2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canım bende kan sulandırıcı kullanıyorum Allah izin verirse hamilelik sonuna kadar kullacagim pıhtı eğilimine gore galiba doktoruna gösterdin sonucunu ve gerekli gormediyse o daha iyi bilir tabi bak sonucumu atayim sanaEki Görüntüle 3120648
Merhaba, umarım hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz. Benim bir sorum olacaktı bu konu ile ilgili. Bana pıhtılaşma ile ilgili bu testler yapılmadı, yakın bir arkadaşım da bu durum ile karşılaşınca merak ettim. Başka bir sonuç üzerine mi bu testler yapılıyor acaba ? Yoksa herkese yapılması zorunlu mudur ? Cevabınız için şimdiden çok teşekkürler.

Kuzum benim dediğim araba fazla açık renk yolda bi su sıçrasa ne bileyim çocuk ayakkabıyla bi kere bassa iz kalır. Arada hortumu dayamak lazım tabi hangi renk olursa olsun 🤣
Yani ben o konuda çok takıntılı değilim. Kirlenir yırtılır çocuk eşyası bu hepsi normal yani. Ama çok takintiliysan gri çok riskli bir seçenek. Hele hele benim kızım gibi bir çocuğun olursa... nerde çamur, kir orda ayakkabısını üstünü bular. Sonra arabasına oturur ve bir anda araba içinde ayağa kalkar 🤭🤭 yada önce gider çamurun ortasına oturur sonra da arabaya inmek ister, hadi bindirme gözün yiyorsa, şunu öğrendim 2 yaş bebeğiyle asla inat edilmez, her türlü kaybedersin... çamura yatıp kucağıma da çıkıyor bebek arabasına da oturuyor, bebek arabasını kendi sürecekmis diye çamura sürüp yan da yatırıyor düşürüyorlar.... o yüzden takıntılı değilim dersen al, takıntılıyım leke olmasın diyorsan alabilecegin en koyu rengi al onda bile leke oluyor cunku🙄

12 haftayım doktorum hala cinsiyeti söylemdi sizce tahminleri alıyım😌😌🥹
C2FD28A6-B9A1-40FE-B789-79A877DF169E.jpeg

Merhaba, umarım hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz. Benim bir sorum olacaktı bu konu ile ilgili. Bana pıhtılaşma ile ilgili bu testler yapılmadı, yakın bir arkadaşım da bu durum ile karşılaşınca merak ettim. Başka bir sonuç üzerine mi bu testler yapılıyor acaba ? Yoksa herkese yapılması zorunlu mudur ? Cevabınız için şimdiden çok teşekkürler.
Merhaba benim 2 kere kimyasal gebelik yaşadığım için doktor genetik teste yönlendirdi onlarda pıhtılaşma testi yaptılar bu şekilde oldu.

Benim 1 gebelik kaybım oldu canım 11. Haftada doktorum genetik test yaptıralım istedi.bende orda öğrendim açıkçası pihtilasmam olduğunu. Yoksa herkese yapılmıyor canım

Ekledim canım listeye bilgilerini.
İlk sayfamızda tüm anne adaylarının bilgilerinin olduğu liste altında, bebeğin ve annenin ihtiyacı olacağını düşündüğümüz ihtiyaç listesi hazırlayıp sabitledik. Onlari da inceleyebilirsiniz.

Canım turna yemişi deniliyor cranberry var ya kırmızı o enfeksiyona çok iyi geliyor. Kızlar hepinizin aklında bulunsun hamilelikte enfeksiyonun doğal çözümü resmen. Bana doktorum önermişti ilk gebeliğimde. Hapları falan da var ama sen kendisini ye demişti. Aç karna bi avuç içi kadar. Peymanın falan var marketten alabilirsin hemen.
merhaba turna yemişi sorun olmuyor değil mi hamilelikte ben de deneyeceğim :) mesajınızı gördüm yazayım dedim, migortsan kurusunu aldım

Eklentiler

• 3A783D54-4A31-49C6-931A-A78B5C10334E.jpeg
    3A783D54-4A31-49C6-931A-A78B5C10334E.jpeg
    145,9 KB · Görüntüleme: 50
  • 0ED1A9D5-C173-4B24-935E-CDD9C7CBD32C.jpeg
    0ED1A9D5-C173-4B24-935E-CDD9C7CBD32C.jpeg
    106,9 KB · Görüntüleme: 51
Back