2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Gunaydinlar benim neredeyse yumurtlama günümden beri sancim var halen de vardı kanamam da oluyordu 1 haftadir kanama sanci ve kaşıkla batmalarim gecti ama bulantilarim arttı kokular cok kotu etkiliyor kusmuyorun ama midem cok kotu bulanıyor bence korkma yavas uavas bebek yerini bulduğu için sancılar da geçiyor batmalar da

2-3 kez hareket hissettim hep ortadaydı, kızımı emzirdigim için zaten iki göğüs ucu zaten büyük, genel olarak 32 yıllık hayatımda kendimi bildim bileli bir yere hep sağ ayakla girer aktif olarak sag elimi kullanırım... Bu bence cinsiyet değil de alışkanlık gibime geldi.... kziimda da hiç aktif olarak sol tarafımı kullandiğimi hatırlamıyorum

Valla dogru mu degil mi bilmiyorum ki genelde sol tarafa yatarken daha rahat ediyorsun oyleyse
Sol tarafa yatarken uyumak cinsiyete değil, bebek için en doğru pozisyon, bebeğe giden kan akım damarları en rahat pozisyonda öyle olunca anne de bebek te çok rahat ediyor.

O yüzden hep kızımın bir kız kardeşi olsun istemişimdir kısmet tabi.....

Ben sadece şunu dikkat ettim yatarken erkekte hep sag tarafta rahat ediyorum hep öle dönüp uyuyorum
Kızımda yatarkende hep sol tarafa dogru yatardım hep öle rahattım

Günaydınnnnnvalla şükürbende iyiyim bu ararlar arada mide bulantısı vuruyor ama hallediyorum onuda ilaç uyku falan atlatıyorum sadece gögüs hassasiyeti arttı bu ara

Günaydın bende kasık ağrısı gebeliğin başlarında oldu şuan yok ani hareket yapınca batma oluyor göğüs hassasiyeti çok az var sabah bulantilarim bir hafta olacak nerdeyse kesildi akşam hala şiddetle devam ediyor bunada şükür en azından kahvaltımı rahat yapabiliyorum bende senin gibi belirtisiz geçirmek isterdim çünkü bu haftaya kadar hamileliğimden hiç bişey anlamadım 1 aydır eşimle ayrı yatıyordum taki dün geceye kadar belirtim yok diye endişe yapma herkesin bir olmuyor yoğun bulantı yaşayan biri olarak belirtisiz getirmeyi çok isterdim sağlıkla dogsunlarda herşeye katlaniriz

Haklısın canım tabiki şükrediyorum halime. İnşallah siz de rahatlarsınız.Ama böyle koltuktan kalkarken hapşırınca falan batma olurdu mesela hiç kalmadı. Kızlar yazdı dün gerçi normal diye konuştuk ama şu evhamlarımız en ufak boşluktan girmeye fırsat kolluyor Kocişine de kavuşmuşsun gözün aydın Allah hiç ayırmasın

Hamileligin bir günü bir gününe denk gelmiyor her anı farklı hem endişe hem korku sevinç mutluluk hepsi bir arada birçok duyguyu bir arada ve en üst seviyede yaşıyoruz teşekkür ederim Canm Allah razı olsun bir evin içinde bile çok özlemistim ya

Benim aldığım ilk şey bebek arabasıydı 7 haftalık falandım galiba aldığımda çünkü zam olayının böyle olacağını biliyordum
Hangisini aldın canım?
Şu ikisini beğendim mantıklı mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…