- 31 Ocak 2020
- 5.219
- 11.740
- 198
Ben diyorum kızlar yaparım bir tepsi kısır, ama yanına eklerde olur yani kisirla kalmaz sadece.... şimdi isim vermeyeyim grupça kilo almayalım
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
![Woman dancing :dancer: 💃](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f483.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben diyorum kızlar yaparım bir tepsi kısır, ama yanına eklerde olur yani kisirla kalmaz sadece.... şimdi isim vermeyeyim grupça kilo almayalım
SabırlaYarın kontrole gidicektim klinik kapalıymış yıkıldım, cumartesiye kadar nasıl beklicem![]()
Benimde tam tersi bende takvime isaretliyorum 1 gün öncesinden sesli uyarı koyuyorum uyarıyla hatırlıyorumBizi bu beklemeler bitirecekÇok zor gerçekten ya. Ben takvimde işaretliyorum her gün sonraki kontrol gelmek bilmiyor
![]()
Bence 🖐 erkekKizlar iyi akşamlar
Cinsiyet tahmini yaparsaniz çok sevinirim, yoksa tahmin için çok mu erken bilemiyorum
Haftaya veracity fetal dna testi yapılacak. Aranizda Bu testi yapan oldumu?
Eki Görüntüle 3121364
Ben forumda gebelik testi başlıklarına bayılıyorum silik çizgi var mı yok mu diye heyecanlı oluyor yorumlamak. Kendi göbeğimde de çizgi arıyorum ama silik de olsa yok halaBence evet ben de dün kasığımdan göbeğime kahverengi çizginin belirginleştiğini farkettim![]()
Afiyet bak şeker kaymak olsunKızlar canım aşırı McDonald’s çekiyor. Yemek zararlı mı biliyor musunuz ? Kesin zararlı uzak dur mu Bir kereden bir şey olmaz mı ? Acil yardımmmm![]()
Ben bazen Cola da içiyorum canım çok istediğinde max 1 bardak . O da ayda yılda bir tabi..Arada bi sey olmaz kola icmeden yenilebilir![]()
Cok tesekkur ederim Allah razı olsunBaşınız sağ olsun...
Seni 3 evetle uğurluyoruzBen diyorum kızlar yaparım bir tepsi kısır, ama yanına eklerde olur yani kisirla kalmaz sadece.... şimdi isim vermeyeyim grupça kilo almayalımyanina da güzelce bir demlik çay offff missss.. altın gününe döner ve sonuç işin sonu göbek atmada biter
![]()
Tesbih çekeyim bari cumartesiye kadar ya sabır diyeSabırla
Dost acı söyler beybim![]()
Benim de dün yağ geldi onu sürerken farkettim vücudumdaki fiziksel değişimleri çok geç farkediyorum ben ya kendimi hiç incelemem normaldeBen forumda gebelik testi başlıklarına bayılıyorum silik çizgi var mı yok mu diye heyecanlı oluyor yorumlamak. Kendi göbeğimde de çizgi arıyorum ama silik de olsa yok hala![]()
Canım anneler aşağıda yazanlar aseren cani çeken anneler için zararlı içerik. Lütfen devamını okumayinizAynı tabakta tatlıya bulaşan sarma da lazım
Evet canım karın büyüyor aman dikkat bol bol nemlendir ki çatlama olmasınKızlar karnımdaki damarların belirginleştiğini farkettim bu karnımın büyüdüğünü mü gösterir gece gece heyecanlandım![]()
Yakından degil kuzum aynanın karşısına geç o zaman daha net belli olur aynadan kontrol etBen forumda gebelik testi başlıklarına bayılıyorum silik çizgi var mı yok mu diye heyecanlı oluyor yorumlamak. Kendi göbeğimde de çizgi arıyorum ama silik de olsa yok hala![]()
Neresiymis orası bizde gelelimBen forumda gebelik testi başlıklarına bayılıyorum silik çizgi var mı yok mu diye heyecanlı oluyor yorumlamak. Kendi göbeğimde de çizgi arıyorum ama silik de olsa yok hala![]()
Dua et ki iştahım yok bu aralarCanım anneler aşağıda yazanlar aseren cani çeken anneler için zararlı içerik. Lütfen devamını okumayinizbaştan uyarıyorum.... demedi demeyin
Olmaz mi yaaaaayanina da bir çikolatalı ıslak kek, susamlı tahinli kurabiye ,bir parça börek yanina , küçük dereotlu kıtır bir poğaça, birde böyle patates üstü havuçlu sarımsaklı yogurlu belki de yanina kucuk bir tabak patates salatasi bol eksili ve acılı oldu muuuuu ufffffff beeee! Gelsin kilolar
![]()
Benim durum biraz farklı daha önceki hamileliğimde vefat eden kızıma hamileyken ve şimdi 3,5 yaşında olan dünya tatlısı kızıma, hamileyken inanılmaz tatlılar yiyordum. Şöbiyetler, baklavalar v.sMerhaba canlar nasılsınız uzun zaman oldu buraya yazmayalı. Arkadaşlar aranızda ekşi aşerip çocuğun cinsiyeti erkek olan var mı.
Benim durum biraz farklı daha önceki hamileliğimde vefat eden kızıma hamileyken ve şimdi 3,5 yaşında olan dünya tatlısı kızıma, hamileyken inanılmaz tatlılar yiyordum. Şöbiyetler, baklavalar v.s
(Normalde de tatlıya çok düşkünümdür)
Ama bu gebeliğimde daha çok tuzlu şeyler peynir zeytin et v.s gibi şeyler istiyor canım, tatlıyı çok aramıyorum midemi bulandırıyor. Bakalım cinsiyeti daha belli değil![]()
İnanır mısın sarma sardım sumak suyu kullandım o kadar ekşi ki resmen dilim uyuştu ona rağmen yanında limon yiyorumCanım bu gidişle ben olacağım sanırım..
Kızımda deli gibi acı ve eksi yemiştim...
Şimdi de canım seli gibi eksi ve acı istiyor yani utanmadan limonu sıkıp içine acı biber koyup bana bana yiycem o derece.. ama doktorum erkek ihtimali üzerinde duruyor.
Nasıl da değişeceğiz daha neler neler olacak incelersin bundan sonraBenim de dün yağ geldi onu sürerken farkettim vücudumdaki fiziksel değişimleri çok geç farkediyorum ben ya kendimi hiç incelemem normalde![]()
Gece gece naptın yaaaaCanım anneler aşağıda yazanlar aseren cani çeken anneler için zararlı içerik. Lütfen devamını okumayinizbaştan uyarıyorum.... demedi demeyin
Olmaz mi yaaaaayanina da bir çikolatalı ıslak kek, susamlı tahinli kurabiye ,bir parça börek yanina , küçük dereotlu kıtır bir poğaça, birde böyle patates üstü havuçlu sarımsaklı yogurlu belki de yanina kucuk bir tabak patates salatasi bol eksili ve acılı oldu muuuuu ufffffff beeee! Gelsin kilolar
![]()