- 5 Mart 2013
- 23.550
- 44.677
- 798
Kız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız
Bana da %80 kız yazdı sonra alttaki fotoğrafı gönderdim göbek kordonu mu acaba diye bu sefer erkek dedi kafam çok karışıkDun gondermistim, bugun donus yapmis.
Burdan hep erkek tahmini gelmisti ama o “bebegin gelisimi %80 kız” yazdi![]()
Canım benim mthfr a1298c olan genim homozigot. Coraspin+4000lik oksapar kullanıyodum sonradan coraspini kestik oksaparı 6000lik yaptık. Doktorun en doğrusunu bilir bu konuda tabiki bir risk görmemiş demekki. Ama yine de bi uzman görüşü daha almanı öneririm için rahat eder en azındanKızlar bişey sorucam kan pıhtılaşması olanlar kafamda Bi ton soru dönüyor yada benmi abartıyorum bilemedim ben sadece coraspin kullanıyorum doktor oksapar iğneden bahsetmedi bile ben kendim araştırdım çoğu kişi oksapar kullanıyor. Haliyle bende endişe oldu acaba coraspin tek başına yeterlimi diyeiğneyi neye göre veriyorlar acaba yaşa göremi yoksa pıhtı eğilimine göre mi? Sonucumu da atayım aşağıya. Bi kaç haftadır kafamı kurcalıyor
![]()
Bizim bi arkadaşın senin gibi oldu önce kız dediler sonra erkek dediler cinsiyet partisi falan yaptılar hatta, sonra aaa kızmış dedilerBana da %80 kız yazdı sonra alttaki fotoğrafı gönderdim göbek kordonu mu acaba diye bu sefer erkek dedi kafam çok karışık![]()
Biz pasa pasa doktorlarimizin tahminlerini bekleyelim benceBana da %80 kız yazdı sonra alttaki fotoğrafı gönderdim göbek kordonu mu acaba diye bu sefer erkek dedi kafam çok karışık![]()
Hiç önemli değil cinsiyeti aslında ama kız fikrine baya bi alışmıştım açıkçasıBizim bi arkadaşın senin gibi oldu önce kız dediler sonra erkek dediler cinsiyet partisi falan yaptılar hatta, sonra aaa kızmış dediler![]()
Doktorun biri kız dedi diğeri erkek dedi onların da kafası karışık galibaBiz pasa pasa doktorlarimizin tahminlerini bekleyelim bence![]()
Sen iyi ultrasonu olan bi yere de gitHiç önemli değil cinsiyeti aslında ama kız fikrine baya bi alışmıştım açıkçası![]()
Chicco markaydı canm alırken yıkanabilir olması benm icin çok cazip geldi dediğim gibi 9yil öncesi simdikileri bilmiyorum joie de güzel madem indirim var kaçırma derimChiccolarda kumaş yıkanmıyor sanırım. Senin hangi markaydı. Koyu gri ben de beğeniyorum ama konuştuğumuz araba çok açık gri. En çok istediğim arabayı Chicco goody plus zor bela buldum izmirde. O da sadece gri kalmış. Sırf gri diye almaktan vazgeçtim. Chicco arabalar hep tükeniyor piyasada. Sanıyorum yeni model sürecekler. O da çok pahalı olur muhtemelen. E bebekte indirim devam ediyorken Joie alacağım sanırım @annewith sen de bir bak istersen
60 kgAramiza hoş geldinizlisteye bilgilerinizi ekledim
İlk kilo bilginiz eksik kaldı sadece.
Selamlar herkese haftaya cumartesi kontrolüm
Geçen haftalarda doktor 20 Mart sonrası doğum olabilir dedi ben de Arada size katılayım![]()
Hayır. Dr lar normalde en az iki düşük sonrasında pıhtılaşma için ayrıntılı gen testi istiyor ancak benim biraz takıntılı olduğumu görünce ilk sağlıksız gebeliğimden sonra Dr yaptirmisti. O yüzden şahsınız adına endişe etmenize gerek yokMerhaba, umarım hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz. Benim bir sorum olacaktı bu konu ile ilgili. Bana pıhtılaşma ile ilgili bu testler yapılmadı, yakın bir arkadaşım da bu durum ile karşılaşınca merak ettim. Başka bir sonuç üzerine mi bu testler yapılıyor acaba ? Yoksa herkese yapılması zorunlu mudur ? Cevabınız için şimdiden çok teşekkürler.
İyi bir perinatolog bulmalisin benceDoktorun biri kız dedi diğeri erkek dedi onların da kafası karışık galiba![]()
Öncelikle geçmiş olsun bende kan sulandırıcı kullaniyorum hemde bu gebelitke doz arttirarak doktorum.onemsiz bir genim heterozigot oysa. sizin kayıplarınız kaçıncı haftada olmuştu mesela ona gore yorum yapcamYani napsam bilemedim. Araştırmaya da gittim ordakide öyle şunu bunu kullan demedi açıkçası tatmin olmadım ilaç konusunda. Farklı bir hastaneye randevu aldım bakalım o günü bekliyorum şuanlık doktorum coraspin kullan dedi onu kullanıyorum. Haklısınız hepsi farklı düşünüyor kimisi önemsiyor kimisi gerek görmüyor![]()
Erkek diyorum canm sağlıkla gelsin
Bence erkek gibi
Hahah ay aynı haldeyiz bende erkek fikrine hissine alışmıştım banada kız dedi . Bide çok emin kendinden yüzde beş yanılma olabiliyo dedi bide.Yani vallahi bilmiyorum ki
Benimki tabi minnak daha, o yuzden herkesin yanilma payi mevcut hala bence zaten ama bu insta sayfasi kiz dedi
Ben bastan beri erkek hissediyordum, kiz ise bu fikre alismam gerekecek![]()
Kız bu bence yani hissime gore sankimDun atmistim sen gormemis olabilirsin, bir bakar misin![]()
![]()
Nubu felan göremedim ama içimden erkek geçti ya...Dun atmistim sen gormemis olabilirsin, bir bakar misin![]()
![]()
Deme yawKız bu bence yani hissime gore sankim![]()
Valla benim hisler artik karistiNubu felan göremedim ama içimden erkek geçti ya...