2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Dun gondermistim, bugun donus yapmis.
Burdan hep erkek tahmini gelmisti ama o “bebegin gelisimi %80 kız” yazdi 🙈💞
Bana da %80 kız yazdı sonra alttaki fotoğrafı gönderdim göbek kordonu mu acaba diye bu sefer erkek dedi kafam çok karışık 😂😂

Eklentiler

• Screenshot_20220828_065754_com.android.chrome~2.jpg
    Screenshot_20220828_065754_com.android.chrome~2.jpg
    43,8 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar bişey sorucam kan pıhtılaşması olanlar kafamda Bi ton soru dönüyor yada benmi abartıyorum bilemedim ben sadece coraspin kullanıyorum doktor oksapar iğneden bahsetmedi bile ben kendim araştırdım çoğu kişi oksapar kullanıyor. Haliyle bende endişe oldu acaba coraspin tek başına yeterlimi diye 🤔 iğneyi neye göre veriyorlar acaba yaşa göremi yoksa pıhtı eğilimine göre mi? Sonucumu da atayım aşağıya. Bi kaç haftadır kafamı kurcalıyor 🤦‍♀️
Canım benim mthfr a1298c olan genim homozigot. Coraspin+4000lik oksapar kullanıyodum sonradan coraspini kestik oksaparı 6000lik yaptık. Doktorun en doğrusunu bilir bu konuda tabiki bir risk görmemiş demekki. Ama yine de bi uzman görüşü daha almanı öneririm için rahat eder en azından

Chiccolarda kumaş yıkanmıyor sanırım. Senin hangi markaydı. Koyu gri ben de beğeniyorum ama konuştuğumuz araba çok açık gri. En çok istediğim arabayı Chicco goody plus zor bela buldum izmirde. O da sadece gri kalmış. Sırf gri diye almaktan vazgeçtim. Chicco arabalar hep tükeniyor piyasada. Sanıyorum yeni model sürecekler. O da çok pahalı olur muhtemelen. E bebekte indirim devam ediyorken Joie alacağım sanırım @annewith sen de bir bak istersen
Chicco markaydı canm alırken yıkanabilir olması benm icin çok cazip geldi dediğim gibi 9yil öncesi simdikileri bilmiyorum joie de güzel madem indirim var kaçırma derim

Selamlar herkese haftaya cumartesi kontrolüm 🌿

Geçen haftalarda doktor 20 Mart sonrası doğum olabilir dedi ben de Arada size katılayım 🥰🥰

Canım hoşgeldin tekrar 🥰 Allah biliyor hep kalbimden aynı dönem hamilelik geçiyordu, inşallah beraberce sağlıkla kucağımıza almak nasip olur 🤲🏻💐

Merhaba, umarım hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz. Benim bir sorum olacaktı bu konu ile ilgili. Bana pıhtılaşma ile ilgili bu testler yapılmadı, yakın bir arkadaşım da bu durum ile karşılaşınca merak ettim. Başka bir sonuç üzerine mi bu testler yapılıyor acaba ? Yoksa herkese yapılması zorunlu mudur ? Cevabınız için şimdiden çok teşekkürler.
Hayır. Dr lar normalde en az iki düşük sonrasında pıhtılaşma için ayrıntılı gen testi istiyor ancak benim biraz takıntılı olduğumu görünce ilk sağlıksız gebeliğimden sonra Dr yaptirmisti. O yüzden şahsınız adına endişe etmenize gerek yok🙏

Yani napsam bilemedim. Araştırmaya da gittim ordakide öyle şunu bunu kullan demedi açıkçası tatmin olmadım ilaç konusunda. Farklı bir hastaneye randevu aldım bakalım o günü bekliyorum şuanlık doktorum coraspin kullan dedi onu kullanıyorum. Haklısınız hepsi farklı düşünüyor kimisi önemsiyor kimisi gerek görmüyor 😔
Öncelikle geçmiş olsun bende kan sulandırıcı kullaniyorum hemde bu gebelitke doz arttirarak doktorum.onemsiz bir genim heterozigot oysa. sizin kayıplarınız kaçıncı haftada olmuştu mesela ona gore yorum yapcam

Yani vallahi bilmiyorum ki 🤷‍♀️
Benimki tabi minnak daha, o yuzden herkesin yanilma payi mevcut hala bence zaten ama bu insta sayfasi kiz dedi 🤷‍♀️
Ben bastan beri erkek hissediyordum, kiz ise bu fikre alismam gerekecek 😂
Hahah ay aynı haldeyiz bende erkek fikrine hissine alışmıştım banada kız dedi . Bide çok emin kendinden yüzde beş yanılma olabiliyo dedi bide.

Kız bu bence yani hissime gore sankim 😊
Deme yaw😅 artik hayirlisi bakalim…
Nubu felan göremedim ama içimden erkek geçti ya...
Valla benim hisler artik karisti😂

Ya ben aslinda ikisini de isterim, hatta kiz olsa cok mutlu olurum kendi adima. Ama esim acaip erkek istiyor. Bir de kiz olursa fikrini dusundukce simdiden dogmamis kizi kiskaniyor, oyle arkadasina kalmaya filan gidemez, cok guzel olmasina da gerek yok filan diyor 😆😆
Yani dogma ihtimali olan kizimizin ergenlik ve genc kizlik donemlerini ve babasiyla yasayacagi catismalari dusundukce bizim oglumuz olsa daha iyi olur diyorum🙈😅
Ama hayirlisi artik tabi Rabbim hangisini takdir ettiyse basimiza gelecekleri izleyip gorecegiz 😄

Back