2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Yarın kontrole gidicektim klinik kapalıymış yıkıldım, cumartesiye kadar nasıl beklicem
Benim de ertesi güne aldılar.

Benimde ilk çocuğum olacak eşim hep kız olsa ne güzel olur diyor. Ekşi aşerincede kesin kız dedim bir sevindi. Çarşamba hastaneye gidecem bakalım hayırlısı olsun
Ay ben de Çarşamba sabah gideceğim

Benim ilk gebeligim boş gebelikti. O zaman inanılmaz araştırmıştım, sürekli netten biseyler okuyodum ve o durumu atlatmak çok zor oldu. Öyle davranmak insana sadece zarara veriyo. Artık akillandim ben de saldım fazla merak fazla endise doğuruyor, hic gerek yok

Zor gebe kalan ve kaybi olan anneleri o kadar iyi anliyorum ki endisenizi... Benim ilk gebeligim riskliydi ve sukur saglikli bir kizim oldu. Ikinci kaybim oldu. Simdi bu ucuncu gebeligim ve kayiptan sonra hala bebekle bag kurabildigimi dusunmuyorum. Kendi kendimi kosulladim. 4 ay gecince rahatlayacagim bence. O sekilde bi dusunce olustu. Bu yuzden de kimseye demiyorum. Kaygilarinizi sizlerde boyle yorullayin ve kendinizi gevsetin

Çok haklısın canım aynen öyle. İnşallah sağlıkla kucağımıza alalım miniklerimizi

Yaa ben yedim valla tantuni döner çiğ köfte hamburger ne varsa yiyorum yanlış ama
Kız tantuninin dönerin suçu ne mis gibi et. Evvelki gün tantuni ben de yedim yanında acılı şalgam ve acı biber turşusu civcivin damak tadı da alışsın acıya direkt yiyorum açıkçası Hamburger pek iyi olmayabilir ama bir kere burgerking yedim ben. Bir de arbys yedim onun eti daha sağlıklı bence öyle geliyor bana bilmiyorum
Kızlar canım aşırı McDonald’s çekiyor. Yemek zararlı mı biliyor musunuz ? Kesin zararlı uzak dur mu Bir kereden bir şey olmaz mı ? Acil yardımmmm
Bana sorarsan ye gitsin canım Her gün yemiyoruz sonuçta

çok zor gercekten, kayıp yaşayanlara Allah sabır versin. ben de şuan bebeğimle bağ kuramadım, yani bu bebeği çok istedim aylarca ugrastım, doktorlar olmayacak gibi konusuyordu, mucize gibi çok şükür geldi. ama korkuyorum hep, bir de dogumdan sonra oğluma zaman ayıramayacagım diye endişeliyim, bu şekilde hissedenler çok vardır belki, meditasyon yapayım diyorum ama hep erteliyorum, ben de sanırım 4 aylık olunca daha rahat olacagım

Kızlar canım aşırı McDonald’s çekiyor. Yemek zararlı mı biliyor musunuz ? Kesin zararlı uzak dur mu Bir kereden bir şey olmaz mı ? Acil yardımmmm
bir kereden tabiki bişey olmaz canım :) canının çektigini yemezsen strese girersin, bence çok aşırı zararlı bişey olmadıkca (alkol ya da iyi pişmemiş et gibi) bazı şeyleri canın çekince yiyip içmek lazım. ben de mesela gazlı içecek filan cok canım cekiyor kola degil ama diğerleri, arada iciyorum

Merhaba herkese

Umarım herkes iyidir yokluğumda iyi baktınız mı bebislere ben şuan Datcadayım arkadaş bu ege ve akdeniz insani nasıl yaşıyorsunuz siz yazın ben klimanın önüme yatmaktan mahvoldum hayır değişik bir şekilde konakladigim yer aşırı sıcak dışarısı serin aslında

Bu arada karnım yine çok şişti şuan beni gören teyzeler sahilde 6 aylık mi diyorlar 4 aylık deyince çok kilo almışsın diyorlar bende öyle oldu napalim diyorum teyze 3 tane var orda diyesim gelse de demiyorum sonra ne güzel geziyorsun diyorlar yerimden kalkamıyorum

Bende durumlar böyle sürekli yazamıyorum ama arada okuyorum sizleri benim nasıl olduğumu merak edenler olur diye yazayım dedim

Geçen haftalarda popeyes yedin ben çok canım istedi bir şey olmadı bir kereden bir şey olmaz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…