Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Kızlar benim kıza bir süredir happy song dinletiyorum :) Az önce yine dinlettim sese doğru toplanıyor ve hareketleniyor hemen. Bilimsel araştırmalara göre bebeklerin sevdiği sesler ile düzenlenmiş bir şarkı imiş. Genelde huysuzlandıklarında sakinleştirmek için faydalanıyorlarmış

Klasik müzik efsanesini bitiren şarkı

Kızlar bende doktordan geldim bebiş gayet iyi, suyuna da ultrasondan baktı Bi azalma vs yok ama herşeye rağmen Bi tahlil istedi onda daha net oluyormuş onu yaptırdık sonuçları gelince bakacaz. Bu dönemde akıntı çok olabiliyormuş. Bebişe de 1 hafta önde gidiyor dedi ama ben ultrasondan ultrasona değişiyor diye düşünüyorum. Hepinize ilginiz için teşekkür ederim 🙏
Hep güzel haberler alalım böyle 🙏🏻 Senin kaçıncı haftan?

Hanımlar ben ara ara forumu takip edip mesajlarınızı okuyodum ama üye olmamıştım haziranın 2 sinde tahmini doğum tarihim var. Muhtemelen mayısın sonu gibi doğar diye bu sayfaya da bakıyordum. 3. Çocuğuma hamileyim çok şükür iki sağlıklı oğlum var.

Pazartesi perinatoloji randevum vardı güle oynaya gittiğim doktor randevumdan şok olarak ağlayarak döndüm. Doktor her şeye ince ince baktı sağolsun her şey iyi gidiyordu taki kalbine bakıncaya kadar. Kalbin tam gelişmediğini özel koşullarda dünyaya gelmesi gerektiğini ve hemen ameliyat olması gerektiğini söyledi. Hatta büyük ihtimalle hayatını kaybedecek dedi. O andan itibaren anlatılanları anlamadım başımdan aşağı kaynar sular döküldü.
Yinede emin olmak için iki hafta sonra tekrar bakalım dedi beklemek istemezsen daha gelişmiş bi hastaneye git tekrar bakılsın dedi. Bu hafta ya randevu buldum pazartesi için tekrar gidicem ama ne yapıcam ne düşünücem hiç bilmiyorum.
Böyle bişey duyan başına gelen oldumu dertleşmek istedim

Hep güzel haberler alalım böyle 🙏🏻 Senin kaçıncı haftan?
25+5 canım, doktor 1 hafta önden gidiyor dedi ama salı günü kendi doktoruma gidecem perinatologa ozaman daha net öğrenirim büyük ihtimal, idrarda enfeksiyon çıktı vajinal kültür de 2 3 güne çıkar dedi, gece yatmadan içeceğim antibiyotik verdi. Renkli ultrason da gördük eliyle kalp yapıyordu kollarını emiyordu çok tatlıydı 🥹

Ne güzel ikinizin de istediği olmuş 😂 yan yana gelince de güzel olmuş 🌼 niye kavga ediyorsunuz canim 😂
Cunku esim saygisizlik yapti cani fena yandi rahatladi benm sectigim isme saygi duymuyirdu sadece gunes olsn dahrayi istemiyorum diye inatlasti kavga kiyamet kazanan ikimizda 😉😉

Hanımlar ben ara ara forumu takip edip mesajlarınızı okuyodum ama üye olmamıştım haziranın 2 sinde tahmini doğum tarihim var. Muhtemelen mayısın sonu gibi doğar diye bu sayfaya da bakıyordum. 3. Çocuğuma hamileyim çok şükür iki sağlıklı oğlum var.

Pazartesi perinatoloji randevum vardı güle oynaya gittiğim doktor randevumdan şok olarak ağlayarak döndüm. Doktor her şeye ince ince baktı sağolsun her şey iyi gidiyordu taki kalbine bakıncaya kadar. Kalbin tam gelişmediğini özel koşullarda dünyaya gelmesi gerektiğini ve hemen ameliyat olması gerektiğini söyledi. Hatta büyük ihtimalle hayatını kaybedecek dedi. O andan itibaren anlatılanları anlamadım başımdan aşağı kaynar sular döküldü.
Yinede emin olmak için iki hafta sonra tekrar bakalım dedi beklemek istemezsen daha gelişmiş bi hastaneye git tekrar bakılsın dedi. Bu hafta ya randevu buldum pazartesi için tekrar gidicem ama ne yapıcam ne düşünücem hiç bilmiyorum.
Böyle bişey duyan başına gelen oldumu dertleşmek istedim
Selam canım. Umarım Dr yanilmistir ya da gelişimi sorunsuz tamamlanacaktır . Sağlık sihhat diliyorum bebisinize ve size🙏🏻

Back