı yerde bende pik yaptı inşallah anormal bi şey yoktur.

bu mesaja yazmadan geri uyuyamazdım,
böyle alınacak kiloya kurban 😁 anam gelse de beni yemeklese diye 🤤 böyle bekliyorum 😁

Yalnız çok pis cirkefe yatarım söyleyeyim 🤭🤭🤭 kız ben sana paylaş dedim ama gruptan paylaş demedim 😁 özel mesaj da atabilirdin :KK76: :halay:
Hahah neyse bu güzel tarifi yarın hemen hemen hepimiz yapacağız sonuçta aynı tarihlerde olacağı için yerken de hepimiz aynı anda yiyeceğiz 🤭🤭🤭😁 hayat paylaşınca güzel 😍
Teslim olsam iyi olacak 🤦 ha haaa...

Gunaydinlar herkese🌻

Burda da test yaptıranlar vardı onlara da telefonda mi söylendi? Kagitta yazmıyoruz demisti telefonda isteyene bilgi veriyoruz demisti bana test yapan bir merkezle görüştüğümde...
Aslında telfondan bilgi verilmesi riskli ama pratik git gel sorunu olmaz

Merhaba canım bulantılarım çok fazlaydı 2 gündür günde 6:7 defa çıkartıyordum. Bitmeyecek galiba benim bulantılarım 2 gün serum takıldı yine. Napacağımı bilmiyorum. Bulantı olunca da bilirsiniz bağ ağrısı baş dönmesi bayıyor yazıları okuyamıyorum. Takip edemedim pek. Çok şükür bu sabah dinç uyandım biraz ama yine hafiften başladı sabahları olmuyor ama saat 2/3 gibi bir başlıyor taki ben yatana kadar. Benim gibi çeken var mı ya sadece ben mi böyleyim Mart annelerinde.. moralim bozuk canım şıklın
Ben benim içinde ikindi ve akşam saatleri zulüm gibi oluyor sabah bişey yemedigim için sadece miğde suyu kusuyorum boğazım ağrısı hiç eksik değil

Kizlar cinsiyet tahmini yapabilen var mı aranızda 12 +4 günlük
Screenshot_2022-08-22-19-54-46-73_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Back