Canım çok geçmiş olsun annemde erkek kardeşime hamileyken apandisit ameliyatı oldu onunda patlamıştı. Hem de tıp bugün ki kadar gelişmemişti canım. çok şükür ama sağlıklı bir gebelik geçirdi ve çok haylaz bir erkek tosunpaşamız olmuştu. Şimdi 29 yaşında Sen stres yapma yeter Annem sadece çok fazla ağrım sancım plmuştı mecbur katlandım dedi. Sonra ayaklanmış. Eminim senin de böyle güzel sonuçlar olacaktırlar stres her şeyden daha beter canım onunla gebeliğimin bir alakası yok de kendine hep daha iyi hissedersin. Çok geçmiş olsun tekrardan ve aramıza da hoş geldin
Kızlar ben bebek mendili işliyorum buna sardım iyice Benim gibi sürekli kafaya bişeyler takıp düşünen arkadaşlara öneririm terapi gibi hem basit hem de zevkli
Kızlar ben bebek mendili işliyorum buna sardım iyice Benim gibi sürekli kafaya bişeyler takıp düşünen arkadaşlara öneririm terapi gibi hem basit hem de zevkli
Evet canım 6.gün çıktı be siteye falan girmedim bana whatsaptan doktorum yolladı ona da firmadan yollamışlar. Hatta arkasından doktorum hemen aradı sonuçlar temiz güzel çıktı cinsiyeti de kız dedi o günden sonra hep içim rahat etti canım. Sende güzel haberler alınca rahat edeceksin merak etme canım
Bence iki kardeş bas basa vermişler canım.. doktor çok yakinlastırmamis ondan belirli değil çoğu şey, büyüttükçe detay artıyor benimde öyle bir tanesi genel hiçbir şeyi belli değil buyuttunce eli ayağı suratı gözü felan belli oluyor çünkü
Evet canım 6.gün çıktı be siteye falan girmedim bana whatsaptan doktorum yolladı ona da firmadan yollamışlar. Hatta arkasından doktorum hemen aradı sonuçlar temiz güzel çıktı cinsiyeti de kız dedi o günden sonra hep içim rahat etti canım. Sende güzel haberler alınca rahat edeceksin merak etme canım
Maşallah canım senin adına çok sevindim canım ay ne güzell kızz bebişşş geliyorrriyi dilegin için çok teşekkür ederim canım inşallah güzel haberler gelir
Böyle süreç uzadıkça içim içimi yiyor
Teessüf ederim bir an durup düşündüm resmen öyle sorunca .. en son kontrolde hamileydim
şuan 11+1 im..
Canım ilk sayfada listemiz mevcut hepimizin bilgileri var orda listemizdekiler mart annesi adayı sende listeye göre bilgilerini paylasirsan senin bilgilerini de dolduralım...