- 31 Ocak 2020
- 5.219
- 11.740
- 198
Prego urban 2046Ne kullanıyorsun peki canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Prego urban 2046Ne kullanıyorsun peki canım
Gri için yorum yapamam ama benim siyah olmasına rağmen çok kirlendi bende hortumla çok yıkadım meselaBana kurtarmaz gibi geldi ama tecrübeli annelerimiz yorum yapsıngri araba kullanan var mıııı
![]()
Ayy çok geç gördüm mesajını aldın mı acabaCanım şu kırmızı olan nasıl? Bir de litetrax 3 e ayrı puset mi almam lazım? Ben yine gaza geldim alcam sanırım bugün![]()
Canım almadım sanırım kayınpederim alacakmış bize ona modeli atıcaz bu haftaici alırız sanırımAyy çok geç gördüm mesajını aldın mı acabaLitetraxlarda ana kucağı ayrıca alınıyor canım. Ama onların da fiyatları çok değil. Attığın modeli ebebek mağazasında görmemiştim. Litetrax ve Chrome modellerde kumaş tekerlek kalitesi güzeldi. Ben sadece ağır diye acaba diyordum. Attığın modeli görmedim hiç sürüşü falan nasıldır bilmiyorum
Kuzum yılda 1-2 kez belki götürülür de sürekli götüremez ki insan. Şöyle elimle silince çıksın lekeleri öyle bişey daha iyi olurKuru temizlemeye yabda araba yikamacisina götürün belki orda çıkabilir![]()
Not alıyorumBen mothercare markasının almistim cift taraflı kullanılıyor hem puseti hem ana kucagi da vardi cok cok kullanisliydi oglum iri bi bebekti ve nerdeyse 4 yaşına kadar kullandık cok da sağlam öneririm
Kuzum benim dediğim araba fazla açık renk yolda bi su sıçrasa ne bileyim çocuk ayakkabıyla bi kere bassa iz kalır. Arada hortumu dayamak lazım tabi hangi renk olursa olsunGri için yorum yapamam ama benim siyah olmasına rağmen çok kirlendi bende hortumla çok yıkadım mesela![]()
Oh süper. Biraz daha araştıralım. Yarın tekrar ebebeğe gitme durumum var daha bi alıcı gözle bakarım sana da favori arabalarımı söylerimCanım almadım sanırım kayınpederim alacakmış bize ona modeli atıcaz bu haftaici alırız sanırım![]()
Ben erkek diyorum
Sağlıkla kucağına al insallah bir Antalya daha oldu sevindimMerhaba, bir süredir üye olmadan takip ediyordum, artık üye olarak takip edeyim dedimkayıt için bilgilerim: yaş 34, şehir Antalya, son adet tarihi 27.05.2022,ikinci hamileliğim ilki boş gebelikti. Eksik bişey yoktur umarım
herkese sağlıklı hamilelik ve bebeklerimize sağlıkla kavuşmayı diliyorum
![]()
Nasil değişik soslarmış onlar bilmeden canım çekti vallaTesekkur ederimBen enerjik hissettigimde degisik soslar falan, hobi olarak yapiyorum
![]()
Her şeyi geçtim uykusuzluk yorgunluk felan o gaz olayı çok kötü. benim kziim da çok gazliydi doktor 2 aylıkken normalde başlar dedi bizim 10.gun başladıNe kadar olmus ki ... Bizim var zaten, kizim hic binmedi arabaya. Sifir duruyor o yuzden. Asiri gazli bir cocuktu, 8 ay kucaktan inmediBizimkin markasi baby2go travel sistem. Bana gore is gorur, 10 uzerinden 7 falan veririm.
Amin hepimiz inşallahSağlıkla kucağına al insallah bir Antalya daha oldu sevindim![]()
Benim duyduklarim gorduklerime gore bu isin normali anormali yok. Her hamile ve her hamilelik kendine ozel durumlar barindiriyor. Bazilarinda lekelenme hatta kanama doguma kadar ara ara olabiliyor, endise etmeyin bence…Kızlar selam,10. Haftadayım hafif kahverengi akıntım oldu lekelenme gibi …bu haftada normal midir?
Aramiza hoş geldinizMerhaba, bir süredir üye olmadan takip ediyordum, artık üye olarak takip edeyim dedimkayıt için bilgilerim: yaş 34, şehir Antalya, son adet tarihi 27.05.2022,ikinci hamileliğim ilki boş gebelikti. Eksik bişey yoktur umarım
herkese sağlıklı hamilelik ve bebeklerimize sağlıkla kavuşmayı diliyorum
![]()
Bilgilerinizi beni etiketleyerek yazabilirsiniz veya özel mesajla bana gönderin ben ekliyorum canımU
Üzerine tıklayınca yazılmıyor nasıl yazicaz
Seninki küçük ama bir arkadaşa söylemişti senin haftanda. Dene istersen![]()
Haha bence herkes yazsın sonucları da sonra paylaşalım![]()
Dun gondermistim, bugun donus yapmis.Ben gönderdim 9+4 deki ultrasonu bana %80 kız dedi bakalım bilecek mi![]()
Tamam canım ben de carsamba gidicem favoriler arasından seçip alalımOh süper. Biraz daha araştıralım. Yarın tekrar ebebeğe gitme durumum var daha bi alıcı gözle bakarım sana da favori arabalarımı söylerim![]()