- 17 Ağustos 2022
- 354
- 609
- 18
- 34
ALLAH sabir versin canim cok cok gecmis olsun İNSAALLAH toparlandigin en kısa sürede RABBIM gönlündekini nasip ederKızlar üçününde kalbi neden durmuş olabilir
Ya da ikiz olup ikisininde kalbi duran var mı
![Palms up together :palms_up_together: 🤲](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f932.png)
![Palms up together :palms_up_together: 🤲](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f932.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ALLAH sabir versin canim cok cok gecmis olsun İNSAALLAH toparlandigin en kısa sürede RABBIM gönlündekini nasip ederKızlar üçününde kalbi neden durmuş olabilir
Ya da ikiz olup ikisininde kalbi duran var mı
Yorumun için teşekkür ederim canım. Hep bu ani yasayabilecekmiyim diye dusunurdum. Şükür yillar sonra ben de ultrasonda bebegimin fotosunu paylaşabildimUltrason fotosundan anlamiyorum, ama ben erkek gibi hissettim![]()
Benim de ertesi güne aldılar.Yarın kontrole gidicektim klinik kapalıymış yıkıldım, cumartesiye kadar nasıl beklicem![]()
Ay ben de Çarşamba sabah gideceğimBenimde ilk çocuğum olacak eşim hep kız olsa ne güzel olur diyor. Ekşi aşerincede kesin kız dedim bir sevindi. Çarşamba hastaneye gidecem bakalım hayırlısı olsun![]()
Benim ilk gebeligim boş gebelikti. O zaman inanılmaz araştırmıştım, sürekli netten biseyler okuyodum ve o durumu atlatmak çok zor oldu. Öyle davranmak insana sadece zarara veriyo. Artık akillandim ben de saldımAy işte benim kafamHiç kurcalamam doktor iyi diyorsa iyidir. Ben daha bebeğimin kalbini bile duymadım. Doktorum tavsiye etmiyorum dinlemeyi ekranda görüyorum dedi tamam dedim. Sonraki kontrolde konusu bile açılmadı
Allah korusun kötü bişey duysam didik didik ederim de doktor iyi deyince hiç bişeyi merak etmiyorum artık
![]()
Başınız sağ olsun canım.Kontrole çağırmıştı canım 15 gün sonra ama benim işim çıkmıştı bir sıkıntım da olmadığından 1 hafta daha ertelemiştim bugüne
Teşekkür ederim Allah razı olsun canım aminBaşın sağolsun mekanı cennet olsun inşallah canım
Yaa ben yedim valla tantuni döner çiğ köfte hamburger ne varsa yiyorum yanlış amaKızlar canım aşırı McDonald’s çekiyor. Yemek zararlı mı biliyor musunuz ? Kesin zararlı uzak dur mu Bir kereden bir şey olmaz mı ? Acil yardımmmm![]()
Homemade burger tarzı yerlerden yerdim yerinde olsam hem daha lezzetliKızlar canım aşırı McDonald’s çekiyor. Yemek zararlı mı biliyor musunuz ? Kesin zararlı uzak dur mu Bir kereden bir şey olmaz mı ? Acil yardımmmm![]()
Kızlar canım aşırı McDonald’s çekiyor. Yemek zararlı mı biliyor musunuz ? Kesin zararlı uzak dur mu Bir kereden bir şey olmaz mı ? Acil yardımmmm![]()
Arada bi sey olmaz kola icmeden yenilebilirKızlar canım aşırı McDonald’s çekiyor. Yemek zararlı mı biliyor musunuz ? Kesin zararlı uzak dur mu Bir kereden bir şey olmaz mı ? Acil yardımmmm![]()
Çok haklısın canım aynen öyle. İnşallah sağlıkla kucağımıza alalım miniklerimiziBenim ilk gebeligim boş gebelikti. O zaman inanılmaz araştırmıştım, sürekli netten biseyler okuyodum ve o durumu atlatmak çok zor oldu. Öyle davranmak insana sadece zarara veriyo. Artık akillandim ben de saldımfazla merak fazla endise doğuruyor, hic gerek yok
![]()
Kız tantuninin dönerin suçu ne mis gibi et. Evvelki gün tantuni ben de yedim yanında acılı şalgam ve acı biber turşusuYaa ben yedim valla tantuni döner çiğ köfte hamburger ne varsa yiyorum yanlış ama
Bana sorarsan ye gitsin canımKızlar canım aşırı McDonald’s çekiyor. Yemek zararlı mı biliyor musunuz ? Kesin zararlı uzak dur mu Bir kereden bir şey olmaz mı ? Acil yardımmmm![]()
Bence 1 kereden bişey olmaz canım çok istemiş belli kiKızlar canım aşırı McDonald’s çekiyor. Yemek zararlı mı biliyor musunuz ? Kesin zararlı uzak dur mu Bir kereden bir şey olmaz mı ? Acil yardımmmm![]()
çok zor gercekten, kayıp yaşayanlara Allah sabır versin. ben de şuan bebeğimle bağ kuramadım, yani bu bebeği çok istedim aylarca ugrastım, doktorlar olmayacak gibi konusuyordu, mucize gibi çok şükür geldi. ama korkuyorum hep, bir de dogumdan sonra oğluma zaman ayıramayacagım diye endişeliyim, bu şekilde hissedenler çok vardır belki, meditasyon yapayım diyorum ama hep erteliyorum, ben de sanırım 4 aylık olunca daha rahat olacagımZor gebe kalan ve kaybi olan anneleri o kadar iyi anliyorum ki endisenizi... Benim ilk gebeligim riskliydi ve sukur saglikli bir kizim oldu. Ikinci kaybim oldu. Simdi bu ucuncu gebeligim ve kayiptan sonra hala bebekle bag kurabildigimi dusunmuyorum. Kendi kendimi kosulladim. 4 ay gecince rahatlayacagim bence. O sekilde bi dusunce olustu. Bu yuzden de kimseye demiyorum. Kaygilarinizi sizlerde boyle yorullayin ve kendinizi gevsetin![]()
bir kereden tabiki bişey olmaz canım :) canının çektigini yemezsen strese girersin, bence çok aşırı zararlı bişey olmadıkca (alkol ya da iyi pişmemiş et gibi) bazı şeyleri canın çekince yiyip içmek lazım. ben de mesela gazlı içecek filan cok canım cekiyor kola degil ama diğerleri, arada iciyorumKızlar canım aşırı McDonald’s çekiyor. Yemek zararlı mı biliyor musunuz ? Kesin zararlı uzak dur mu Bir kereden bir şey olmaz mı ? Acil yardımmmm![]()
Geçen haftalarda popeyes yedin ben çok canım istedi bir şey olmadı bir kereden bir şey olmaz benceKızlar canım aşırı McDonald’s çekiyor. Yemek zararlı mı biliyor musunuz ? Kesin zararlı uzak dur mu Bir kereden bir şey olmaz mı ? Acil yardımmmm![]()
Ben tantuni her gün yiyorumYaa ben yedim valla tantuni döner çiğ köfte hamburger ne varsa yiyorum yanlış ama