2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Arkadaşlar, 14. haftama girmek üzereyim... Ve bende hala ara ara kasık ağrıları oluyor. Bu haftalarda kasık ağrısı olan var mı?

Canım benim mthfr a1298c olan genim homozigot. Coraspin+4000lik oksapar kullanıyodum sonradan coraspini kestik oksaparı 6000lik yaptık. Doktorun en doğrusunu bilir bu konuda tabiki bir risk görmemiş demekki. Ama yine de bi uzman görüşü daha almanı öneririm için rahat eder en azından
Anladım canım teşekkür ederim bakıyorum şuan Bi araştırma hastanesine daha randevu aldım canım onada Bi gidicem. İnşallah öyledir inşallah bir risk yoktur 🤲🏻🌸

Öncelikle geçmiş olsun bende kan sulandırıcı kullaniyorum hemde bu gebelitke doz arttirarak doktorum.onemsiz bir genim heterozigot oysa. sizin kayıplarınız kaçıncı haftada olmuştu mesela ona gore yorum yapcam
Saol canım sanada geçmiş olsun. Şöyle açıklıyım aslında baız doktorlar onu kayıptan saymıyor bazıları da önemsiyor anlamadım yani kimyasal da haftalık olarak Bi ilerleme olmuyor aslında betam ikisindede 30 dan yukarı çıkmadı ve adet oldum o şekilde yani. Mesela önemsiz bir gen sizin heterozigot çıkmış ve ona rağmen iğne vermiş size anlamadım gitti 🤔

Kusması ve bulantısı bitmeyen aksine çoğalan kimler kaldı kızlar hap asla fayda etmiyor şuan bı hafta hapın etkisiyle çok iyiydi şimdi hap sıfır etki:KK43:
Ay gecen hafta cok iyiydim bu hafta bir gün iyiyim bir gün en kötü halimdeyim sanki hic bitmeyecek gibi hissetmeye basladim. Ben 6 .haftadan beri prilam kullaniyorum 12. Haftada birakirim diyordum ama daha uzun süre beraberiz gibi

İyi akşamlar kızlar ebebekte anne yanı beşikler indirimde ihtiyacı olan varsa bakabilir 🙂

Eklentiler

• Screenshot_2022-08-28-21-47-23-061_com.solidict.ebebek.jpg
    Screenshot_2022-08-28-21-47-23-061_com.solidict.ebebek.jpg
    72,2 KB · Görüntüleme: 63
Yani ben o konuda çok takıntılı değilim. Kirlenir yırtılır çocuk eşyası bu hepsi normal yani. Ama çok takintiliysan gri çok riskli bir seçenek. Hele hele benim kızım gibi bir çocuğun olursa... nerde çamur, kir orda ayakkabısını üstünü bular. Sonra arabasına oturur ve bir anda araba içinde ayağa kalkar 🤭🤭 yada önce gider çamurun ortasına oturur sonra da arabaya inmek ister, hadi bindirme gözün yiyorsa, şunu öğrendim 2 yaş bebeğiyle asla inat edilmez, her türlü kaybedersin... çamura yatıp kucağıma da çıkıyor bebek arabasına da oturuyor, bebek arabasını kendi sürecekmis diye çamura sürüp yan da yatırıyor düşürüyorlar.... o yüzden takıntılı değilim dersen al, takıntılıyım leke olmasın diyorsan alabilecegin en koyu rengi al onda bile leke oluyor cunku🙄
Takıntılı değilim canım ama çocuğa bakarken bi yandan da arabadaki kirle uğraşmak istemiyorum. Titiz değilim zaten. Siyah olsun kir gözükmesin kafasındayım sadece 🤣 Çocuk ne isterse öyle haklısın. İnatlaşmanın sonu bizim için hiç iyi olmuyor 🙈 Hem çocukken biz de çamurda az oynamadık ☺️ Ben siyah ya da antrasit bi araba alacağım canım markasına karar vermedim hepinizin söylediklerini de araştırıp bi karara varacağım bakalım

Saol canım sanada geçmiş olsun. Şöyle açıklıyım aslında baız doktorlar onu kayıptan saymıyor bazıları da önemsiyor anlamadım yani kimyasal da haftalık olarak Bi ilerleme olmuyor aslında betam ikisindede 30 dan yukarı çıkmadı ve adet oldum o şekilde yani. Mesela önemsiz bir gen sizin heterozigot çıkmış ve ona rağmen iğne vermiş size anlamadım gitti 🤔

Saol çok teşekkür ederim cnmm oncelikle bende.benim bos gebelik ve kalp atımı olmadi diye onlem amaçlı başladık 04 igne ve 150 ecopirine yalniz benim perinatologuma gore kilo (80) faktörü ailede kalp damar hastaligi seker,sigara bunlar hep faktormus.baska bir doktoruma gorede gebelikte bu değersiz gorulen değer önem arz ediyomus.kimisi gereksiz buldu ilaçları vs derken bu dozlara rağmen kalp atımı alamamıştım ve dozumu bu gebeligi ogrenir ogrenmez degerim12) iken başladık 06 iğneye.mesela yengemde sadece coraspin ile devam etmisti gebeliklerine pihtilasmaya bakmadi ama kaybi olmustu kan akışı bebeğe iyi gitmiyor diye.yani suan haftaniz ilerde ve inşallah sagliklida gebeliginiz endişe etmeyin ilaç yetersiz olsaydi bu haftaya kadar gelmezdi deneyimlerime dayanarak oyle dusunuyorum.enideselenme lütfen canım tadını çıkar 🙏🥰🌼

Dun gondermistim, bugun donus yapmis.
Burdan hep erkek tahmini gelmisti ama o “bebegin gelisimi %80 kız” yazdi 🙈💞
Bende gönderdim o hesaba cvp yazmışlar. genelde çoğunluk bana da burada erkek tahmini yapmıştı. Ama onlar bana da bebeğin gelişimi %80 kız dedi.🤭🤭🤭

B
Yani vallahi bilmiyorum ki 🤷‍♀️
Benimki tabi minnak daha, o yuzden herkesin yanilma payi mevcut hala bence zaten ama bu insta sayfasi kiz dedi 🤷‍♀️
Ben bastan beri erkek hissediyordum, kiz ise bu fikre alismam gerekecek 😂
bende erkek hissediyorum çoğunlukla ama o sayfa %80 kız dedi. Benimde kıza alışmam gerekir. 🤗 Doğruluk payı çoksa ya da ne kadar doğruyu biliyorlar tartışılır.

Arkadaşlar, 14. haftama girmek üzereyim... Ve bende hala ara ara kasık ağrıları oluyor. Bu haftalarda kasık ağrısı olan var mı?
Ben 12 deyim şuanda var mesela adet olacakmışım gibi 😌 kanama yoksa normal dedi ilk üç ay hatta doğuma kadar bile hissedebilirsin demişti bana doktorum.

Back