2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Evet 3 embriyo transfer olmuştu
Normalde bugün 9+4 üm bir tanesi 9+2 çıktı 2 gün önce ölmüş dedi diğer ikisi de 7+0 haftada durmuş dedi kalpleri
Hepsi birden nasıl durabilir ikiz ya da üçüz olup hepsi birden kalbi duran var mı kızlar
Bende tup bebek ile hamileyim normalde 3 tane transfer etmiyor doktorlar canım o yüzden sordum.Ben doktoruma 3 tane koyalım dediğimde hiç yapmadım yapmam da dedi. Birbirlerinin gelişimlerini engelliyorlar çok riskli dedi. Allah sabır versin sana 1 tane kaybım var daha önce kalp durması seni çok iyi anlıyorum. Içine ferahlık versin rabbim

Normalde bugün 9+4 üm bir tanesi 9+2 çıktı 2 gün önce ölmüş dedi diğer ikisi de 7+0 haftada durmuş dedi kalpleri
Hepsi birden nasıl durabilir ikiz ya da üçüz olup hepsi birden kalbi duran var mı kızlar
Çok geçmiş olsun. İnşallah bir an önce atlatirsiniz, sağlıklı sıhhatli bebeklerinizi kucağınıza alirsiniz🤲

Ben maalesef pek bilgi sahibi değilim bu konularda. Doktorun mutlaka gerekli tetkikleri yapıp sana bir açıklama yapacaktır. Ama sana şunu söyleyebilirim en azından tüp bebek tedavisinden sonuç alabildiğini görmüş oldun. 3 transfer de başarılı olmuş. Biraz külfetli olacak sizin için ama tek veya 2 embriyo transferiyle sağlıklı bir gebelik geçirebileceğine inanıyorum. Ancak yine söyleyim pek bilgi sahibi değilim bu konularda yanlış birşey de söylemek istemiyorum. Doktorun mutlaka yapılması gereken en güzel şeyi açıklayacaktır size. Sakın içini karartma olur mu 🙏🏻

Ozaman bosverin kaç çıktıysa ölçümler. Dr güzel diyorsa güzeldir. Biz de hiç sormadik bile. Ayrıntılara takildikca endişe artıyor çünkü. Dr lar zaten olumsuz bir durum olunca söylüyor, şüpheleri olsa bile söylüyor. Dr güzel diyorsa tamam diyip çıkacaksınız odadan, üstüne düşünmeyin hiç😌 benim kan sonucu da 3 güne çıkmıştı. Dr güzel sıkıntı yok dedi tamam dedim😄 bahsettiğiniz şeyleri bilmiyorum ben başka şeyler kullanıyorum. Kullanlar deneyimini paylaşır muhakkak.
Ay işte benim kafam 🤣 Hiç kurcalamam doktor iyi diyorsa iyidir. Ben daha bebeğimin kalbini bile duymadım. Doktorum tavsiye etmiyorum dinlemeyi ekranda görüyorum dedi tamam dedim. Sonraki kontrolde konusu bile açılmadı 😀 Allah korusun kötü bişey duysam didik didik ederim de doktor iyi deyince hiç bişeyi merak etmiyorum artık 🙈🙂

Bizi bu beklemeler bitirecek 🙈 Çok zor gerçekten ya. Ben takvimde işaretliyorum her gün sonraki kontrol gelmek bilmiyor 🙂
Normalde 20 sindeydi benim ama hastalıktan dolayı görmek istiyordum, doktorum da geçen hafta amsterdamdaydı bu hafta çalışırlar dedim ama kapalılarmış 😞 şimdi bebişle konuşuyorum hadi bi kıpırda hissedeyim diye ikna edebilirim inşallah 😅

Normalde 20 sindeydi benim ama hastalıktan dolayı görmek istiyordum, doktorum da geçen hafta amsterdamdaydı bu hafta çalışırlar dedim ama kapalılarmış 😞 şimdi bebişle konuşuyorum hadi bi kıpırda hissedeyim diye ikna edebilirim inşallah 😅
O zaten kıpır kıpırdır şimdi ama hissedebilmek çok zor 😀🐣 Hiiiiç bişeyi yok bebeğinin virüsten haberi bile yok poposunun üstünde keyif yapıyor şimdi 🤣

Başınız sağolsun çok üzüldüm :( belirti olmadı mı hiç benim de üçüz en son üçüzdük hala 10 gün önce ama bilmiyorum son durumu

çok üzüldüm canım Allah sabır kolaylık versin, bundan sonrasında inşallah saglıkla yeniden hamile kalır ve kavuşursun.
3 embriyo transferine ben de izin verilmiyor diye biliyorum ama demekki yapan doktorlar varmıs. detaylı inceleyeceklerdir muhtemelen, 7 haftalıktan sonra kontrole cagırmamıs mıydı hiç, yani sanki 3üz olunca daha sık kontrol etmeliydi diye düşünüyorum ama belki de yapılabilecek birşey olmayacaktı bilemiyoruz gercekten. Allah kalbine ferahlık versin arkadasım

çok üzüldüm canım Allah sabır kolaylık versin, bundan sonrasında inşallah saglıkla yeniden hamile kalır ve kavuşursun.
3 embriyo transferine ben de izin verilmiyor diye biliyorum ama demekki yapan doktorlar varmıs. detaylı inceleyeceklerdir muhtemelen, 7 haftalıktan sonra kontrole cagırmamıs mıydı hiç, yani sanki 3üz olunca daha sık kontrol etmeliydi diye düşünüyorum ama belki de yapılabilecek birşey olmayacaktı bilemiyoruz gercekten. Allah kalbine ferahlık versin arkadasım
Kontrole çağırmıştı canım 15 gün sonra ama benim işim çıkmıştı bir sıkıntım da olmadığından 1 hafta daha ertelemiştim bugüne

Ben o kadar inanmıştım ki kız olduğuna eşime de hep diyodum; kız ben hissediyorum diye. Dr 11+3 ye cinsiyet tahmini yapmamı ister misiniz diye sorunca direkt kız mı dedim😄 insan gönlünden gecene inaniyo sanırım bı sure sonra😌 13te artık kesin erkek diyince ikna oldum😄
Benimde ilk çocuğum olacak eşim hep kız olsa ne güzel olur diyor. Ekşi aşerincede kesin kız dedim bir sevindi. Çarşamba hastaneye gidecem bakalım hayırlısı olsun😍😅😆

Back