2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300

Eklentiler

• Screenshot_20220828-184447_Chrome.jpg
    Screenshot_20220828-184447_Chrome.jpg
    75,4 KB · Görüntüleme: 61
Canım şu kırmızı olan nasıl? Bir de litetrax 3 e ayrı puset mi almam lazım? Ben yine gaza geldim alcam sanırım bugün 🤣🤣🤣
Ayy çok geç gördüm mesajını aldın mı acaba☺️ Litetraxlarda ana kucağı ayrıca alınıyor canım. Ama onların da fiyatları çok değil. Attığın modeli ebebek mağazasında görmemiştim. Litetrax ve Chrome modellerde kumaş tekerlek kalitesi güzeldi. Ben sadece ağır diye acaba diyordum. Attığın modeli görmedim hiç sürüşü falan nasıldır bilmiyorum

Ayy çok geç gördüm mesajını aldın mı acaba☺️ Litetraxlarda ana kucağı ayrıca alınıyor canım. Ama onların da fiyatları çok değil. Attığın modeli ebebek mağazasında görmemiştim. Litetrax ve Chrome modellerde kumaş tekerlek kalitesi güzeldi. Ben sadece ağır diye acaba diyordum. Attığın modeli görmedim hiç sürüşü falan nasıldır bilmiyorum
Canım almadım sanırım kayınpederim alacakmış bize ona modeli atıcaz bu haftaici alırız sanırım 🌸🌸

Gri için yorum yapamam ama benim siyah olmasına rağmen çok kirlendi bende hortumla çok yıkadım mesela 🙄
Kuzum benim dediğim araba fazla açık renk yolda bi su sıçrasa ne bileyim çocuk ayakkabıyla bi kere bassa iz kalır. Arada hortumu dayamak lazım tabi hangi renk olursa olsun 🤣

Eklentiler

• C6F43BFD-E0BA-4997-BD23-5AEBCD9B4540.jpeg
    C6F43BFD-E0BA-4997-BD23-5AEBCD9B4540.jpeg
    186,8 KB · Görüntüleme: 53
Merhaba, bir süredir üye olmadan takip ediyordum, artık üye olarak takip edeyim dedim😌 kayıt için bilgilerim: yaş 34, şehir Antalya, son adet tarihi 27.05.2022,ikinci hamileliğim ilki boş gebelikti. Eksik bişey yoktur umarım 🙏 herkese sağlıklı hamilelik ve bebeklerimize sağlıkla kavuşmayı diliyorum🙏
Sağlıkla kucağına al insallah bir Antalya daha oldu sevindim ☺️

Ne kadar olmus ki ... Bizim var zaten, kizim hic binmedi arabaya. Sifir duruyor o yuzden. Asiri gazli bir cocuktu, 8 ay kucaktan inmedi 🤷 Bizimkin markasi baby2go travel sistem. Bana gore is gorur, 10 uzerinden 7 falan veririm.
Her şeyi geçtim uykusuzluk yorgunluk felan o gaz olayı çok kötü. benim kziim da çok gazliydi doktor 2 aylıkken normalde başlar dedi bizim 10.gun başladı 🤧🤧🤧 ay ne zor gerçekten.

Kızlar selam,10. Haftadayım hafif kahverengi akıntım oldu lekelenme gibi …bu haftada normal midir?
Benim duyduklarim gorduklerime gore bu isin normali anormali yok. Her hamile ve her hamilelik kendine ozel durumlar barindiriyor. Bazilarinda lekelenme hatta kanama doguma kadar ara ara olabiliyor, endise etmeyin bence…

Merhaba, bir süredir üye olmadan takip ediyordum, artık üye olarak takip edeyim dedim😌 kayıt için bilgilerim: yaş 34, şehir Antalya, son adet tarihi 27.05.2022,ikinci hamileliğim ilki boş gebelikti. Eksik bişey yoktur umarım 🙏 herkese sağlıklı hamilelik ve bebeklerimize sağlıkla kavuşmayı diliyorum🙏
Aramiza hoş geldiniz 🌺 listeye bilgilerinizi ekledim
İlk kilo bilginiz eksik kaldı sadece.

Back